• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

neslii gecmıs olsun
kızlar bugun hıçbıse yıyesımyoktu yemedımde akşama yıcem artık
bıde kızlarrr benım reglım 1 ay gecıktı yaa aranzda gecıken varmı cok sınır olmaya basladımm en son ıkı ay once oldum

selam kizlarrr
bende bugun
sabah kalktigim gibi 1bardak su
2 dilim ekmek, 1kk peynir salata domates karisik yaninda yedim
arada bir elma
öglene
2tane haslanmis orta boy patates
1tane kücük köfte yaninda salata
1kase yogurt
tabi suda ictim
simdide yesil cayimi iciyorum
sonradan 1 kase yogurt yerim ve yürüyüse cikacam

sabah ve öğlen diyetine harfiyen uydum, şu an yeşil çayımı içiyorum üzerine de bir güzel tarçın serptim, yanında da 3 kuru kayısı yiyorum. ikindi ara öğünümü böyle yapıyorum. akşama da yemeğimi hazırladım. çalışıyorum ama önceden günlük ihtiyaçlarımı hazırladım. sizlerden de güç alıyorum , yaz da geliyor milletin ağzına aaaaa çok kilo almışsın, bi türlü veremedin kilolarını duymak istemiyorum. ya ne kadar anlayışsız bir toplumumuz var daha bebeğim yaşına girmedi kilom 83 tamam kiloluyum ama emzirme döneminde o kadar laf duydumki hoş hala emziriyorum ama en azından bebeğim çoğu şeyi yiyebiliyor çok şükür... ama gerçekten arkadaşlar şu yaz gelmeden verelim kilolarımızı 2 ay dişimizi sıksak inanın çok şey farkeder inşallah....

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşım diş işi bitse rahat edeceğim ama maalesef bitmedi de...regl ağrısı bende de fazla 2.3 aydır mevsimselmidir nedir acaba anlamadım kadın olmak ne zor şey ya regl derdi bizde her ay hemde kilo derdi bizde off offf

ay sorma hayatım, walla regl gelmeden daha sancısı geliyo ,, çekilmiyo , hele öğrenciyle mıy mıy mıy hepsini böle sıra dayağından geçiresim war da işteeeeee :9::9::9::9::9: duba gibi oldum walla karnım kocaman oldu :14:

sabah ve öğlen diyetine harfiyen uydum, şu an yeşil çayımı içiyorum üzerine de bir güzel tarçın serptim, yanında da 3 kuru kayısı yiyorum. ikindi ara öğünümü böyle yapıyorum. akşama da yemeğimi hazırladım. çalışıyorum ama önceden günlük ihtiyaçlarımı hazırladım. sizlerden de güç alıyorum , yaz da geliyor milletin ağzına aaaaa çok kilo almışsın, bi türlü veremedin kilolarını duymak istemiyorum. ya ne kadar anlayışsız bir toplumumuz var daha bebeğim yaşına girmedi kilom 83 tamam kiloluyum ama emzirme döneminde o kadar laf duydumki hoş hala emziriyorum ama en azından bebeğim çoğu şeyi yiyebiliyor çok şükür... ama gerçekten arkadaşlar şu yaz gelmeden verelim kilolarımızı 2 ay dişimizi sıksak inanın çok şey farkeder inşallah....

öyle bi kilo verip milletin ağzına kapak yapıcaz zatennn :33::33::33::33: çatır çatır çatlıcak millet kıskançlığındannnn:33::33::33:

herkes ne guzel motıve olmus allah motıvasyonumuzu bozmasın veee cıllop gıbı vucutlara kavusalım ınsallahhh
ama benım goguslerımçok buyudu kızlar oğlum 21 aylık 3 ay oldu keseli 85 olan goguslerım 95 :14::14:
cok kılolu gosterıyo buyuk gogusler bıde sarktılar offf bekarken ne guzelmısım evlendım sarktım yahuu iğrencımmm :30::35:

bu arada aksam yemegımı yedım 7 den sonra yemıyorum cunku
3-4 kasık yumurtalı pazı yemeği ,ıkı uç kasık yogurt , yarım kase corba ,1 dilim kepek ekmeğii salata canmıstemedı 2 saat sonra yesem ne olurkı marulu lımonlasamda yesem ohh

