- Konu Sahibi nursehulya
-
Tebrikler canım
Hafta sonu benimde kötüydü...Tam bir fiyasko(
Artık bana kilo vermek çok uzak gibi geliyor yaa((
Hayir yaa neden uzakmis. Ben bile verdiysem herkes verir ben 5ogun yerdiimmmmmmgece 12de yerdim salak gibi
Duymamış olalım biz bunu bence?!
Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar.. Arkadaşım yiyebilirsin tabi kaçırabilirsin ama 3 dilim ekmek yerken 2 ye düşürsen kardır
Sıkma tatlı canını 1 yılda sürse vericez fazlalıklarımızı
:)
Sabah menüm 12 de ancak kalkabildim...1 bilim tam buğday ekmeği,2 küçük domates,1 salatalık,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir...Bu kahvaltıdan sonra kendimi çok tok hissettim şükür...Zaten kahvaltıda şekerli bişeyler yemezsen hemen acıkmıyorum...Akşamda kurufasülye ve yersem 2 kaşık pilav başka bişey yok...Kızlar çok pis hırs yaptım bir olaydan dolayı bu kilolar gidecek...
Süper olmuş kahvaltı 1 kaşık pilav yerine yoğurt yesen canım?? Arada akşama kadar acıkırsanda tarçınlı elma ?
Hırs yap hırs! Yoksa olmuyor biz alışmışız yemek yemeğe 2-10 dakikalık damak zevki için iç organlarımızı yağlandırdık yeminle...
Teşekkür ederim...Doyurucu bir menü evet...tarçınlı elma iştahı mı kesmek için? Ya şu sabah akşam her an yiyipte kilo almayanlar laf ettimi tepemin tası atıyor yaw ondan hırs yaptım...
Bak bu insanlara dikkat et yerken çok oyalanırlar özellikle de çiğnerler bi lokmayı 20 defa keşke bizde yapabilsek
Benim bi yengem vardı o da oturup fil bitirebilir ama yemekten en son o kalkardı
Yada hipertroidi olanlar kilo alamıyo ve hastalıklarını saklayıp yesem de almıyorum diyorlar
Salla bu tipleri cinsler
ben de inanılmaz yavaş yerim o yüzden başkalarıyla yemeğe çıkmayı hiç sevmem herkes bitirir ben kalırım çok da yemem ama yavaş yiyorum işte ama gelin görün ki diyet topiclerinde sürünüyorum işte
Şok şok şok!!! Ilk defa yavaş yiyen birinin.... Yav kaç kilosun boyun kaç? Diyet sayfalarında sürünüyorum derken 36-34 beden olmak için mi?
boy 163 kilo 61
Artisss:)) neyse zaten iyiymiş kilonda yinede istediğin kiloyu gör inşallah:)
benim daha önceden açtığım bi diyet topiğim var bakarsanız fotoğraflarım var orada buraya gelince bıraktım onu görürsünüz vücudumu kilo az gibi geliyor ama vücudumda yağ oranı çok fazla göbek var bacak var yine 21 cm inceldim ama karından hiç gitmemiş hep göğüs bel falan
Canım rahatsız olmasan zaten bu kadar çaba harcamazdın. Hemen bakıyım konuna
bekliyorum yorumu
4 gün bfit çok iyi canım ancak nasıl karın bölgenden gitmemiş? Çok şaşırdım ben ya??
Buarada annen ne kadar genç görünüyor maşallah pastaya da içim gitti sorma:))
Sakın vazgeçme biraz yavaş gidebilir kiloların ama 55i görürsün çünkü gerçekten mesela benim gibi 20-30 kg fazlalığın yok :)
Buarada bu sitede tavuk salata ayran diyeti var bi bak istersen 3 gün yapsan ki ben haftada 1 gün yapıyorum güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?