Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bu arada beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Listeye ve bu başlığa bağlı olduğunu bilmek, sürekli bildirimde bulunmak insanda motivasyonu arttırıyor bence. 1.74 boyunda, 73 kiloyum. ilk hedefim 67. Haftada 2 kilo vererek 3 haftada 67'ye düşmeyi istiyorum. Uzun vadede ise 60 hedefim:) Bu diyeti çok sevdim. Günlük beslenme saatlerime de çok uyuyor. Evde olmadığım için böyle besinler yiyebiliyorum ancak zaten. Sabah evde yiyorum, öğlen yemeğimi yanımda taşıyorum, ikindiyi eve gelince, akşam yemeğimi de 7 gibi yiyorum. 12 Mayıs'a (3 hafta sonrasına) kadar 6 kilo verebilirsem, geriye vermem gereken 7 kilo kalıyor. 7 kiloyu da 1 ay kadar bir sürede vermek istiyorum. Umarım bir an önce kurtuluruz bu kilolardan. Hepimize kolay gelsin...

Bu arada beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Listeye ve bu başlığa bağlı olduğunu bilmek, sürekli bildirimde bulunmak insanda motivasyonu arttırıyor bence. 1.74 boyunda, 73 kiloyum. ilk hedefim 67. Haftada 2 kilo vererek 3 haftada 67'ye düşmeyi istiyorum. Uzun vadede ise 60 hedefim:) Bu diyeti çok sevdim. Günlük beslenme saatlerime de çok uyuyor. Evde olmadığım için böyle besinler yiyebiliyorum ancak zaten. Sabah evde yiyorum, öğlen yemeğimi yanımda taşıyorum, ikindiyi eve gelince, akşam yemeğimi de 7 gibi yiyorum. 12 Mayıs'a (3 hafta sonrasına) kadar 6 kilo verebilirsem, geriye vermem gereken 7 kilo kalıyor. 7 kiloyu da 1 ay kadar bir sürede vermek istiyorum. Umarım bir an önce kurtuluruz bu kilolardan. Hepimize kolay gelsin...

ekledim listedesin:49:

Arkadaslar bende baslamak istiyorum birbirimize destekolalım gercekten 2 liste var nasıl yapıcaz hangisini kullanıcaz bilen varmı

kizlar diyetden de baska yediginiz porsiyonlari yarilarsaniz kilo verirsiniz sadece normal yediginizi yarilaryin misal hep 1 dilim yiyorsaniz onu yarim dilim yapin suyu bol icin

gunaydin kizlar:16:

bugun erkenden uyandim. artik bende huy oldu uyuyamadigim zaman kac ayda kac kilo verebilecegimi hesapliyorum. herzamanki hesabim tutmuyor fakat en azindan onumde bir hedef ve o hedefe ulasmam gereken bi tarih oluyor. hesaplamasi dahi guzel. bu defa gercekten kararliyim. bu kilolarimdan bu defa kurtulcam. bu hafta belki kilo verememisimdir yaptigim kacamaktan dolayi. bakalim yarin tartildiktan sonra ne zaman hedefime ulasacagim belli olur.

gunaydın kızlarrr
ben cokkotuyum:5: yaaa dun mısafır geldı esımın kuzenı ve karısı tatlı cıps mısır ne bulduysam yedım onlarla bırlıkte bıde aksam yemegınde kızarmıs tavuk yedık esımlee
cok kotuyum bu dunku kacamak butun haftayı sılıp supurdu emınım bıde kımse anlamıyo kılo verdıgımı vermısmıyım dıyorum farketmıyorum valla dıyolar
sozde 4 kılo verdım nasıl ıs anlamadım:19: :47:

bıde bugun benım dogum gunum esım gece 12 den sonra pasta alıp gelmıs bıde ondan yedımmm offfff
ben bugun hassas kantarda bı tartılayım bakalım bu gıdısle veremıcem ben bu kılolarııı

