• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

demek evinin yanında park var belediyenin koyduğu spor aletleride var eeeeeeeee daha ne bekliyorsun canım herkesin böyle şansı yok evine yakın park olmuyanlar çok aramızda eminim bundan:49:cocuklar sabah kaçda uyanıyorlar?mesela benim böyük oğlum saat 7.30da okul için evden çıkıyor kiçik oğlumda 08.30uykydan uyanıyor ben 05.30 evden çıkıyorum ve 06.30gibi eve dönüyorum doğrudur çok fazla vaktim yok eve yetişmem lazım birini okula birini işe yani kocamı işe yola salmam gerekiyor vaktim kalırsa yeniden uyuyorum kiçik oğlum kalkana kadar işde böyle canım:49:ne yapalım bi şekilde başarmamız lazım canım yoksa kim vericek bizim için bu kiloları deyilmi arkadaşım hanki spor olursa olsun fark etmez yeterki başla canım:49:

sevacım bizim kendi işimiz eşimle aynı yerdeyiz yani :4:oğlumu kendim büyütmek istediğim için:emir_bebek: ofisimizi bir daire katına taşıdık oğlumuda getiriyorum :55:sabah hep birlikte kalkıyoruz 7.30 - 8.0 gibi hatta bazen oğlumu uyandırmadan alıp koyuluyoruz yola hooop ofise:82: akşam da işleri düzenledin felan filan :126:derken bazen eve gelmemiz 10.0 u buluyor şimdi 2. dükkanıda açıyorum 3 yere bölüncem 2 dükkan 1 ev :30:bakalım akşamları evde leslie ile 5 mil yaparsam şükretcem ama yazları parka kesinlikle gidicem geceler uzun ne de olsa bu yaz bu kilo işine bir son vermeye kararlıyım ve tabi bir daha asla almamaya da:8: biraz uykucu olmasam belki kalkardım sabah erken ama çok yoruluyorum eve gelince evi topla bulaşık çamaşır yemek derken 1 den önce yatamıyorum zaten :23:bakalım olacak olacak bu kilolardan kurtulcaz hep birlikte biz yaptık olacak!!!:41::51::8::9::12::16:

kızlar ben bu diyeti 5 gündür yapıyorum. daha hiç kilo veremedim :14:

neden ya. nerde hata yapıyorum. spor yapamıyorum çok hareketsizim bu yüzdenmi acaba :25:

canım spor yapabilsen tabi ki daha iyi ve daha çabuk sonuç alırsın :8:ama aramızda yapıp kilo vermeyen yok :21:sadece regl olmamıza yakın dönemlerde kilo veremedik belki sende de aynı sorun olmuş olabilir:40::34:

sevacım bizim kendi işimiz eşimle aynı yerdeyiz yani :4:oğlumu kendim büyütmek istediğim için:emir_bebek: ofisimizi bir daire katına taşıdık oğlumuda getiriyorum :55:sabah hep birlikte kalkıyoruz 7.30 - 8.0 gibi hatta bazen oğlumu uyandırmadan alıp koyuluyoruz yola hooop ofise:82: akşam da işleri düzenledin felan filan :126:derken bazen eve gelmemiz 10.0 u buluyor şimdi 2. dükkanıda açıyorum 3 yere bölüncem 2 dükkan 1 ev :30:bakalım akşamları evde leslie ile 5 mil yaparsam şükretcem ama yazları parka kesinlikle gidicem geceler uzun ne de olsa bu yaz bu kilo işine bir son vermeye kararlıyım ve tabi bir daha asla almamaya da:8: biraz uykucu olmasam belki kalkardım sabah erken ama çok yoruluyorum eve gelince evi topla bulaşık çamaşır yemek derken 1 den önce yatamıyorum zaten :23:bakalım olacak olacak bu kilolardan kurtulcaz hep birlikte biz yaptık olacak!!!:41::51::8::9::12::16:

