Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Aynen kendi evin olmayınca istediğini yapamıyorsun bu yüzden kalori hesabı bana göre yoksa ben diyet listesine nasıl uyayım öğlen kesin şunu yicen akşam şunu bana uymaz

Öyle tabi yemek bulmak bile güzel öğrenciyken yanlış anlamada bilirim...

Geçmiş olsun tatlim benimde 31 mayista kardeşimin düğünü var ama ancak ozamana 63 olabilirim insallah

bugünkü menüm:
sabah (09:00):
bir kase nesfit

öğle(12:00):
biraz yeşil fasulye 5 adet sarma 3-5 çatal makarna salatası bir tane sigara böreği (okulda kermes vardı )

ara öğün (16:00):
dondurma (150 kalori)

akşam yemeği yok acıkmadım hiç biraz sağlıksız besleniyorum bu aralar farkındayım

2 litre de su içtim

Sabah kahvaltım:1 haşlanmış yuymurta,1 kk beyaz peynir,2 çatal labne peynir,2 dilim tam buğday ekmeği,1 lt su oğlumun çikolatasından 2 ısırık dayanamadım...

Akşam bezelye yemeği ve salata yedim
Yav yaş ilerledi diye mi evdeyim hareketsizim diye mi bilmiyorum normalde kilo vermem lazımdı
2 haftadır böyle dikkat ediyorum hala 80 ağlıcam
Şimdi diyeceksiniz 2 haftada mı aldın bu kiloları ama ne biliyim insan bari 79 U göreydim diyor

:)

Kizlar ben de menumu paylasiyim
Sabah: yumurta kepek ekmeği domates salatalik biraz peynir
Öğle çorba biraz pilav çok az tavuk ayran
Aksam patlican yemeği iki kasik bir dilim ekmek salata
Ama arada gofret ve bisküvi yedim ne yazikki (

Menün güzel duraklama dönemine mi girdim acaba

Kahvaltı 10:30
1 dilim ekmek 60
Biber kızartması 120
Salatalık domates 10

Saat 13:00
Yulaf ezmesi 200

Saat 4:
07
Ezogelin Çorba - 120 Kcal
Dalyan Köfte 300 Kcal
Kutu Yoğurt - 103Kcal
Tulumba Tatlısı - 180 Kcal

1120
2 litre su içtim...Bugün çok kalori almışım

Ya şimdi bi ortamda yemeden olmuyor ama oyun yaparak yicez oyalanaaaa oyalana yiyelim yavaş yedikçe tıkanırız onlarda önündeki bitmemiş desede ağzımıZda lokma varmış gibi ay yiyorum hala dicez
Gofret yiceğine dondurma yersin bundan sonra ortamda abur cubur yenecekse ok?

:)

Evet aynen iste onu bi becerebilsek yenimi basladinsen

Yeterince su içiyormusun peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…