Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

salam kızlar tam 2 haftalık taTİLDEN SONRA GERİ DÖNDÜM TATİLDEYKEN HEÇ DİYET YAPAMADIM 1 KİLO 500 GERİ ALDIM NE İSE SORUN DEYİL 1 HAFTADA GERİ VERİRİM SİZ NASILSINIZ?YENİ GELENLER OLMUŞ :49:HOŞ GELDİNİZ YENİ GELENLER HAYDİ HANIMLAR TAM QAZ KİLO VERMEK YOLUNDA MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49:

salam kızlar tam 2 haftalık taTİLDEN SONRA GERİ DÖNDÜM TATİLDEYKEN HEÇ DİYET YAPAMADIM 1 KİLO 500 GERİ ALDIM NE İSE SORUN DEYİL 1 HAFTADA GERİ VERİRİM SİZ NASILSINIZ?YENİ GELENLER OLMUŞ :49:HOŞ GELDİNİZ YENİ GELENLER HAYDİ HANIMLAR TAM QAZ KİLO VERMEK YOLUNDA MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49:
Arkadaşım ben de niyetleniyorum her gün forumları geziyorum ediyorum ama nerden nasıl başlamalı bilmiyorum kilo vermeye...Sen ne kadar zamanda ne kadar vermiştin? Bir de ben yeniyim burda; sahiden 8kilo veren oldumu ya:( Biri beni motive etsin iğreniyorum artık göbeğimden resmen...:(

hosgeldin canim, yokulugun burda cok belli oldu :)

hosgeldin canim, yokulugun burda cok belli oldu :)

saol canım artık burdayım ben de çok özledim siteyi sizleri hep merak etdim acaba kızlar ne yaptılar ben burda elime keçeni yiyerken kızlar daha zayıfladılarmı diye düşünüyordum :49:asude yeşil mercimeyi suyu yeşil çayı artır günlük menyun içinde bir arkadaşım ben tatildeyken hep zengleşib konuşuyorduk tam 5 kilo vermiş 2 hafta içinde yani 15 günde felan sordum neler yaptın bana doktor ayça kayanın 1 haftada 3.5 verdiren diyetini herfı-harfına uyquladığını anlatdı ayrıca bol suyu ve yeşil olan ne varsa hepsine üstünlük vermiş 5 kere yeşil çay işmiş bunun 2 defasını tarçınlı içmiş felan :49:arkadaşım yolumuza devam inş istediyimiz kiloya mutlaka ulaşacağız :49:doktor ayçanın bir haftada 3.5 kilo verdiren diyeti 1 sayfada ekledim istersin ordan ala bilirsin

Son düzenleme:
Arkadaşım ben de niyetleniyorum her gün forumları geziyorum ediyorum ama nerden nasıl başlamalı bilmiyorum kilo vermeye...Sen ne kadar zamanda ne kadar vermiştin? Bir de ben yeniyim burda; sahiden 8kilo veren oldumu ya:( Biri beni motive etsin iğreniyorum artık göbeğimden resmen...:(

canım sen istedikden sonra neden olmasın ki ben de 75 den 65 düştüm bazen bu diyeti uyquladım bazen bıktığımda başka diyet uyqulayıb sonra yeniden buna döndüm böylece yavaş-yavaş zayıfladım arada kaçamaklar çok oluyordu olmasaydı eminim 1 ayda vere bilirdim amma araya duraklama zamanı felan da girince uzun sürdü:49:

Son düzenleme:
Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaa... bahar aylarında bu diyeti yapmıştım ve 3 ay yapmama rağmen zar zor 6 kilo vermiştim. Konya'da bir diyetisyene gittim. Neden Bu kadar az verdiğimi sordum ve bana vücudunu kıtlık sendromuna sokmuşsun dedi. Vücudun yağa çevirmiş her yediğini vücudundaki yağ oranı artmış dedi. Gerçekten kilo versemde hala kilolu görünüyordum. Şimdİ 1600 kalorilik diyetie başladım. Bugün ilk günüm bakalım ne kadar verebileceğim... :54: Bu başlıktan sizlere veda etmeden ayrılmak istemedim. İnşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan :4:

saol canım yolun açık olsun :49::49:

saol canım artık burdayım ben de çok özledim siteyi sizleri hep merak etdim acaba kızlar ne yaptılar ben burda elime keçeni yiyerken kızlar daha zayıfladılarmı diye düşünüyordum :49:asude yeşil mercimeyi suyu yeşil çayı artır günlük menyun içinde bir arkadaşım ben tatildeyken hep zengleşib konuşuyorduk tam 5 kilo vermiş 2 hafta içinde yani 15 günde felan sordum neler yaptın bana doktor ayça kayanın 1 haftada 3.5 verdiren diyetini herfı-harfına uyquladığını anlatdı ayrıca bol suyu ve yeşil olan ne varsa hepsine üstünlük vermiş 5 kere yeşil çay işmiş bunun 2 defasını tarçınlı içmiş felan :49:arkadaşım yolumuza devam inş istediyimiz kiloya mutlaka ulaşacağız :49:doktor ayçanın bir haftada 3.5 kilo verdiren diyeti 1 sayfada ekledim istersin ordan ala bilirsin

yesil mercimegin suyunu nasil hazirlamis kaynatipmi icmis? bes bardak yesil cay kabizlik yapmazmi?

herkese merhabalar.