canım ben bilmiyordum sizin eşinizle birlikde çalıştığınızı üstelikbide cocuk hep yanında vallahi ne desen çok haklısın çok zor olmalı :49:ok canım baksana bi kes doktor konuşurken duymuştum akşam uyumazdan önce yapılan spor 20 dak bile olsa insanın vuçudundakı hansısa bi hormon ismini hatırlamıyorum şimdi amma doktorun dediyine x hormonu işe başlıyor yani yağ yakmaya demek istediyim yani bu şansı kaçırma akşamlar yapa bilirsin ve çok yadımcı olur kilo vermende inş:49: evet çok haklısın kiloları mutlaka vermek zorundayız hamile kalmamışdan önce 62 kilo idim 9 aya gelib çıkınca 84. felan oldum sonra 2 ay spor diyet yapıb 2 ayda 10 kilo verdim :49:sonra tam 1 yıl 73.74 arasında kaldım taki doktor kaya ayçanın bu diyetine başlıyanadek 1 ayda 6.500 verdim amma sonra içimdeki canavar pozdu her şeyi saldırdım yiyeceklere ve sonuc verdiyim 3 kilonu geri aldım şimdi :49:amma mutlaka başarırız üzülme :49:

canım ben bilmiyordum sizin eşinizle birlikde çalıştığınızı üstelikbide cocuk hep yanında vallahi ne desen çok haklısın çok zor olmalı :49:ok canım baksana bi kes doktor konuşurken duymuştum akşam uyumazdan önce yapılan spor 20 dak bile olsa insanın vuçudundakı hansısa bi hormon ismini hatırlamıyorum şimdi amma doktorun dediyine x hormonu işe başlıyor yani yağ yakmaya demek istediyim yani bu şansı kaçırma akşamlar yapa bilirsin ve çok yadımcı olur kilo vermende inş:49: evet çok haklısın kiloları mutlaka vermek zorundayız hamile kalmamışdan önce 62 kilo idim 9 aya gelib çıkınca 84. felan oldum sonra 2 ay spor diyet yapıb 2 ayda 10 kilo verdim :49:sonra tam 1 yıl 73.74 arasında kaldım taki doktor kaya ayçanın bu diyetine başlıyanadek 1 ayda 6.500 verdim amma sonra içimdeki canavar pozdu her şeyi saldırdım yiyeceklere ve sonuc verdiyim 3 kilonu geri aldım şimdi :49:amma mutlaka başarırız üzülme :49:

haklısın sevacım bu önerini değerlendiricem :40:akşamları spor yapıcam yatmadan önce bakalım diyetime nasıl etki edecek:28: pazartesiden itibaren başlıyorum o halde kaçamaklara son veriyorum artık ve pazartesi sıkı bi şekilde diyet ve spora başlıyorum:8::56::51: bende hamile kalmadan önce 42 kiloydum hamileyken de tam 30 kilo aldım :49:doğumdan 15 gün sonra tartıldım 10 kilo gitmişti ama 2 yıl içinde 13 kilo olarak geri aldım :5:6 sı gitti kaldı 25 acelem yok sağlıklı bi şekilde hem spor hem diyetle kış girmeden kilolardan kurtulmuş olucam hatta olucaz hep birlikte!:nazar::kkk::8::15::29::12::16:

ya ben nıye kendımı hıc zayflamıs gıbı hissetmıyorumkiii:(((
neyse bugunku menum sabh kahvaltı 4-5 zeytın 1 dılım ekmek domates salatalık cay ama malesef peynır cok yıyorum yaaa
azz oncede oğlen yemegımı yedım bı kase hazr corba 1 dılım ekemk ve cacık
aksam ne yerım bılmıyorum yıne corba yerım belkii

canım spor yapabilsen tabi ki daha iyi ve daha çabuk sonuç alırsın :8:ama aramızda yapıp kilo vermeyen yok :21:sadece regl olmamıza yakın dönemlerde kilo veremedik belki sende de aynı sorun olmuş olabilir:40::34:

evet canım zamanı geliyo. umarım o yüzdendir. :25:
çok heveslenmistim bu diyete. bu sefer kesin zayıflıycam dedim. ayda 8 kiloysa haftada 2 kilo vermek demektir dedim ama şimdi moralim çok bozuk hevesim kaçtı. :14::14::14:

Bu saate kadar herşey süperdi,1 saat sporda yaptım.gündüz çok canım birşey istemiyor da akşam olunca krizler başlıyor.
Bugün öğlen sadece 1kase yoğurt yedim canım birşey istemedi,acıktım gibi,erken akşam yemeği için ama 5 gibi yemek yiyip,8 gibi 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum,yoğurt yemek geç saatlerdeki acıkma kirizimi önler umarımmm:1::1::1:
Pazartesi az kaldı kızlarrrrrrrr:1::1::1:
sizler napıyorsunuz,sizin diyetler nasıl gidiyor:16:
Bugün çok sessiz topik:44::44::44:

anaa ındırımler baslamısmıı ne cabuk yahuu ee tabı bn evden dısarı cıkmadıgım ıcın:47:

walla eskiden derdim param yok alamıyorum, şimdi 3-5 kuruş kazanıorum çok şükür özel ders felan, şimdi de şişkoluktan istediğim bedeni alamıyorum... dışarı çıktığıma çıkacağıma pişman oldum walla ama iyi yani motivasyonum düşmüyo en azından ...

