sevacımmm çok teşekkürler paylaştığın diyetler için canım ...maalesef benim yapabileceğim bir diyet yok bunlar içinde

ben haşlanmış et ,balık hayatta yiyemem. bende dr.ayçanın sitesinde kalsiyum diyetini okudum gayet uygun geldi ona başlamayı düşünüyorum hafta başında şuan reglim var zaten... hem bizim forumda bu kalsiyum diyetini uygulayarak 3 ayda 15-20 kilo verenler var okuduğuma göre bide ben deniycem bakalım buraya da paylaşıyorum diyeti ayça hanımın sitesinden alıntıdır.hepimize kolay gelsin kızlar...
Haftada 2 gün uygulanabilir.
KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt
Haftada 5 gün uygulanabilir
SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin
ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt
İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt
AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal
Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.
Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.
benim şahsi fikrimi sorarsanız her gün tek bir yiycekle verilen kiloların kalıcı olduğunu ,olacağını sanmıyorum .bu aynı 5 günde 5 kilo diyetine benziyor ,1 hafta sonra verdiklerini geri alıyorlar, hele ki ekmeğin olmadığı bir diyet böbrekler için facia... parrisscimm sen sakın deneme tatlım!!! bence diyeti bıraktığımızda vücüut farklı yiyeceklerle karşılaşıp onları depolayacak ve kilo aldıracak tekrar... ekmek ,pilav,makarna,diğer baklagiller,sebzeler bunları hiç bir zaman yemiycekmiyiz tabi yiycez bence bunları yiyerek verilen kilolar kalıcı tıpkı 1 ayda 8 kilo diyetinde olduğu gibi herşeyden yemek ama ölçülü yemek,benim kararım kalsiyum diyeti burda da etkili olan ıspanak,veya pırasa,kivi,süt ve ayva işe yaradığını resimli bir şekilde gördüm forumda bir arkadaşımızda adını hatırlamıyorum ama sizde bulabilirsiniz yine pazartesileri tartı günümüz olsun ,isteyenler istediği diyeti uygulasın yada toplu bir karar alalım siz nasıl isterseniz sadece fikir...