Son düzenleme:
Ben geldimm:)
Öğlen bir arkadaşıma gittim orda ekmeksiz,1 kase çorba,2-3 yemek kaşığı türlü,2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 tane baget yedim.
Biraz fazla oldu biliyorum o yüzden ara öğün yapmadım.
Akşamda bol yeşillik( roka,maydonoz,salatalık,domates) 1kk peynir,1 dilim ç. ekmeği ve 1 bardak kefir içtim.
Yeşil çay iöeceğim birazdan,bugün sporum akşama kaldı,birazdan spor yapacağım:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

kızlar berbat bir gün yaşıyorum sabah dişçiye gittim diş eti çekilmesinden dolgu yaptı başka dişe gönderdi birde ağzımı uyuşturdu ve o vaziyette git okula çocuklara ders ver dedi.Ağzımı tutamıyorum nasıl işe gideceksem?
üstüne birde regl oldum ağrıdan kıvranıyorum.ne yemek istiyorum ne içmek ama aç kalıp zayıflayıp sonra da kilo almak istemiyorum...
neyse diş yüzünden 12 de kahvaltı ettim
kahvaltıda:2 dilim ekmek kk peynir 1 yumurta 3 zeytin yedim o kadar artık ne yerim bilmiyorum

Geçmiş olsun arkadaşım:16::16::16:

teşekkür ederim. bir de ben birşey soracaktım listeye harfiyen uymayı düşünüyorum ama bazen öğle ve akşam yemeklerinin yerini değiştirsek olurmu acaba? değişiklik olması ve de evdeki duruma arada uyum sağlamaktan dolayı....

ola bilir bence amma öyle yaparsın eger akşam yemeyini daha erken yemeye çalış :49:

seva_10 :nazar: -- 73,900--- 73,800-------72,200
parissima-Nerqiz :nazar: kilo 75.900----------------74,400---------73

sirine_44:nazar: kilo 64---------900qr=63.100

s2000 :nazar:71.kilo-----------70----------69

suslubaykus :nazar:72kq-------------71----------70.2--------------69.8

handan 1976 :nazar:kilo 59kilo----------58

ecem3306:nazar: kilo nazar: 69.200 ----- ----69.--------68.600

akasya1612 :nazar: kilo 60.500---------60.900

serrasultan:nazar: kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 :nazar: kilo 81-------------80-------------- 78---------77

vuslatipek:nazar: kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500

cesebe :nazar: kilo-76.00----------73.100

ceydaaaa :nazar: kilo 71----------68

AyselBaku:nazar: 104 kilo

renesme:nazar: kilo 79,

piscus :nazar:kilo 88

bluee :nazar:kilo 84

Chelzy :nazar:kilo77.6

mutedeyyin :nazar: 68.1

t_gunaydin:nazar: kilo 79

cilekliprenses :nazar:kilo90.5 ----------88.3
mukayese :nazar: kilo 66---------66

bellanisa:nazar: kilo 60
shane :nazar:kilo 66-----------65.5

neslii44 :nazar: kilo 64--------62,5

emelk :nazar: kilo 83,3

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bana bi akıl verin ne olur :26: kilo verimim durdu galiba yaklaşık 10 gündür 3 aşağı 5 yukarı aynı kilodayım. ne yapmam lazım tekrar hızlanması için :44:

kızlar berbat bir gün yaşıyorum sabah dişçiye gittim diş eti çekilmesinden dolgu yaptı başka dişe gönderdi birde ağzımı uyuşturdu ve o vaziyette git okula çocuklara ders ver dedi.Ağzımı tutamıyorum nasıl işe gideceksem?
üstüne birde regl oldum ağrıdan kıvranıyorum.ne yemek istiyorum ne içmek ama aç kalıp zayıflayıp sonra da kilo almak istemiyorum...
neyse diş yüzünden 12 de kahvaltı ettim
kahvaltıda:2 dilim ekmek kk peynir 1 yumurta 3 zeytin yedim o kadar artık ne yerim bilmiyorum

çok geçmiş olsun nesli. dş ağrısı berbat bişey çok iyi biliyorum. korkumdan dolgu yaptırmaya bile gitmiyorum ben :18:

Arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum kilolar aldı basını gitti artık hiç bir kıyafetım olmuyor ıgrenç gozukuyorum bir kaç sefer diyetısyen eşliğinde de denedım veremiyorum dıye vazgectım ama yaz gelıyor kıyafetler ıncelıyor ve her tarafımdan yaglar tasıyor tek kelıme ile kendımı iğrenç hissedıyorum birbimize motıve ederek sanırım bu sefer basaracagıma ınanıyorum yaza cok az kaldı ve o vakte kadar bu agırlıgımdan kurtulmalıyım...