bıde bugun benım dogum gunum esım gece 12 den sonra pasta alıp gelmıs bıde ondan yedımmm offfff
ben bugun hassas kantarda bı tartılayım bakalım bu gıdısle veremıcem ben bu kılolarııı

dogum gunun kutlu olsun canim :71::)

kacamagin biraz fazla olmus fakat napcan artik yola devam. bir kac gun dikkat et. kendini suclamak hic bir ise yaramiyor( tecrubeyle sabit) moralini bozma. demekki bazi zamanlar gerekiyor. kaldigin yerden devam et. moralinide yuksek tut.bazen tokezlesekte basaracaz hepbirlikte.:34:

Kızlar moralinizi bozmayın. Ben de dün hediye kurabiye gibi bir şey geldi diye yemek zorunda kaldım. Bugün telafi edeceğim. Hepimiz öyle yapalım. Daha az yiyip, daha çok hareket etmeye çalışalım. Birdaha da yapmayalım böyle. Kendimize söz verelim ve canımız bir şey istediğinde hedef kilomuzu hatırlayalım. Diyette olduğunu değil de, diyetini bozmazsan sonucunu düşünmek daha cezbedici. Kendimize güvenelim kızlar, gayette biliriz hayır demesini. Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz, birbirimize destek olalım. Birdaha da yapmayalım.

Diyet yaparken daha bi cezbedici geliyor her şey. Yasakmış ve bir daha yiyemezmişiz gibi. Zaten 'hayır' diyemediğimiz için bu hale geldik. Kendimizi hayal ettiğimiz gibi görüceğimizi düşündüğümüz zaman, buna değeceğini de düşünüyoruz. Bence herkes hedef kilo ve hedef tarih belirlesin. İstersek hiç kaçamaksız, diyetin hakkından gelerek istediğimiz hedefe istediğimiz tarihte ulaşabiliriz. Pazartesi gününden sonra, hepimizin hedefi 1 haftada en az 2 kilo vermek olsun bence. Yediklerimizden diyette yazandan fazla kısamayız zaten. 1. listeyi yapanlar bu hafta daha az yağlı ve kalorili yemekleri seçerler, bol bolda hareket etmeye çalışırız. Hareket için vaktimiz yoksa, günlük işleri daha hızlı yapmaya çalışın, o da bir egzersiz. etrafı topluyorsanız, bir spor yapıyormuş edasıyla toplayın yani. Hadi gaza geleliimmm

Ben de bir kaçamak yaptığım zaman, o gün ipin ucu kaçıyor. Yarın tartılın, sonra önümüzdeki haftaya daha bir gazla başlayalım. Hedefimiz en az 2 kilo olsun. 2 kilo verebileceğimiz bir diyet listesi bu zaten, ama çok dikkatli seçmemiz gerekiyor sebze ve et yemeklerini falan. Bu hafta en az yağlılarını seçelim, ekmek yiyorsak ondan kısalım, hareket etmeye çalışalım, fırsatı olmayan da dediğim gibi günlük işlerini hızlı yapsınlar, günlük yaşam hızını arttırsınlar yani. Ben hepinizin gücüne inanıyorum. 'İnsan her şeyin ölçüsüdür' kızlar. Eminim kendinize yenildiğiniz kadar kendinize güveniniz de gidiyordur uzun vadede. Bu bir dönüm noktası olabilir hayatınızda, yaşam enerjinizi değiştirebilir. Kendine güvenen, enerjisi yüksek, istediği hedeflediği her şeyi yapabilen kadınlar olabiliriz. Kendimize yenilmeyebiliriz. Gaz ve motivasyonla ilgili... İnsan her şeyin ölçüsüdür.

