Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaşlar selam,
Bende katılmak istiyorum aranıza. Sürekli bakıp duruyorum, bir kaç kez de niyetlendim ama bir türlü başlayamamıştım. Bu sefer başlamak istiyorum artık. Beni de listenize eklerseniz sevinirim.
Kilom: 55
Boy: 1,55
Hedefim de 48 kilo olmak. Hemen söyleyeyim boy kısa olduğu için 48 kiloya düşmek istiyorum. Aslında evet aman aan fazlalığım yok ama ben ideal kilomda olmak istiyorum ve kendimi saldım mı iyice ipin ucunu kaçırıyorum.
hoşgeldin canım inş hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz:)

Demk burdaydın he. gizli gizli ayça Kaya yapıyormuşsun. Benden kaçarmı takipteyim :51:

Google sezen beni burda buldun demek bende gizli gizli buraya takılıyordum bu diyet bana hep mantikli geliyordu zaten bende bunu yaparak hem dengeli beslemiş hemde olup hemde kilo vermeyi planlıyorum hadi her beraber bitirelim bu işi

Son düzenleme:
Kızlar benide listeye eklermisiniz. 66 kiloyum. Bu aralar oruç tuttuğum için pek bi sadık kalamadım diyete. Bugünden itibaren yeniden başladım. Bakalım gelecek hafta kaç kilo olacağım :)

seva kilo 69-600--68.200--68.300--67.00--67.900
seylagazi kilo --72,6--71,2--71,8--69,7
asude04 kilo --70--- 68,9-- 68.8
yakar76kilo - 65,000--65.000--64.300
limon14 kilo 71,900--70.200--69,300
melek48 kilo 62,800--61.800
papatya kilo-63.7--62.9
se_zen kilo 55
dagyolu kilo 69
balsevgi kilo 62.9
marriage
ceydaaaa kilo -62

seva kilo 69-600--68.200--68.300--67.00--67.900
seylagazi kilo --72,6--71,2--71,8--69,7
asude04 kilo --70--- 68,9-- 68.8
yakar76kilo - 65,000--65.000--64.300
limon14 kilo 71,900--70.200--69,300
melek48 kilo 62,800--61.800
papatya kilo-63.7--62.9
se_zen kilo 55
dagyolu kilo 69
balsevgi kilo 62.9
marriage
ceydaaaa kilo -62

kilo veren her kesi tebrik ediyorum:49:
bu arada kaçamak olarak çarşamba gününü seçmeniz benim çok hoşuma getdi çünkü bende çarşamba diyorum :49::49::49:

teşekkür ederidm:)sevacım bişey sorcam kaçamak gününde herşey serbest değil dimi :)))

ellbetde serbest canım yoksa ne anlamı olur:52:hafta içinde canının en çok çekdiyi yiyecekleri kaçamak günümüze saklıyarak o günün tadını çıkarmak lazım sonra
Perşembe
cuma
şenbe
pazar

en güzel şekilde diyetimize devam etmemiz lazım:49::49::49::49:

Boyum 1 60 kilom 72 idi en son ama sanırım aldım bir kaç kilo daha....Ben bu diyeti yapmak istiyorum.Ama sabah o kadar erken kalkamıyorum.Ne yapmam nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.En büyük zaafım çikolata.Günde muhakka bir tane tutku yiyorum...Yardımcı olun çok kilo almaya başladım.Midemde çok büyüdü yiyorum doymuyorum...Destekle olacak bu iş biliyorum...

diyetler nasil gidiyor?

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, rokka, ve kucuk pogaca ( maalesef)

ara: kahve, yarim elma

oglen: bruksel lahana, 4 kasik yogurt, 3 kasik yayla corbasi( canim istmedi)

ara: yarim elma, 3 badem

aksama 1 kase yayla corbasi ve yanina salata dusunuyorum

kac kalorilik bi liste oldu bu hesaplayabilen varmi??

Boyum 1 60 kilom 72 idi en son ama sanırım aldım bir kaç kilo daha....Ben bu diyeti yapmak istiyorum.Ama sabah o kadar erken kalkamıyorum.Ne yapmam nasıl hareket etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.En büyük zaafım çikolata.Günde muhakka bir tane tutku yiyorum...Yardımcı olun çok kilo almaya başladım.Midemde çok büyüdü yiyorum doymuyorum...Destekle olacak bu iş biliyorum...

O bir kutu tutku çok fazla önce ondan kurtul nerdeyse 600-700kalori
Emeğine yazık

diyetler nasil gidiyor?

bugunki menum:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, rokka, ve kucuk pogaca ( maalesef)

canım kalorisepeti.com sitesinden hesaplayabilirsin

ellbetde serbest canım yoksa ne anlamı olur:52:hafta içinde canının en çok çekdiyi yiyecekleri kaçamak günümüze saklıyarak o günün tadını çıkarmak lazım sonra
Perşembe
cuma
şenbe
pazar

en güzel şekilde diyetimize devam etmemiz lazım:49::49::49::49:
iimiş:))sanki diyet böyle daha kolay olacak:))

canım öncelikle hoşgeldin :)erken kalkmak çok önemli önce bunu değiştirmelisin hayatından.tutkuya gelince birden vazgeçmek çok zor ama yakar76 arkadaşımızında dediği gibi emeğine yazık.çarşamba kaçamak günü ogün abartmadan azaltmaya çalışarak yiyebilirsin.öğünleri atlamayınca aslında kolay bi diyet herşey beyinde bitiyo tabi.hareket konusuna gelince en kolayı galiba yürümek...

diyetler nasil gidiyor?

bugunki menum:

kahvaltı gayet iiydi ama öğlen biraz abarttım galiba kalorisepeti.com da hesapladım yediklerimi akşam çok hafif geçirmem gerekiyo.süt kefir hurma bunlarında kalorisi baya yüksek:s

Kızlar bugün oruçluyum akşamda ne yiceğimi bilmiyorum.ama fazla abartmadan bişeyler yicem.herkese iyi akşamlar.yarın görüşürüz.

Back
X