Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ne kadar guzel demek 25 gundur hic tartilmadin. masallah ne kadar sabirlisin. insallah guzel kilolar vermissindir. sonucu bizimle kesinlikle paylas cok merak ettim.

Teşekkür ederim. Evet bende şaşırdım kendime, sabrıma. Cuma günü doktora gidicem polikistik over'ım var muhtemelen tartar doktor, o gün öğrenicem yani kaç kilo verdiğimi hemen paylaşıcam burda. Aslında ne kadar kilo verdiğimin pek bir önemi yok biliyormusun rakamlarla değilde dolabımda duran onca pantolonun eteğin içine girebilmek benim için önemli olan. İnsan bazen kilo veremeyebiliyor ama vücudu şekillenebiliyor.

Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor?

bende oyle. aman bu psikolojiyi kaybetmeden verelim su kilolari. bir donem aynen boyle gaza gelmistim baya kilo verdim sonra saliverince hemen kilolar geri donmeye basladi. su aralar tekrar motivasyonum yukseldi bende bu durumdan faydalanip bari biraz kilolari vereyim diyorum malum yolum uzun :(. senin gibi bi kac kisi olsa veririz evelallah su kilolari :))))))))))

vucud sIkIlastirmak icin bende bakindim fakat bisey bulamadim. yag karisimini denemdim fakat cokda faydasini gormedim. senin bildigin bir yontem varmi ??
inş 38 beden olmak istiyorum tabi eşim 36 :s zor gibi

bende oyle. aman bu psikolojiyi kaybetmeden verelim su kilolari. bir donem aynen boyle gaza gelmistim baya kilo verdim sonra saliverince hemen kilolar geri donmeye basladi. su aralar tekrar motivasyonum yukseldi bende bu durumdan faydalanip bari biraz kilolari vereyim diyorum malum yolum uzun :(. senin gibi bi kac kisi olsa veririz evelallah su kilolari :))))))))))

vucud sIkIlastirmak icin bende bakindim fakat bisey bulamadim. yag karisimini denemdim fakat cokda faydasini gormedim. senin bildigin bir yontem varmi ??

kızlar bende varım evet çoğunlukla işten giriyorum ama haftasonu bebekti işti derken giremiyorum.çok azimliydim ama son iki gündür kendimi tutamıyorum.sürekli bi yeme isteği.yardım edin toparlayayım kendimi.yarın kilomu merak eiyorum.

sabah 1kase aşure ile başladım:)
2 saat sonra az yumurta domates-salatalık bikaç tane1.5 dilim çavdar ekmeği
ara:süt büyük bardak-hurma
ara : kefir bir bardak
akşam:bir tabak mantar,kaşar domates soslumakarna
20 dk sıkılaştırıcı egzersiz

motivasyon olsun die arada girip yazılanları okuyum diyorum ama pek bişey yazımıyor.
malum bu hafta aşure yapılıyor çok severim ama diyete engel mi siz naptınız yediniz mi ya:s
canım ben kendim evde yapmadım.gelen aşureleride yemedim.hatta bi kaç komşunun getirdiğini geri bile çevirdim.yeme sakın çok kalorili

kızlar bu günüm çok zor keçdi canım hep bi şeyler yemek istedi:49:inş yarın daha iyi olurum :49:bu arada arkadaşların çokusu işden nete giriyor bence bu yüzden pazar olunca kimse yazmıyor yarın mutlaka bildirim yapın kızlar:49:

geçenn hafta yaptım bu haftada yapıcam ama lütfen kilomu ekle sevacım.hepinizin kilolarını sabırsızlıkla bakliyorum.aslında seva herkes için kilo bildirimi için bi saat koysak mesela 10:00 olmaz mı?.sormak istediğim bişey daha var tartılırken kıyafetsiz tartılıyorsunuz değil mi?

kızlar bende varım evet çoğunlukla işten giriyorum ama haftasonu bebekti işti derken giremiyorum.çok azimliydim ama son iki gündür kendimi tutamıyorum.sürekli bi yeme isteği.yardım edin toparlayayım kendimi.yarın kilomu merak eiyorum.
bende yeniyim ama burda arkadaşlar bi gün kaçırınca diğer gün bırakmıyolar diyete devam ediyolardı sende böle yap canım istersen.inş yarın hepimiz kilo vermiş oluruz hayırlısıyla..

