Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Sabah kahvaltın benimde favorim ..bisküvi ,gofret arada oluyor bendede önemli olan daimi olmasın..

[MENTION][/MENTION]
ben fethıyeöğretmenım 33 yasındayım 2 çocuk annesıyım ayrıcaboy168 kılom 67:26:hedefm 59 ınsallah

Tekrar hoşgeldin canım umarım istediğin sonuca bizlerle ulaşırsın hadi bakalım yaz geliyor incelmek gerek...

sabah :kk peynır,2dılım tam buğday ekmek,domates,salatalık,1 tatlı k. bal,6tane fındık
ara:1 form bıskuvı
öğle:1 kase çorba ,1 dılım tam b. ekmek,salata.1 bardak ayran,2 yk haşlanmış kıyma
ara:1 elma
akşam.6 yk nohut etsz,salata,1 dılım ekmek,3 yk yoğurt
ara:2 kıvı
2 lıtre su,3 kupa yesıl çay,50 dak yuruyus
bu kadarrr

Maşaallah daha ne olsun gayet güzel bir menü olmuş

Hergün birileri ekleniyor fakat devam eden olmuyor o nedenle kilo bildirimi günü olan cuma günü kesin bir rakam çıkar ortaya..Bu cuma ilk bildirim haftası...
tamam bu cuma bıldırım yaparım canm

Tekrar hoşgeldin canım umarım istediğin sonuca bizlerle ulaşırsın hadi bakalım yaz geliyor incelmek gerek...
ınsallah canım

Hoşgeldiiinnnnn:)

:)

ben akşamları grerım ınsallah zamanım yok çünkü anca işten geliyorum evı toparlıyorum derken çocular okuldan gelıyo derslerine yardm edıyorum akşam yemegı falan derken akşam oluyo tamam çıktığımı düşünmeyın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…