- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Aynen kendi evin olmayınca istediğini yapamıyorsun bu yüzden kalori hesabı bana göre yoksa ben diyet listesine nasıl uyayım öğlen kesin şunu yicen akşam şunu bana uymaz
Öyle tabi yemek bulmak bile güzel öğrenciyken yanlış anlamada bilirim...
Hayır 9 ay emzirdim ondada sütüm çok azdı sonra sütüm tamamen kesilmeye başladı dr a gittim hashimoto tiroidi hastalığına tutulmuşum..Tabi bu nedenle hipotiroidi gelişti derken kilo vermemde zorlaştı...şimdi ilaç kullanıyorum...Çalışmaya yeni başladım tempoluyum bayağı, işten gelirkende yarım saat yürüyorum bakalım..bayrama kadar 60 kg olmam lazım karddeşimin düğünü var...
Bugün uğramadım topiğe bekliyorum...Kaçmak yok...
Noodle mı? Çok severim kendisinineyse arkadaşım 6 dan sonra bişi yemediysen problem yok:) yalnız biraz daha dikkat iyi olur
:)
Geçmiş olsun tatlim benimde 31 mayista kardeşimin düğünü var ama ancak ozamana 63 olabilirim insallah
Sabah: 3 ceviz
3 kaşık yulaf ezmesi
Süt
Öğle:
Yağınısüzdüğüm ton balığı
5-10 tane k- flakes kraker
Oh hiçbirşey yememişsin ne güzel...
Akşam bezelye yemeği ve salata yedim
Yav yaş ilerledi diye mi evdeyim hareketsizim diye mi bilmiyorum normalde kilo vermem lazımdı
2 haftadır böyle dikkat ediyorum hala 80ağlıcam
Şimdi diyeceksiniz 2 haftada mı aldın bu kiloları ama ne biliyim insan bari 79 U göreydim diyor
Menün güzel duraklama dönemine mi girdim acaba
Kizlar ben de menumu paylasiyim
Sabah: yumurta kepek ekmeği domates salatalik biraz peynir
Öğle çorba biraz pilav çok az tavuk ayran
Aksam patlican yemeği iki kasik bir dilim ekmek salata
Ama arada gofret ve bisküvi yedim ne yazikki(
Ya şimdi bi ortamda yemeden olmuyor ama oyun yaparak yicezoyalanaaaa oyalana yiyelim yavaş yedikçe tıkanırız onlarda önündeki bitmemiş desede ağzımıZda lokma varmış gibi ay yiyorum hala dicez
Gofret yiceğine dondurma yersin bundan sonraortamda abur cubur yenecekse ok?
Akşam bezelye yemeği ve salata yedim
Yav yaş ilerledi diye mi evdeyim hareketsizim diye mi bilmiyorum normalde kilo vermem lazımdı
2 haftadır böyle dikkat ediyorum hala 80ağlıcam
Şimdi diyeceksiniz 2 haftada mı aldın bu kiloları ama ne biliyim insan bari 79 U göreydim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?