ben yeni kayıt oldum, 3 ay önce doğum yaptım ve fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
bilirsiniz bende diyete hevesle başlayıp çok çabuk sıkılanlar danım. devam etmek için gerçekten desteğe ihtiyacım var.sizlerle inşallah bunun üstesinden geleceğime inanıyorum.
kilo veren arkadaşlarım olmuş, onları da yürekten kutluyorum. sizleri kendime örnek teşkil ediyorum.

gelelim hesap çizelgemize:
önceki kilom = 80
doğumda aldığım kilo = 25
doğum sonrası verdiğim kilo = 12
şuan ki kilom = 93
ulaşmak istediğim kilo = 60

60 kiloya ulaşmak istiyorum arkadaşlar. yıllardır kilomla mücadele ettim. kararlıyım. belki bir anda değil ama bu kiloların hepsi hayırlısıyla gidecek. ve ben gardırabumu tamamen yenileyeceğim. sizlerden de destek bekliyorum. hep beraber kurtulalım kilolarımızdan.

hepinize sevgiler, teşekkürler.

herkese merhabalar.

ben yeni kayıt oldum, 3 ay önce doğum yaptım ve fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
bilirsiniz bende diyete hevesle başlayıp çok çabuk sıkılanlar danım. devam etmek için gerçekten desteğe ihtiyacım var.sizlerle inşallah bunun üstesinden geleceğime inanıyorum.
kilo veren arkadaşlarım olmuş, onları da yürekten kutluyorum. sizleri kendime örnek teşkil ediyorum.

gelelim hesap çizelgemize:
önceki kilom = 80
doğumda aldığım kilo = 25
doğum sonrası verdiğim kilo = 12
şuan ki kilom = 93
ulaşmak istediğim kilo = 60

60 kiloya ulaşmak istiyorum arkadaşlar. yıllardır kilomla mücadele ettim. kararlıyım. belki bir anda değil ama bu kiloların hepsi hayırlısıyla gidecek. ve ben gardırabumu tamamen yenileyeceğim. sizlerden de destek bekliyorum. hep beraber kurtulalım kilolarımızdan.

hepinize sevgiler, teşekkürler.

hoş geldin :49:karalısın eger mutlaka başarırsın o zaman pazarerteleri tartılma günleridir her pazarertesi kilo kaybının olub olmadığını görmek için tatılmalısın:49: listeye ekliyorum seni

yesil mercimegin suyunu nasil hazirlamis kaynatipmi icmis? bes bardak yesil cay kabizlik yapmazmi?

asude yeşil mercimeyin suyunu deyil kendisini suyu ile birelikte yemen lazım mercimeye suda akşamdan islat sabah suyunu at yeniden su töküb haşlamaya koy amma çok sulu yapma günde bi kes bir boşkab yiye bilirsin içine limon suyu zeytun yağı ve domates salata da doğrayıb ekliye bilirsin ögle ve ya akşam yemeyinin yerini tuta bilir orası sana kalmış:49:

Son düzenleme:
selam kizlar,

bugun pazartesi fakat kimse kilo bildirimi yapmamis. kilo bildirimi gunumu degisti?

neyse ben yinede kilo bildirimi yapayim. bugun sabah tartildigimda tarti 66 gosterdi. coook mutlu oldum. hatta o kadar mutlu oldumki arkasina dunyayi yedim :( neyse haftaya pazartesi gunune kadar dikkat edecem ve o gune kadar tartilmicam. bakalim nasil olacak?

seva_10 kilo -75- 73,900--- 73,800-72,200-- 73.200--72,300---71---73---71.400--71--70--70.700 --67.700-70.100-69.500--70.600--69.400-68.500--67.900-68.0-68.500-67.100--66.800.
66.00:nazar:

asude04 kilo 81--80---- 78--77----75---73----72 --72 ----72.5 --72 --72--72,5--73 --70--69-68-67-66.3 --66--67.4--66:nazar:

Son düzenleme:
seva_10 kilo -75- 73,900--- 73,800-72,200-- 73.200--72,300---71---73---71.400--71--70--70.700 --67.700-70.100-69.500--70.600--69.400-68.500--67.900-68.0-68.500-67.100--66.800.
66.00:nazar:

asude04 kilo 81--80---- 78--77----75---73----72 --72 ----72.5 --72 --72--72,5--73 --70--69-68-67-66.3 --66--67.4--66:nazar:

seva ayni kilodayiz :)

liste cok kisa olmus :( diger arkadaslar nerde? yeni katilan arkadaslar galiba pazartesi gunu kilo bildirim gunu oldugunu bilmiyorlar

bende bugun baslıyım dedım ıns ıyı olur yıllardır kılo kaybı ınsanların hala veremedınmı soruları hem psıkolojı etkı hemde kılo vermekte zorlastırma yarın baslıyorum ıns veeee

kilom:65
ulaşmak ıstedıgım kılo: 52

Son düzenleme:
kızlarr bende yarın baslamak istiyorumm suan 76 kıloyumm 50 kıloya dusmek istiyorum bayrama kadar 5 kılo versem bıle yeterlı olacakk. bundan 3 sene önce falan burdan bı dıyet programı uygulamıstım ve tam 10 kılo vermıstım inş. yine veririm

Bİr kac gündür yazmiyorum cünkü diyeti baya bozmustum. Kendimi bi kayip ettim, toparlayamadim. En son tazdimda 63.6kg dim
Simdi 64kg. Ama dukan diyetine gectim ben.bugün 2.gün. Bakalim bu nasil gidicek.:SS

Back
X