öyle bi kilo verip milletin ağzına kapak yapıcaz zatennn :33::33::33::33: çatır çatır çatlıcak millet kıskançlığındannnn:33::33::33:

aynen öyle canım, siz böyle yazdıkça gaza geliyorum ya... bugün ilk günümdü ve çoooooooooooook güzeldi... akşam yemeğinde sadece salata yedim....

ola bilir bence amma öyle yaparsın eger akşam yemeyini daha erken yemeye çalış :49:

erken yedim canım, ama sadece salata yedim.... bugün ilk günümdü ve güzeldi.... bir tane masa takvimim vardı ve her diyeti güzel geçirdiğim günü yuvarlak içine almaya karar verdim. ve
bugün işten çıkarken ilk yuvarlağımı attım ve sanırım çok zor değil o yuvarlaklardan 60 tane yapabilsem çok yol katederim sanıyorum ama tabi kilo verme durumum istediğim gibi olursa..

Arkadaşlar bende aranıza katılmak ıstıyorum kilolar aldı basını gitti artık hiç bir kıyafetım olmuyor ıgrenç gozukuyorum bir kaç sefer diyetısyen eşliğinde de denedım veremiyorum dıye vazgectım ama yaz gelıyor kıyafetler ıncelıyor ve her tarafımdan yaglar tasıyor tek kelıme ile kendımı iğrenç hissedıyorum birbimize motıve ederek sanırım bu sefer basaracagıma ınanıyorum yaza cok az kaldı ve o vakte kadar bu agırlıgımdan kurtulmalıyım...

Aynen katılıyorum kendi basımıza kalmayalım......sanırım bu grupta birbirine oldukça destek oluyor bende 2.cocugumdan sonra 77.5 kg çıktım ( 1 senedir aynı) veremiyorum Bu diyeti uygulayacağım ve bende yazacağım inşallah 65kg (ilk hedef) sonra 55 kg. Lütfen bu rakamları goreyimmmmmmm...... Artık sıkıldım istediklerimi giyememekten .....

slmm arkadaşlar oğlumu cumartesi günü sünnet ettirdiğim için giremedim.diyete başlangıç tarihi;26/03/2012 96.800 gr,02/04/2012 -93.700 gr'ım.şuan işteyim.ama bugün yediklerimi yazayım.sabah yeşillik,domates,salatalık,bir ince dilim ekmek sabah 11'de kahvaltı ettiğim için öğle yemeyi yemedim.ara'da yarım simit ve peynir yedim.akşam saat 21:00'de 5 ızgara köfte salata yedim.bu ay gece çalışacağım için umarım kilo almam.beni aranıza almamışsınız ama alırsanız sevinirim desteğe ihtiyacım var kilo vermek için.:18:

erken yedim canım, ama sadece salata yedim.... bugün ilk günümdü ve güzeldi.... bir tane masa takvimim vardı ve her diyeti güzel geçirdiğim günü yuvarlak içine almaya karar verdim. ve
bugün işten çıkarken ilk yuvarlağımı attım ve sanırım çok zor değil o yuvarlaklardan 60 tane yapabilsem çok yol katederim sanıyorum ama tabi kilo verme durumum istediğim gibi olursa..

hem erken yemişsin hem sadece salata:49: erken yemeyin çok iyi amma sadece salata ile işler yürümez kendine ezab etme salatanın yanında her hanki bi çorbadan normasında içe bilirsin ve ya salatanın içine bir az haşlanmış potates ve ya haşlanmış tavuk felan eger listedeki akşam yemeyine uyamıyorsun dediyim gibi hem ac kalmazsın hem kalori fazla yüklemiş olmazsın hem meddene eziyyet etmiş olmasın tamamı canım?:49:

Back
X