kızlar hepinize merhabalar sabah tartıldıktan sonra moralim bozuldu
 sabah tartıldıktan sonra moralim bozuldu  neyse giyindim süslendim pür süs  alışweriş merkezine gittim arkadaşla buluşmaya, yedik içtik koywer gitsin şeklinde, neyse
 neyse giyindim süslendim pür süs  alışweriş merkezine gittim arkadaşla buluşmaya, yedik içtik koywer gitsin şeklinde, neyse sonra telefonum çaldı, aylardır beğendiğim bi çocuk bana telefonda hoşlandığını görüşmek istediğini söledi
 sonra telefonum çaldı, aylardır beğendiğim bi çocuk bana telefonda hoşlandığını görüşmek istediğini söledi 

sonra dolaştık ettik tam ayrılıyoruz gene telefonum çaldı, yaşı benden büyük görüştüğüm biri vardı ama ölesine tanışıklığımız wardı iş ortamından
 sonra dolaştık ettik tam ayrılıyoruz gene telefonum çaldı, yaşı benden büyük görüştüğüm biri vardı ama ölesine tanışıklığımız wardı iş ortamından  açık açık bariz bariz beni beğendiğini söledi, en kısa zamanda görüşmek istediğini söledi
 açık açık bariz bariz beni beğendiğini söledi, en kısa zamanda görüşmek istediğini söledi 

bugün şanslı günümdemiyim şanssız günümdeyim anlamadım gitti
diyet b.k gibi gidiyo bu arada sabah müsli yedim öğlen lahmacun yedim ,, acilen kendimi toplamam lazım , kantaron beni gevşetiyo sanırım kızlar
sabah müsli yedim öğlen lahmacun yedim ,, acilen kendimi toplamam lazım , kantaron beni gevşetiyo sanırım kızlar 

sabah tartıldıktan sonra moralim bozuldu
 sabah tartıldıktan sonra moralim bozuldu  neyse giyindim süslendim pür süs  alışweriş merkezine gittim arkadaşla buluşmaya, yedik içtik koywer gitsin şeklinde, neyse
 neyse giyindim süslendim pür süs  alışweriş merkezine gittim arkadaşla buluşmaya, yedik içtik koywer gitsin şeklinde, neyse sonra telefonum çaldı, aylardır beğendiğim bi çocuk bana telefonda hoşlandığını görüşmek istediğini söledi
 sonra telefonum çaldı, aylardır beğendiğim bi çocuk bana telefonda hoşlandığını görüşmek istediğini söledi 

sonra dolaştık ettik tam ayrılıyoruz gene telefonum çaldı, yaşı benden büyük görüştüğüm biri vardı ama ölesine tanışıklığımız wardı iş ortamından
 sonra dolaştık ettik tam ayrılıyoruz gene telefonum çaldı, yaşı benden büyük görüştüğüm biri vardı ama ölesine tanışıklığımız wardı iş ortamından  açık açık bariz bariz beni beğendiğini söledi, en kısa zamanda görüşmek istediğini söledi
 açık açık bariz bariz beni beğendiğini söledi, en kısa zamanda görüşmek istediğini söledi 

diyet b.k gibi gidiyo bu arada
 sabah müsli yedim öğlen lahmacun yedim ,, acilen kendimi toplamam lazım , kantaron beni gevşetiyo sanırım kızlar

ne güzel işte umarım mutlu olabileceğin birini tercih edersin
 ne güzel işte umarım mutlu olabileceğin birini tercih edersin ayrıca az kaldı 70 leri devirmeye
 ayrıca az kaldı 70 leri devirmeye sabır ve diyet
 sabır ve diyet  asla ama asla kaçamaksız bi diyet tabii
asla ama asla kaçamaksız bi diyet tabii 

ama dikkat etmeye çalışıyorum yinede en azından dengede tutmaya çalışıyorum
 ama dikkat etmeye çalışıyorum yinede en azından dengede tutmaya çalışıyorum  anne yemeklerine kim dayanabilir ki ecemcimmm annemide yemeklerinide çok özledim
anne yemeklerine kim dayanabilir ki ecemcimmm annemide yemeklerinide çok özledim  bende az kaldı 10 gün sonra mutfaktan anne yemeği kokmaya başlar
bende az kaldı 10 gün sonra mutfaktan anne yemeği kokmaya başlar 

boncuğu lazım kız
 boncuğu lazım kız