Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ben de niyetleniyorum her gün forumları geziyorum ediyorum ama nerden nasıl başlamalı bilmiyorum kilo vermeye...Sen ne kadar zamanda ne kadar vermiştin? Bir de ben yeniyim burda; sahiden 8kilo veren oldumu yasalam kızlar tam 2 haftalık taTİLDEN SONRA GERİ DÖNDÜM TATİLDEYKEN HEÇ DİYET YAPAMADIM 1 KİLO 500 GERİ ALDIM NE İSE SORUN DEYİL 1 HAFTADA GERİ VERİRİM SİZ NASILSINIZ?YENİ GELENLER OLMUŞHOŞ GELDİNİZ YENİ GELENLER HAYDİ HANIMLAR TAM QAZ KİLO VERMEK YOLUNDA MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
![]()
merhaba asude, baş sayfalara göz attımda sen cok guzel kılo vermıssın bu dıyetlemı verdın neler yaptın merak ettımdarısı bıze
toplamda kac kılo verdınkı...![]()
salam kızlar tam 2 haftalık taTİLDEN SONRA GERİ DÖNDÜM TATİLDEYKEN HEÇ DİYET YAPAMADIM 1 KİLO 500 GERİ ALDIM NE İSE SORUN DEYİL 1 HAFTADA GERİ VERİRİM SİZ NASILSINIZ?YENİ GELENLER OLMUŞHOŞ GELDİNİZ YENİ GELENLER HAYDİ HANIMLAR TAM QAZ KİLO VERMEK YOLUNDA MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
![]()
hosgeldin canim, yokulugun burda cok belli oldu :)
Arkadaşım ben de niyetleniyorum her gün forumları geziyorum ediyorum ama nerden nasıl başlamalı bilmiyorum kilo vermeye...Sen ne kadar zamanda ne kadar vermiştin? Bir de ben yeniyim burda; sahiden 8kilo veren oldumu yaBiri beni motive etsin iğreniyorum artık göbeğimden resmen...
![]()
Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaa... bahar aylarında bu diyeti yapmıştım ve 3 ay yapmama rağmen zar zor 6 kilo vermiştim. Konya'da bir diyetisyene gittim. Neden Bu kadar az verdiğimi sordum ve bana vücudunu kıtlık sendromuna sokmuşsun dedi. Vücudun yağa çevirmiş her yediğini vücudundaki yağ oranı artmış dedi. Gerçekten kilo versemde hala kilolu görünüyordum. Şimdİ 1600 kalorilik diyetie başladım. Bugün ilk günüm bakalım ne kadar verebileceğim...Bu başlıktan sizlere veda etmeden ayrılmak istemedim. İnşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan
![]()
Hanımlar bu diyeti kardeşime uygulatabilirmiyim 14 yaşında kendisi ???
saol canım artık burdayım ben de çok özledim siteyi sizleri hep merak etdim acaba kızlar ne yaptılar ben burda elime keçeni yiyerken kızlar daha zayıfladılarmı diye düşünüyordumasude yeşil mercimeyi suyu yeşil çayı artır günlük menyun içinde bir arkadaşım ben tatildeyken hep zengleşib konuşuyorduk tam 5 kilo vermiş 2 hafta içinde yani 15 günde felan sordum neler yaptın bana doktor ayça kayanın 1 haftada 3.5 verdiren diyetini herfı-harfına uyquladığını anlatdı ayrıca bol suyu ve yeşil olan ne varsa hepsine üstünlük vermiş 5 kere yeşil çay işmiş bunun 2 defasını tarçınlı içmiş felan
arkadaşım yolumuza devam inş istediyimiz kiloya mutlaka ulaşacağız
doktor ayçanın bir haftada 3.5 kilo verdiren diyeti 1 sayfada ekledim istersin ordan ala bilirsin
herkese merhabalar.
ben yeni kayıt oldum, 3 ay önce doğum yaptım ve fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
bilirsiniz bende diyete hevesle başlayıp çok çabuk sıkılanlar danım. devam etmek için gerçekten desteğe ihtiyacım var.sizlerle inşallah bunun üstesinden geleceğime inanıyorum.
kilo veren arkadaşlarım olmuş, onları da yürekten kutluyorum. sizleri kendime örnek teşkil ediyorum.
gelelim hesap çizelgemize:
önceki kilom = 80
doğumda aldığım kilo = 25
doğum sonrası verdiğim kilo = 12
şuan ki kilom = 93
ulaşmak istediğim kilo = 60
60 kiloya ulaşmak istiyorum arkadaşlar. yıllardır kilomla mücadele ettim. kararlıyım. belki bir anda değil ama bu kiloların hepsi hayırlısıyla gidecek. ve ben gardırabumu tamamen yenileyeceğim. sizlerden de destek bekliyorum. hep beraber kurtulalım kilolarımızdan.
hepinize sevgiler, teşekkürler.
yesil mercimegin suyunu nasil hazirlamis kaynatipmi icmis? bes bardak yesil cay kabizlik yapmazmi?
seva_10 kilo -75- 73,900--- 73,800-72,200-- 73.200--72,300---71---73---71.400--71--70--70.700 --67.700-70.100-69.500--70.600--69.400-68.500--67.900-68.0-68.500-67.100--66.800.
66.00
asude04 kilo 81--80---- 78--77----75---73----72 --72 ----72.5 --72 --72--72,5--73 --70--69-68-67-66.3 --66--67.4--66![]()