ben varım ben ben benkasım da nikahım var en az 6-7 kilo vermem gerekli
![]()
insallah. ben dun tekrar dikkat etmeye basladim. 67 kilo ile basladim. 10 ekimde 63 olcam insallah. sen kac kilosun?
canım bende şuan tam 68 kiloyum ya(( maalesef ...
geçen yıl 57-58 kilo arası gidip geliyorken ne yazıkki bir rahatsızlık geçirdim ve bir süre hem hastane hemde evde yattım , ee biraz da yedim tabii , dikkat te etmedim hiç ve tam 10 kilo almışımyeniden bu kiloyu vermem lazım ....
tamam ccahide4 ve eylultamer kilolrimizinda birbirine yakin olmasida guzel. bi rekabet olur insallah. gunluk menulerimizide yazalim yanlis yapildiginda biri digerini uyarsin. zaten pazartesi gunleri kilo bildirimi yapiliyor ordanda kimin kac kilo verdigini takip ederiz.
yarinden itibaren menumu yazarim.
tamamdır anlaştık ... ben varım , aynen böyle bi takım çalışmasına ihtiyacım vardı gerçekten , çok çok iyi oldu ,
motive olur hem .... e o zaman gazamız mübarek olsun :))
1 hafta bitti ve tam 2kg gitti:):)hemde arada kacamak yapmama ragmen![]()
ben de varım kızlar 66 kilodan 55 düşmem lazım birbirimizedestek olalım motive edelim böyle bi başına olmuyor
merhaba kızlar bende bu diyetle kilo verdim mayıs ayında başlamıştım 2 ayda verdim şimdi tekrar bayladım birbirimize destek olursak başaracağımızı düşünüyorum ben şimdi 74 kiloyum 64 olmak istiyorum en az bayrama kadar 6 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsinbugün diyette 3. günüm.kızlar şu adet dönemim bitsin tartılayım ben de katılmak istiyorum aranıza.kilolarımız da hemen hemen aynı gibi