Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canım öncelikle hoşgeldin :)erken kalkmak çok önemli önce bunu değiştirmelisin hayatından.tutkuya gelince birden vazgeçmek çok zor ama yakar76 arkadaşımızında dediği gibi emeğine yazık.çarşamba kaçamak günü ogün abartmadan azaltmaya çalışarak yiyebilirsin.öğünleri atlamayınca aslında kolay bi diyet herşey beyinde bitiyo tabi.hareket konusuna gelince en kolayı galiba yürümek...

2 yaşında kızım var.Sabah 8 30 gibi kalkıyorum.Listede 7 8 gibi diyor ama kızımın uyku saattlerinden dolayı 7 erken oluyor.8 30 da yapsam olur mu? düzenimi bu şekilde yaparım.Evet tutkuyuda çıkarıyorum hayatımdan kaçamak günleri harici tatlı yemiycem.Zaten bu şekilde yediğim zaman ihtiyaç duymam sanırım.Çünkü sabah 11 gibi kahvaltı edip akşam 5 e kdr bişey yeöiyordum.Şimdi sık yiyince düzelir umarım.Hadi bismillah başlıyorum bende...

Kendime not: Yeter artık şiştiğin,hiç bir şey yakışmıyor sana.Göbekli çirkin bir kadın oluyorsun.ARTIK DEĞİŞMELİYİM.... :1: BU BENİM MİLADIM OLACAK NOKTA BİTTİ........

Kızlar bana ilk listeyi uygulayan biri tam olarak hangi saatlerde uyguladığını falan yazabilirmi.Birde ilk sayfalarda ara öğün falan denilmiş.Listede ara öğün yazmıyor onu nasıl yapıyorsunuz.Tam olarak bilgilendirirseniz başlıycamda yarın.Çok sağolun.

2 yaşında kızım var.Sabah 8 30 gibi kalkıyorum.Listede 7 8 gibi diyor ama kızımın uyku saattlerinden dolayı 7 erken oluyor.8 30 da yapsam olur mu? düzenimi bu şekilde yaparım.Evet tutkuyuda çıkarıyorum hayatımdan kaçamak günleri harici tatlı yemiycem.Zaten bu şekilde yediğim zaman ihtiyaç duymam sanırım.Çünkü sabah 11 gibi kahvaltı edip akşam 5 e kdr bişey yeöiyordum.Şimdi sık yiyince düzelir umarım.Hadi bismillah başlıyorum bende...

Kendime not: Yeter artık şiştiğin,hiç bir şey yakışmıyor sana.Göbekli çirkin bir kadın oluyorsun.ARTIK DEĞİŞMELİYİM.... :1: BU BENİM MİLADIM OLACAK NOKTA BİTTİ........
kilolar korksun bizden:))))

Kızlar bana ilk listeyi uygulayan biri tam olarak hangi saatlerde uyguladığını falan yazabilirmi.Birde ilk sayfalarda ara öğün falan denilmiş.Listede ara öğün yazmıyor onu nasıl yapıyorsunuz.Tam olarak bilgilendirirseniz başlıycamda yarın.Çok sağolun.
ben listeyi tam uygulayamaıyorum ama sana yardımcı olmak istiyorum:)
7.30-8.30 farketmez erken kalkman metabolizmanın daha hızlı çlaışması için önemli
örn 8.30 da kahvaltı yaptın iki saat sonra ara öğün 2 saat sonra öğle gibi....ayça kaya diyoki acıktığınızda yiyin 2 saat sonra zaten miden kazınmaya başlıyor:))ara öğünlerde ne yemene gelince öğlen yoğurt veya salatayı araya kaydırabilirisin veya bir bardak süt,meyva,kuru kayısı gibi seçenekleri değerlendirebilirisin:))dikkat etmen 2 nokta daha var bol su içmek ve akşam yemeğini erken yemek

ben listeyi tam uygulayamaıyorum ama sana yardımcı olmak istiyorum:)
7.30-8.30 farketmez erken kalkman metabolizmanın daha hızlı çlaışması için önemli
örn 8.30 da kahvaltı yaptın iki saat sonra ara öğün 2 saat sonra öğle gibi....ayça kaya diyoki acıktığınızda yiyin 2 saat sonra zaten miden kazınmaya başlıyor:))ara öğünlerde ne yemene gelince öğlen yoğurt veya salatayı araya kaydırabilirisin veya bir bardak süt,meyva,kuru kayısı gibi seçenekleri değerlendirebilirisin:))dikkat etmen 2 nokta daha var bol su içmek ve akşam yemeğini erken yemek

Çok teşekkür ederim canım ya.Videoyu izleyemiyorum.yani izliyorumda seste sorun var duyamıyorum pcmde maalesef.Ok 2 saatte bir mantıklı.Bide öğlen falanda yoğurt yazıyor onun dışındamı ayrıyeten ara öğünde yoğurt yiycez sanırım öyle.Kuru kayısı sevmiyorum.Elma alayımda ben elma yerim aralarda.Normal çerez yesem nolur ki :) Yada ceviz yiyeyim ben.dönüşümlü yaparım bişeyler artık.ertelemeden hemen başladım yapmaya....