tesekkur ederım asudecımm:16:
evet kacamak bıraz fazla oldu ve adına kacamak denemez artık acaba dıyorum su ayran detoksumudur nedır ondanmı yapsam bı kerelık
bundan sonra daha dıkkat edıcem bu kaçamak butun bı hafatnın emegını sılıp supurdu
bıde artık zayıflamak veeee dısardan farkedılsın ıstıyorummmmmmm:41:

selam kizlarr ben geldim
hatirlayan varsa gecen hafta italyaya gidecegimi demistim
dün gece yine eve geldim ve bu sabah tartildimki.. ne göreyimm verdigim 2 kiloyu geri almisim :43: :43:
gerci olacagi buydu pizzalari tiramisulari bol bol yiyordum kilomu düsünmeden...
motivem tamammen gitti bu sabah cok kalorili kahvalti yaptim..bir an önce yine baslamam lazim diyete off.. :43:

Diyet yaparken daha bi cezbedici geliyor her şey. Yasakmış ve bir daha yiyemezmişiz gibi. Zaten 'hayır' diyemediğimiz için bu hale geldik. Kendimizi hayal ettiğimiz gibi görüceğimizi düşündüğümüz zaman, buna değeceğini de düşünüyoruz. Bence herkes hedef kilo ve hedef tarih belirlesin. İstersek hiç kaçamaksız, diyetin hakkından gelerek istediğimiz hedefe istediğimiz tarihte ulaşabiliriz. Pazartesi gününden sonra, hepimizin hedefi 1 haftada en az 2 kilo vermek olsun bence. Yediklerimizden diyette yazandan fazla kısamayız zaten. 1. listeyi yapanlar bu hafta daha az yağlı ve kalorili yemekleri seçerler, bol bolda hareket etmeye çalışırız. Hareket için vaktimiz yoksa, günlük işleri daha hızlı yapmaya çalışın, o da bir egzersiz. etrafı topluyorsanız, bir spor yapıyormuş edasıyla toplayın yani. Hadi gaza geleliimmm

çok güzel yazmışsın arkadaşım. ben daha önce başlayıp da devam edemeyen biri olarak acaip gaza geldim walla. yarın itibaren 3 gün bir protein safhası yaptıktan sonra tam gaz 1. listeden başlıyorum. hergün yürümeyi düşünüyorum. temmuz a kadar en az 6 kilo vermem gerekiyor arkadaşlar.:52:

tesekkur ederım asudecımm:16:
evet kacamak bıraz fazla oldu ve adına kacamak denemez artık acaba dıyorum su ayran detoksumudur nedır ondanmı yapsam bı kerelık
bundan sonra daha dıkkat edıcem bu kaçamak butun bı hafatnın emegını sılıp supurdu
bıde artık zayıflamak veeee dısardan farkedılsın ıstıyorummmmmmm:41:

ayran detoksunu tekrar yapmaya cesaret edemiyorum. tamamiyle kilo vermemiz durdugunda bence farkli bisey deneyelim. sonuc olarak az veya cok kilo veriyoruz. bence listeye sadik kalalim fakat aklimizin kosesinede yazalim kilo vermemiz durdugunda ayran detoksu yapabiliriz diye.

evet asudecım haklısın tamamen durdugunda yapalım bencede
bu arada ben yarın 2.listeye baslıyım dıyorum hıç yemedımdaha once ama bugun aldım nesfitt bı hafta boyle denıyım degısıklık olur vucut tekduze beslenmemıs olur en azından
bıde bundan sonra asla kacamak yapmıcam dolaptakı pastayıda hemen atmam lazım yoksa dayanamıcammmm
yazık yaa esım hıç veremıyo sanırım dıyetsyene gıtse daha ıyı olacak

Son düzenleme:
kızlar 3 gündür foruma yazmaya çalışıyorum ama giriş yapmadınız diyor bana dakka başı, salak salak bakıyorum ekrana resmen, işim gücüm de var, uğraşamıyorum delirdim walla, diyetim güzel gidiyor, liste dışına çıkmamaya özen gösteriyorum, zira bu yaz o elbiseleri giymessem kendimi parçalıcam walla billa :14:

Back
X