Bu saate kadar herşey süperdi,1 saat sporda yaptım.gündüz çok canım birşey istemiyor da akşam olunca krizler başlıyor.
Bugün öğlen sadece 1kase yoğurt yedim canım birşey istemedi,acıktım gibi,erken akşam yemeği için ama 5 gibi yemek yiyip,8 gibi 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum,yoğurt yemek geç saatlerdeki acıkma kirizimi önler umarımmm:1::1::1:

walla hayatım anlatıyım hemen neler oldu, dr. gittim karın ağrısı şikayetim diye, muayene oldum, hafif ateş, karın ağrısı, ürperti hissi diye, dr. muayene etti, adam da profmuş yani, denk geldi özele gittim, neyse işte kan-idrar werdim, vitamin eksikliği olabilir, konuştuk karşılıklı, mesleğim hayatım hakkında sorular sordu, diet yaptığımı söledim, biraz vitaminsiz gıdasız kalmışsın dedi, bi de ben uyku bozukluğu çekiyorum kızlar, bu ara çoğu zaman karamsar tutumlarım war, dr. hafif dereceli depresyon sanırım dedi, depresyon diyorum korkmayın yani bişe yok her mevsim geçişinde vücut kendini ayarlayamaz, vitamin eksikliği uzun süreli vücut ağrısı da karamsar tutumları tetikler, üşüme ürperti karın ağrısı bahardan dolayı soğuk almışsınız ama size sadece vitamin yazıcam dedi sarı kantaron diye bi kapsül werdi tanınmış bi markanın, günde 1 tane alın uykunuz düzene girer dedi , endişe sinir stres, hafif we orta dereceli kaygı bozukluğu depresyona iyi gelir dedi,, diet konusunda da kendinize sıkıntı yaratmayın bence gayet sağlıklı ve hoşsunuz dedi :1::1::9::9::9::9::9:utandım çoooook :9::9::9::9: :9:
bugün mönüm diye bişe ilan etmiyorum çünkü bişe yiyemedim kilom aynı 74 :34: ama dikkat ediorummm gene de

selam kizlar,

bugun yine kendimi cook ac hissediyorum. donem, donem bende oluyor boyle. eger sabredebilirsem normale donuyorum. bu ayin sonuna 70 olmak istiyorum. cok seymi istiyorum????:95::105:

bugunki menum:

sabah: 4 yk musli, 1 sb sut

oglen: kozlenmis patlican, yogurt

ikindi: 10 badem 4 erik, 1sb sut

aksam: tavuk baget

pazartesini sabirsizlikla bekliyorum. onceleri pazartesini hic sevmezdim:1: simdi ise bayiliyorum ( tabi kilo verdigim muddetce en guzel gun oluyor benim icin):49:

walla hayatım anlatıyım hemen neler oldu, dr. gittim karın ağrısı şikayetim diye, muayene oldum, hafif ateş, karın ağrısı, ürperti hissi diye, dr. muayene etti, adam da profmuş yani, denk geldi özele gittim, neyse işte kan-idrar werdim, vitamin eksikliği olabilir, konuştuk karşılıklı, mesleğim hayatım hakkında sorular sordu, diet yaptığımı söledim, biraz vitaminsiz gıdasız kalmışsın dedi, bi de ben uyku bozukluğu çekiyorum kızlar, bu ara çoğu zaman karamsar tutumlarım war, dr. hafif dereceli depresyon sanırım dedi, depresyon diyorum korkmayın yani bişe yok her mevsim geçişinde vücut kendini ayarlayamaz, vitamin eksikliği uzun süreli vücut ağrısı da karamsar tutumları tetikler, üşüme ürperti karın ağrısı bahardan dolayı soğuk almışsınız ama size sadece vitamin yazıcam dedi sarı kantaron diye bi kapsül werdi tanınmış bi markanın, günde 1 tane alın uykunuz düzene girer dedi , endişe sinir stres, hafif we orta dereceli kaygı bozukluğu depresyona iyi gelir dedi,, diet konusunda da kendinize sıkıntı yaratmayın bence gayet sağlıklı ve hoşsunuz dedi :1::1::9::9::9::9::9:utandım çoooook :9::9::9::9: :9:
bugün mönüm diye bişe ilan etmiyorum çünkü bişe yiyemedim kilom aynı 74 :34: ama dikkat ediorummm gene de