Çok teşekkür ederim canım ya.Videoyu izleyemiyorum.yani izliyorumda seste sorun var duyamıyorum pcmde maalesef.Ok 2 saatte bir mantıklı.Bide öğlen falanda yoğurt yazıyor onun dışındamı ayrıyeten ara öğünde yoğurt yiycez sanırım öyle.Kuru kayısı sevmiyorum.Elma alayımda ben elma yerim aralarda.Normal çerez yesem nolur ki :) Yada ceviz yiyeyim ben.dönüşümlü yaparım bişeyler artık.ertelemeden hemen başladım yapmaya....
yok canım öğledeki yoğurdu araya kaydırıyosun ayreten değil.kesinliklikle doğru zaman şuan:))))

günaydın hanımlar
akşam hiçbir ekstra yapmadan akşamı bitirdim.
sabah ki menüm bir kepekli tost
öğlene arkadaşlarla balık yemeye gideceğiz akşama taze fasulye ve yoğurt
akşam dizi izlerken lesli ile yürüyüş yaptım
sabah ekside uyandım. çok mutlu ve motive oldum.

günaydın yakar günaydın kızlar bende dün aç yattım çok zordu ama başardım:))sabahta çok az yedim şimdilik iiyim bakalım:)

kızlar gün aydın:16: çok ac yatmanıza gerek yok ki mesela çok acıkırsınız 1 elmanın ve ya hayvanın yarısını yiye bilirsiniz rezene çayı da tok tutar insanı ve ya yarım bardak yağsız sut içe bilirsiniz uyumazdan 20 dak önce:49::49::49:

Son düzenleme:
günaydın yakar günaydın kızlar bende dün aç yattım çok zordu ama başardım:))sabahta çok az yedim şimdilik iiyim bakalım:)

günaydın bravo valla . geçen bir yerde okudum hedefe ulaşmak için çekilen acı, o işin bedelidir diyordu.
bizim bedel biraz ağır ama yediğimiz günlere sayalım değil mi:43:

kızlar gün aydın:16: çok ac yatmanıza gerek yok ki mesela çok acıkırsınız 1 elmanın ve ya hayvanın yarısını yiye bilirsiniz rezene çayı da tok tutar insanı ve ya yarım bardak yağsız sut içe bilirsiniz uyumazdan 20 dak önce:49::49::49:

biz geceleri leptin salgılatma derdindeyiz . ne kadar leptin okadar giden kilo

ahh ahh onlarla doyabilsem keşke:)hurma ve süt akşam yemeğimdi öğlen dolma yiyince akşamı hafif geçiriyim dedim :s

günaydın bravo valla . geçen bir yerde okudum hedefe ulaşmak için çekilen acı, o işin bedelidir diyordu.
bizim bedel biraz ağır ama yediğimiz günlere sayalım değil mi:43:
doğru söylüyosun canım)))ama dünden sonra şunu söyleyebilirim Allah cc kimseyi açlıkla terbiye etmesin:))))

günaydın kızlar,
benim boyum 1.53, 19.11.2012 günü 57 kilodaydım, şu an kilom 54.8
bir haftada 2,2 kilo
motive olmanız açısından yazmak istedim, bende bu diyeti uyguluyorum gayet de memnunum,
ama kafama takılan soru acaba vücuttan giden yağ mı, yoksa su mu? :26:

sabah 1 yada 2 dilim ekmek, domates, peynir filan,
öğleyin 1-1,5 dilim ekmek, sebze yemeği, yoğurt
aksam ekmeksiz 6-7 kaşık yemek, yoğurt
(eti pek sevmediğim için genelde sebze yiyorum-ki yemem gerekir aslında)
aralarda elma, mandalina vs.
spor yok, su içemiyorum, günde belki en fazla 2 bardak
ama müthiş derecede çay tiryakiliğim var, şekersiz tabii
ben akşamki ekmek hakkımı, dizi izlerken çay+2 galeta+yarım paket diyet bisküvi ile kullanıyorum,

günaydın kızlar,
bir haftada 2,2 kilo
motive olmanız açısından yazmak istedim, bende bu diyeti uyguluyorum gayet de memnunum,

ben akşamki ekmek hakkımı, dizi izlerken çay+2 galeta+yarım paket diyet bisküvi ile kullanıyorum,

ilk hafta sudan geder fakat sonralar yağdan geder:49:

günaydın kızlar,
bir haftada 2,2 kilo

bende çay tiryakisiyim canım yaa :))))

sabah çok az yiyince bir saat sonra tabi canım herşeyi yemek istedi bendeee son kalan bi kase aşureyi yedim:S senmisin yiyen dedim ve bebişimle 30 dk yürüdüm hemde hızlı tempoda.çok terledim birazcıkta vicdanımı rahatlattım.öğlede 1 dilim ekmek yumurta 2 kaşık bal yedim ve doydum kendimide çok mutlu hissediyorum.hem sıkılaşmak fit olmak hemde bakımlı bi anne olmak istiyorum.internetten saç modellerini araştırdım kahkül ,boya felan düşünüyorum tabi kapalıyım bunları kendim için yapcam inş:))bunları düşündükçe daha bi motive oluyorum.36 bedende olmak istiyorummmmmm:))inşaallah

Selam arkadaşlar bugün ilk günüm. ve şimdilik mutluyum bakalım

sabah
Çeyrek yufka
az peynir, roka, dereotu, maydonoz bol limonlu
üstüne 2 kayısı

Öğle
1 yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kase sebze çorbası ama büyük kase
1 tabak salata yağsız
üstüne de 2 kayısı yedim

Akşam da muhtemelen bir sebze yemeği, salata ve yoğurt şeklinde giderim.

Back
X