Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kizlar,

yine nerdesiniz?:) kimsecikler kalmamis. ramazanin yogunlugundan herhalde. yarin tarti gunu bakalim kim ne kadar kilo vermis. aslinda ben biliyorum ne kadar verdigimi veya veremedigimi ama bakalim yarine kadar beklicem kilo bildirimi yapmak icin.

uzun süren beklemem sonucunda siteye üye olabıldım. seva_10 hanımefendı ozellıkle sızı yakından takıp ediyorum bir süredir yaptığınız çalışma çok başarılı bende sizinle birlikte diyet grubunuzda yer almak isterim. sağlık sorunlarım nedenıyle bır bucuk yılda 18 kg aldım acılen vermek ıstıyorum...:ssz:

merhaba kızlar bu hafta moralim gayet iyi çünkü geçen hafta 62.7 dim bu hafta 61.8 kiloyum :8:her geçen gün hedefe yaklaşıyorum hatta 60 kiloya düştüğümde hedefim olan 30 kilonun 15 ini vermiş olucam :31::16:ve az kaldı o yüzden çok mutluyum hadii bakalım sonuçlar böyle şimdilik:31::12::16:

Son düzenleme:
seva_10 -- 73,900--- 73,800-72,200-- 73.200--72,300---71---73---71.400--71--70--70.700 --67.700-70.100-69.500--70.600--69.400-68.500--67.900-68.0-68.500

suslubaykus 72kq----71----70.2---69.8 ---69.2---69.2 ----68.9---68---67.9--67.7--67.3 ---66.7--66.7 --65.9 -65.3--64.7 -63.7-63.4--62.7--61.8

asude04 kilo 81--80---- 78--77----75---73----72 --72 ----72.5 --72 --72--72,5--73 --70--69-68-67

vuslatipek kilo 79,700 kg --79.400--79--78.500----78.000 kg----77---77---77---76,500--76 --76--75,500--76 -75,700-75--74,200

kızlar oğlum gibi bende hastalandım 2.3 gün internete heç giremedim bilgisayarı açmaya bile halim yokdu şimdi iyiyim ve kilo verenleri görünce çok sevindim

suslubaykus
asude04
vuslatipek
tebrik ederim çok şükür azda olsa zayıflıyorsunuz ben bu hafta regl üzünden tam bir tatlı canavarına dönüşmüştüm bu yüzden 500 qr kilo aldım şimdi tekrar kendimi toparladım bakalım bazarertesi ne olucak öpüyorum hepinizi üzülmeyin az-az kilo vermek daha kalıcı olur:49::49::36:

Son düzenleme:
Kızlaaar uzun zamandır giremedim internete nasılsıınız çok özledim hepinizi ama esim izine ayrılmıstı memlekete gittik dağ bayır gezdik valla süper geçti ama en güzelide diyet yapmamama rağmen kilo almamam ben 1,5 aydır diyet yapamıyorum AMA YİNEDE 2 KİLO VERMİSİM RAMAZANLIK GİRDİĞİNDEN BERİ ramazanlık geçsin tekrar baslıcam şimdi oruçlu iken zor olur diye yapmıyorum bende hemen kilo bildirimi yapayım enson kaç kiloda kalmıstım hatırlamıyorum ama 9 mayıs ilk basladığım gün 85.3 kilo idim şimdiii 74.0 kiloyum süper oldum valla herkes çok güzel vermissin nasıl basardın diyyor valla neyse hadi sonra görüsürüz kızlar sevacım benide listeye eklersen sevinirim canım

Son düzenleme:
Ben de şu verilen diyeti uygulamaya karar verdim bir 10 kilo vermem lazım 1 ayda versem keşke süper olur ama ben fazla yemek ya da abur cubur yemememe rağmen kilo alıyorum kızlar ya ne yapsam ki? Günde doğrudürüst 2 öğün yemek bile yemiyorum, akşamları falan hiç yemek yeme alışkanlığım yok ama kilo veremiyorum ya...

Ben de şu verilen diyeti uygulamaya karar verdim bir 10 kilo vermem lazım 1 ayda versem keşke süper olur ama ben fazla yemek ya da abur cubur yemememe rağmen kilo alıyorum kızlar ya ne yapsam ki? Günde doğrudürüst 2 öğün yemek bile yemiyorum, akşamları falan hiç yemek yeme alışkanlığım yok ama kilo veremiyorum ya...

bence doktora gedib kan testi yaptır belki kilo vermeni önliyen bi şeyler vardır:49:

kızlar sitede gezinirken uruz isimli bi bayan arkadaşımızın
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyetini paylaşdığını gördüm bu diyet bana ayda 8 kilo verdiren diyetine göre daha mantıklı geldi

kızlar bende sizinle paylaşıyorum suslubaykus asude04 vuslatipek birlikde deneyelimi?

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

walla aynen yaa bu diyet listelerinde yazanları yersem sanki daha çok kilo alırmışım gibi geliyor bende doğru dürüst yemek yemiyorum ama maşallah kilolar aldı başını gidiyo :50:

kızlarr neden bu kadar karamsarlık yapıyorsunuz şöyle ki 5 ayda 50 kilo veren insan kim bilir kaç kilo ....herkesin metobolizma hızı farklı bu yüzden doğal olarak vereceğimiz kilolarda farklı hiç birimiz spor yapmıyoruz bunun başlıca bir etkisi var ayrıca ben diyette yapmıyorum canım ne isterse yiyorum artık sadece öğle yemeğimi kestim başka bir kısıtlamam yok ama her hafta kilo veriyorum ve ayda 2 kilo gitmiş oluyor buda zaten vermemiz gereken kilo bu 1 ayda 8 kilo diyeti 1 kereye mahsus bu kiloyu verdirebilir bizim kilomuzdaki insanlara çünkü 2-3 ayda 25-30 kilo verdiğinizi düşünün inanın yataktan kalkamazsınız ve kilo vermenizi de durduramazsınız...bir ara katı bir şekilde yemeyi azalttım ve kilo vermem durdu özellikle ekmeği kesmiştim daha sonra ekmeğide yemeye başladım ve yiyeceklerimide artırdım ve kilo vermem yeniden başladı biliyorsunuz vücuda yağ vb.gibi besin kaynakları alınmadığı zaman vücut depolarındakini kullanmak istemiyor ve kilo vermeniz duruyor...15 martta başlamıştım 75 kilo ile eşimde 105 kiloydu şimdi ben 61.8 eşimde 91 kilo eşimde bende 5 ayda 14 kiloya yakın verdik bu az bi kilo değil bence her ay 2 kilo gitmiş oluyor ama geri alınmamak şartıyla bence önemlisi bu ...artık neyin bana kilo yaptıracağını biliyorum ne kadarının kilo aldırmayacağınıda biliyorum o ölçüyü aşmadan herşeyi yiyorum kilo da veriyorum pisikolojik olarak akışına bırakmakta önemli streste engel oluyor kilo vermemize sonuçta bir yere yetişmiyoruz kızlar en geç bu yıl sonunda bence bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş olucaz sadece sabır...unutmayın kiloları alması kolay vermesi zor...:31::12::16:

Back
X