- 21 Şubat 2011
- 1.010
- 50
- 158
- Konu Sahibi nursehulya
-
O zaman hayatını hareketlendir ...evde iş güç yap megale bul kendine kalori yakıcı uğraşlar...
merhaba öncelikle kızlar yarın bıldırım yapacağız değil mi?okuldan geldikten sonra yaparım tamam mı bu arada menüm
sabah:2 tam buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı bal,kk peynır,domatesve salatalık,6 tane fındık
ara:1 form bıskuvı tuzlusundan
öğle:balık,salata,1tam buğday ekmek,1 kase çorba
ara:1elma
akşam:6 yk yesıl fasulye,salata 3yk yoğurt,1tam buğday ekmek,
ara:2 kıvı
2kupa yesıl çay,2 lıtre su
Merhaba kozlar bende bugün aksam cozuttum menum gelsin
Sabah.yumurta salatailik domates peynir 2 dilim ekmek
Öğle.poğaça
Aksam bazlamanin yarisi ile beya z peynirli tost neyazikki
Aynısını yazacaktımbende bugün 1300lü kalori aldım tartı öncesi noldu bize?
:)
ben çalışıyorum öğretmenim. sabah 6:30 da evden çıkıyorum ve öğlen 12 ye kadar hiç oturmuyorum. eve gelincede 3 yaşında bir oğlum var onun peşinde yine hareketli geçiyo aslında. işte haftada 2 veya 3 kere de leslie yapmaya çalışıcam bundan sonra bakalım.
bu kalorileri nasıl hesaplıyorsunuz arkadaşlar. belli bir site varmı. ben pek yapamıyorum bu işi de :)
Nazara mı geldik aceeep ...
Tamam canım zaten cumartesiye kadar tamamlayalımda...yarın bıraz gec bıldırı yapabılırım tamam mı?
Olsun moral bozmak yok kaldığımız yerden devamm...Merhaba kozlar bende bugün aksam cozuttum menum gelsin
Sabah.yumurta salatailik domates peynir 2 dilim ekmek
Öğle.poğaça
Aksam bazlamanin yarisi ile beya z peynirli tost neyazikki
Hoşgeldin canım ... kendini tanıtırmısın..kizlar beni de araniza alir misiniz? dort gundur diyetteyim iki gundur spor da yapmaya basladim. hemencecik zaman gecse de gitse su kilolar diyorum. bi kac destekci fena olmaz:)
iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım ... kendini tanıtırmısın..
Sen de mi? Anlaşılan hepimizin periyodu tutuyor:)
:)
hosbuldum canim. ismim asli 21 yasindayim. 4-5 ay gibi bi surede 20 kilo vermeyi planliyorum. yeni okul donemine kadar istedigim kiloya ulasmak istiyorum acikcasi.
sizlerin nasil gidiyor diyet seruveniniz?
Canım nasıl gitsin bazen güzel bazen kaçamaklı ...ayda 4 kilo verebilirsin sporla desteklersen...
kesinlikle haklisin canim spor sart. sporsuz gecirecegim her gun benim icin kayip cunku pek fazla surem yok. senin devamli yaptigin bi spor var mi? biraz acemiyim bu konuda hayatimda ilk defa spor yapiyorum diyebilirim
Hemende ne çabuk pes ettin canım şimdi 2 kilo fazla çıkarsın birdahaki hafta bir bakmışsın 2 kilo birden gitmiş canım üzülme bence problem etme...regl oldum şiştim davula döndüm moralman çöküğüm sinirim tepemde anlayacağınız çok berbat bir gün tartı gününden önce de regl olmak berbat bir şey
sabah (08:30):
bir kase nesfit
öğle (12:00):
bir kase kabak yemeği bir dilim tam buğday ekmeği
akşam (16:00):
bir porsiyon yoğurtlu makarna (evde bir tek o vardı)
bi de çikolata yedim yaa off hep kan kaybından bunlar
yok yaa kilo falan veremiycem ben yarın da 2 kilo fazla çıkarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?