canım ben kendim evde yapmadım.gelen aşureleride yemedim.hatta bi kaç komşunun getirdiğini geri bile çevirdim.yeme sakın çok kalorili
aynen bende yapmadım komşum getirdi bi kase yedim ama canım:S bayada getirmiş :s ama gün içerisinde dengeledim sporla.ama yemem canım yarın inş.

geçenn hafta yaptım bu haftada yapıcam ama lütfen kilomu ekle sevacım.hepinizin kilolarını sabırsızlıkla bakliyorum.aslında seva herkes için kilo bildirimi için bi saat koysak mesela 10:00 olmaz mı?.sormak istediğim bişey daha var tartılırken kıyafetsiz tartılıyorsunuz değil mi?
canım ben sabah kalktığımda lavabo ihtiyacımı karşıladıktan sonra aç karnına tartılıyorum üzerimde pijamalarım oluyo:))

Teşekkür ederim. Evet bende şaşırdım kendime, sabrıma. Cuma günü doktora gidicem polikistik over'ım var muhtemelen tartar doktor, o gün öğrenicem yani kaç kilo verdiğimi hemen paylaşıcam burda. Aslında ne kadar kilo verdiğimin pek bir önemi yok biliyormusun rakamlarla değilde dolabımda duran onca pantolonun eteğin içine girebilmek benim için önemli olan. İnsan bazen kilo veremeyebiliyor ama vücudu şekillenebiliyor.

Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor?

off sonunda yaa..

yapilan yorumlara bende biseyler yazim dedim fakat bilgisayar bile bana karsi sanki. neyse sonunda konuya cevap ver bolumu acildi :))

benim durum iyi sayilirdi dune kadar dun ve bugun mahvettim desem yalan olmaz fakat yola kaldigimiz yerden devam. hedefe bi sekilde ulascaz toklezlicez tabi arada ama kalkcaz kaldigimiz yerden yola devam etcez.

donem donem oluyor maalesef. bendede ozellikle normalde yedigim saatlerde yiyemezsem ucu kaciyor. mesela iki gundur oruc tuttum aksam dengem sasti. nasil yapcam bilmiyorum fakat beden her seye alisiyor. yemeyede ac kalmaya da. madem iki gun cok yedin hiiiic moralini bozma yarin hafif gecirisin ondan sonraki gunlerde normal listene geri donersin.
bende yarin kilomu hic merak etmiyorum malum iki aksamdir cok yedigimden sonucu tahmin ediyorum insallah arti cikmam. en fazlada kac gundur diyetim cok guzel gidiyordu son iki gundur kotu gitti

haklisin kalorisi baya bi yuksek ama besleyicidir. ben abartmadan yedim. tabi sadece yedigim asureyle kalsam sorun olmicak diger kacamaklarimda var maalesef fakat yarin yeni bir hafta yeni bir baslangic :)

lavabo ihtiyacını karşıladıktan sonra aç karnına tartıl kıyafetle tartılman lazım mesela pijamayla :49:

kızlar haftada bigün ödülendirme günü koyalımı?öyle bi gün olsunki pazarertesine yakın olmasın mesela penşembe:49:kaçamaklarımızı
o güne koyalım:49:

ve mesela penşembeye kadar ve sonra asla kaçamak olmasın

düşüncelerinizi merak ediyorum :10:

Son düzenleme:
kızlar haftada bigün ödülendirme günü koyalımı?öyle bi gün olsunki pazarertesine yakın olmasın mesela penşembe:49:kaçamaklarımızı

Mantikli devamlı kıstın mı ilk fırsatta kaçamak yapıp bir haftalık emegi çöpe atıyorum desem ki kendime bir hakkın mı var ogun istediği yiyebilir hem psikolojik olarak rahat devamlı yemek yemeği düşünmeyiz
Bu arada kilo m haftasonu yediği m asure ler nedeniyle 64.300
Maalesef durum kötü ama bugün yeniden başladım

mantıklı canım gerçekten :)bişey canımız isterse derizki kaçamak gününde yiyelim hem diyet bozulmaz hemde moralimiz:))
bu arada arkadaşalar ben geçen salı 63.7 ile başlamıştım bugün 62.9 daha çok bekliyodum ama bunaa şükür.

günaydın kızlar...

veeee kötü sonuç
kilo bildirimi:
13/11/2012:71.900
19/11/2012:70,200
26/11/2012:69,300

bu hafta çok dahaiyi olacak en az 2 kilo vercem söz veriyorum kendime ve sizlere kızlar

Back
X