- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben arada bakıyorum canım annemler yanımda olduğıu için çok nete giremiyorumoğluşumun doğum günü bugün
![]()
bugünüde atlatayım yarına inşallah 2. listeyle başlıcam
![]()
parissima-Nerqizsuslubaykus
ecem3306
asude04
vuslatipek
cesebe
askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor
![]()
Burdayımmm sevacımmm,dün baktım sayfaya ama yazamadım.dün çok yoğun geçti gündüz evde yoktum,akşamda oğlumun ödevleri,diyet tam gaz devam ediyor.dün spor yapamadım bugün öğlen kızımı uyutunca spor yapacağım.şu kakao yu bende akşam yemeğinden sonra deneyeceğim,çünkü akşam yemeğinde genelde fazla kaçırıyorum ben.Görüşürüz sevacımmmmmmm![]()
ben arada bakıyorum canım annemler yanımda olduğıu için çok nete giremiyorumoğluşumun doğum günü bugün
![]()
![]()
Burdayımmm sevacımmm,dün baktım sayfaya ama yazamadım.dün çok yoğun geçti gündüz evde yoktum,akşamda oğlumun ödevleri,diyet tam gaz devam ediyor.dün spor yapamadım bugün öğlen kızımı uyutunca spor yapacağım.şu kakao yu bende akşam yemeğinden sonra deneyeceğim,çünkü akşam yemeğinde genelde fazla kaçırıyorum ben.Görüşürüz sevacımmmmmmm![]()
parissima-Nerqizsuslubaykus
ecem3306
asude04
vuslatipek
cesebe
askimsin kızlar nerdesiniz siz ya sesiniz çıkmıyor
![]()
![]()
![]()
merhaba cesebecim, benim de diyet kör topal iyi gidiyor, kaçamak felan yapmıorum , kakao nun tadını pek sevmediğimden içmedim onun yerine limonlu yeşilçay daha iyi geliyor bana, öğlendeki tost bana fazla gelmeye başladı kızlar, bende onun 1 dilimini sabaha kaydırdım, toplamda 5 dilimken 4 dilime düşürdüm, sulu yiyeceklerii arttırdım , bu aralar çok yoğun çalışıyorum ve de annemin tedavisiyle ilgileniyorum, o yüzden pek sık giremiyorum, görüşürüz kızlar
kahwaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates çay
ara: 3 kuru kayısı, yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 4 yk zeytinyağlı pırasa, çok az salata
ara: 2 kayısı ( erik bitmiş ewde ) , yeşilçay
akşam da: semizotu, çorba, salata, yoğurt , 1 dilim ekmek yiycem kısmetse
artık takmıyorum yalnız , gayet saldım, düşünmüyorum, bi yaşam tarzı oldu bende
zaten diyet ve yiyecekleri ne kadar az düşürsek o kadar çok kilo verirmiş insan,,, bir kişisel gelişim kitabında okudum, 24 saatimiz kaloriler , yağlar, onu mu yesem bunu mu yesem diye düşündüğümüz için belki sürekli yeme isteği yaşıoruz, bunu 2-3 gündür kırmış durumdayım, kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyo
[/QUO
Özledik vallaaaa pariscim
Afferin sana arkadaşım tam gazzzz devam ettt,bende bazen kendimi süper hissediyorum,bazen de sönükkkkkk:44:
Birazda şu havalardan galiba,yeter artık havalar ısınsın,giyelim incecik incecikk tişörtleri havam yerine gelir o zamannnnn
Kızlarrrr bu arada hangi şehir ve semtlerdesinizzz,ben istanbul küçükçekmece....
tamam canım hep iyi ve sağlıklı ol inş canım kakaonu mutlaka dene peşiman olmuyacaksın bak görürsün ben 2 gün içinde 73.200- den 72.200 düşmemde onun rolunun çok olduğunu düşünüyorumheç olmazsa tam bir hafta içelim ne kayb ederiz ki deyilmi?
bye
oğlusunun dogumgunu kutlu olsun ecem nıce mutlu yıllara ınsallahhh
Ecemcimmm yeni yaşınız kutlu olsun,nice senelere:))
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım allah anneli babalı sağlıklı böyümek nesib etsin inş![]()
oglusunun dogum gunu kutlu olsun. Allah guzel, hayirli, saglikli uzun omurler versin.
Birşey merak ediyorum canımmm,bu karışıma diyet şeker koysam olurmu acaba,ben alışamadım bir türlü şekersiz içmeye.siyah çayı şekersiz içemiyorum onun dışında bitki çaylarını şekersiz içebiliyorummm.
yoklugumuzun fark edilmesi ve hatirlanmak guzel bisey. bugunlerde biraz yogunum. sabah alisverise gittim ve elibos dondum
. kilo vermeden once kiyafetler gelmediginden bulamadigimi hep dusunurdum fakat simdi yine bulamiyorum. suan 42 beden genelde iyi geliyor. kismetsiz hissettim kendimi:97:
sabah: 1 4 yk musli ve sut
oglen: corba ve yogurt
ikindi: 1 sb sut, 4 erik, 10 badem
aksami henuz bilmiyorum. ne yesem acaba??
merhaba cesebecim, benim de diyet kör topal iyi gidiyor, kaçamak felan yapmıorum , kakao nun tadını pek sevmediğimden içmedim onun yerine limonlu yeşilçay daha iyi geliyor bana, öğlendeki tost bana fazla gelmeye başladı kızlar, bende onun 1 dilimini sabaha kaydırdım, toplamda 5 dilimken 4 dilime düşürdüm, sulu yiyeceklerii arttırdım , bu aralar çok yoğun çalışıyorum ve de annemin tedavisiyle ilgileniyorum, o yüzden pek sık giremiyorum, görüşürüz kızlar
kahwaltım: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, domates çay
ara: 3 kuru kayısı, yeşilçay
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 4 yk zeytinyağlı pırasa, çok az salata
ara: 2 kayısı ( erik bitmiş ewde ) , yeşilçay
akşam da: semizotu, çorba, salata, yoğurt , 1 dilim ekmek yiycem kısmetse
artık takmıyorum yalnız , gayet saldım, düşünmüyorum, bi yaşam tarzı oldu bende
zaten diyet ve yiyecekleri ne kadar az düşürsek o kadar çok kilo verirmiş insan,,, bir kişisel gelişim kitabında okudum, 24 saatimiz kaloriler , yağlar, onu mu yesem bunu mu yesem diye düşündüğümüz için belki sürekli yeme isteği yaşıoruz, bunu 2-3 gündür kırmış durumdayım, kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyo
[/QUO
Özledik vallaaaa pariscim
Afferin sana arkadaşım tam gazzzz devam ettt,bende bazen kendimi süper hissediyorum,bazen de sönükkkkkk:44:
Birazda şu havalardan galiba,yeter artık havalar ısınsın,giyelim incecik incecikk tişörtleri havam yerine gelir o zamannnnn
Kızlarrrr bu arada hangi şehir ve semtlerdesinizzz,ben istanbul küçükçekmece....
K.çekmecenin neresinde oturuyorsunuz?ben bekarken orada oturuyordum
ya cesebecim benimde aklıma gelmedi deyil ilk defasında bende diyet şeker qatdım amma sonra içime şübhe düşdü çünkü aslında şekersiz ve südsüz için faydalı olması için diyor ben de şekersiz içiyorum kaç güündür![]()
K.çekmecenin neresinde oturuyorsunuz?ben bekarken orada oturuyordum
Gümrük tarafındayım ben,konutbirlikte.