ben dün akşam ne yazık ki kaçamak yaptım kendimi tutamadımreglim bu gün bitdi sanıyorum tatlı krizim azalır biraz inş
![]()
bende dun kacamak yaptim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün akşam ne yazık ki kaçamak yaptım kendimi tutamadımreglim bu gün bitdi sanıyorum tatlı krizim azalır biraz inş
![]()
iyileşmene sevindimdün benim de oğlum hastalandı doktora götürdük şimdi iyileşiyor ateşti düşdü
![]()
Ben de şu verilen diyeti uygulamaya karar verdim bir 10 kilo vermem lazım 1 ayda versem keşke süper olur ama ben fazla yemek ya da abur cubur yemememe rağmen kilo alıyorum kızlar ya ne yapsam ki? Günde doğrudürüst 2 öğün yemek bile yemiyorum, akşamları falan hiç yemek yeme alışkanlığım yok ama kilo veremiyorum ya...
Ben de şu verilen diyeti uygulamaya karar verdim bir 10 kilo vermem lazım 1 ayda versem keşke süper olur ama ben fazla yemek ya da abur cubur yemememe rağmen kilo alıyorum kızlar ya ne yapsam ki? Günde doğrudürüst 2 öğün yemek bile yemiyorum, akşamları falan hiç yemek yeme alışkanlığım yok ama kilo veremiyorum ya...
walla aynen yaa bu diyet listelerinde yazanları yersem sanki daha çok kilo alırmışım gibi geliyor bende doğru dürüst yemek yemiyorum ama maşallah kilolar aldı başını gidiyo![]()