Canım geçmiş olsun,sıkma canını mevsim geçişlerinde herkesde oluyor böyle şeyler.
Bende gitsem doktora anlatsam depresyondasın der kesin:1::1::1:sağlıklı insan varmı allah aşkına,trafik,çocuklar,iş güç insan sağlıklı olmıyor ki:44::44:
Neyse biz yinede moralimizi bozmayalım,bunada şükür,diyetde süper gidiyor benim.kilomu yazmayacağım,pazartesiye saklıyorum:1::1::1: ama güzel gelişmeler varrrrrrrrrr diyebilirimmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

ya canım bende aynan senin gibiyim:49:gündüz canım bir şey istemiyor akşam olunca krizler başlıyor.:49:

ya canım bende aynan senin gibiyim:49:gündüz canım bir şey istemiyor akşam olunca krizler başlıyor.:49:

Bugün 5 de akşam yemeğimi yedim,8.30da 2-3 yemekkaşığı yoğurt yedim, yok kesmedi,1 yeşil elma yedim az önce,oda kesmedi.nescafe beni tıkıyor bayağı.başka şeyler yemeyeyim diye nescafe içiyorum şimdi lieyt süt ve diyet şekerli.
Bunada şükür dimi,en azından çok kalorili şeyler değil.:1::1::1:

Az önce geçen yaz giydiğim kıyafetlerimi denedim kızlarrrrrrrrrr,çok şükür oldular.çünkü geçen yaz 71 e kadar düşen bennnnnnnnn,kışın 5kilo alıp 76 ya çıktım.ama tabiki hedefim bu değil,temmuz sonu tatile gideceğiz en az 65 olmak istiyorum 0 zamana kadarr:46::46::46::46::46:

Seva ordamısın arkadaşım:) Az önce profil bilgilerine baktım da azerbaycanlımısın sen.
Düşümdümde şu teknoloji ne güzel birşey,dünyanın dört bir tarafından yazışıyoruzzz:16::16::16:

kızlar herkesin diet iyi gidiyordur umarım bende sıkı bir gribe yakalandım maalesef 3 gündür tamamen sesim gitmişti.ondan pek fazla diyete uyamadım ama en azından kilo almamışımdır inşallah haftaya iyi kilo vermem lazım amaaa:(

ah be kizlar bu hafta hic dikkat etmedim özellikle bugün. kendimi okadar kötü his ediyorumki
özellikle aksamlari istahim aciliyorr..
mesela bugün aksam 8 gibi bir tane yufka ekmegine sucuk doldurup yedim
yanindada omlet yaptim
migdem o saatde yemege aliskin olmadigi icin agirimaya basladi ve kendimi cok kötü his ediyordum
demin yesilcay ictim ve gecti biraz ama migdemden sesler cikiyor :43:
neyse yarin artik dikkat ederim

merhaba kizlar,

sabah guzel bir kahvalti yaptim. kendimi cok iyi hissediyorum.:52: gune cok guzel basladim.

sabah: 1 dilimden biraz fazla ekmek, maydanoz, dereotu, peynir, recel, fistik ezmesi, sosis( bir dilim ekmekle nelerde yemisim:9:)

oglene henuz karar vermedim fakat aksam brokoli ve yogurt yerim.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:16::16::16:
Benim diyet süper gidiyorrrrrrr:nazar:
Şu haftasonunuda geçirirsem pazartesi ye bomba gibi olacağım:1::1::1:
Yine klasik kahvaltımı ettim,birazdan yeşilçay içeceğim.12 gibi 1kase yoğurt yiyeceğim.Oğlumun grup çalışması var bir arkadaşının evinde toplanacağız.umarım diyetimi bozmak zorunda kalmam,yemezsem bozmam dimi kızlar bu kadar basittttt,hayır demeyi öğrenmeliyim,yada sağlıklı olanlarından 1 parça yersem bozmamış olurum:1::1::1:

Back
X