Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

mrb kızlar bu sabah kahvaltıda kendime yağsız bi tost yaptım şekersiz çayla birlikte
öğlen bir elma ve bir kase yoğurt yedim ama akşam yemeğinde yağsız makarna yapıcam peynirle yicem bi tabak çok canım istiyo.pazartesi sabahını iple çekiorum acaba kilo verebildim mi çok erak ediyorumm.tartılamamk için kendimi zor tutuyorum
canım aynen bende çok merak ediyorum kilomu ama pazartesiye kadar tartılmıcam inş:))

Tam gaz devam...Sabah 1 çay,1 dilim ekmek,salatalık domates,peynir,yumurta yedim.Öğlen 1 baget 1 kase yoğurt,1 dilim ekmek yedim.Saat 4 gibi tost,ayran ve portakal yiycem sonrada akşam yemeği...Canım tatlı çekiyor :) Başetmeye çalışıyorum ama kararlıyım yemiycem yemiycem yemiycem...Birazdan sporumuda yapıcam...Ben çarşamba tartıldığım için haftayada çarşamba tartılcam.Çok merak ediyorum sonucu yaa...
bende çok merak ediyorum sonucuuuuu:)

selam kızlar bu gün yediklerim
sabah sebze domates dilim eklmek şekersiz çay azacık penir
arada 1 hayva yedim
öglen haşlanmış tavuk sebze yoğurt 2.3 kaşık karabuğday pilav:49::49::49:

inş bu gün asla kaçamak yapmıyacağım:49::49::49:

hedefim yeni yıl başına kadar 60 olmak
inş herkes hedefine ulaşır canım::)

İftar menüm
Bir tabak makarna
Bir tabak mercimek çorbası
Bir türk kahvesi
Makarna çok olmamıştır diye umut ediyorum
Neyse kızlar ben kaçar

İftar menüm
Bir tabak makarna
Bir tabak mercimek çorbası
Bir türk kahvesi
Makarna çok olmamıştır diye umut ediyorum
Neyse kızlar ben kaçar

Şu ilk yazan diyetlemi 15 kilo verdin? hadi ya...Ay bak daha heveslendim şimdi...Nedense hiç zorlanmıyorum.Beni en çok zorlayacak şey çikolatasızlık :) Çarşamba kaçamak gününü bekliyorum.Daha yeni başladım o yüzden haftaya...Ya zaten bu şekilde bir düzen istiyordum kendime.Çok iyi oldu...İnşallah sağlıkla kilolarımızı veririz...

evet canım ilk dogumdan 14 kilo fazlam vardı 2. dogumla beraber 25 oldu 15 gitti geriye on kaldı inşallah onuda verecem
aslında ilk diyet diye bir sey yok kasmayın kendinizi çünki ne kadar kasarsanız normalde yemeyeceginiz seyleri bile canınız ceker
aslında çiklatada yedim tatlıda ama dozunda asırmadan mesela çikolatalı gofreti çok severim sadece 1 ısırık alıyorum gunde ama her yemekten yiyorum ama az sadece kucuk bir tabak surekli aynı seyleri yiyemezsiniz zaten bide kalori hesabı yaptım gercekten işe yaradı mesela 1100 kalori yedim aksama kadar ve 200 kalorilik spor yaptım sadece 900 gibi kalori almıs oldum o sekilde bide sporla destekledim ilk gunler cok zorlandım ama vucut alısınca istiyor zaten 1 saatimi spor yapıyordum 30 dk hep kosup hem yuruyordum 10 dk bisiklet 20 dk plates kilo veremiş olsamda degerdi çünki selülitlerim bitti tamamen belim inceldi göbüşüm azaldı kolumun altındaki sarkıklar gitti ablamla aynı kilodayız aynı kiloyu verdik ben hem diyet+sporla verdim ablamda diyetle verdi ablamın göbegi gitti ama kırıs kırıs olmus koltuk altı sarkmıs benim ise sıkı hatta kendisi bile sasırdı hemen spora basladı sporu ihmal etmeyin arkadaslar benim bir akrabam benden sadece 4-5 santim kısa aynı kilodayız ve kadın bana bakınca 64 gibi duruyorsun dedi kadın benim 2 katım duruyor

baybreme katılıyorum spor şart.bende yürüyüş yapıyorum yapmaya çalışıyorum 20 dk-30 dk değişiyor.birde ender saraç 3 haftada 2 beden incelme hareketleri var 15 dk onu yapmaya çalışıyorum.bacakalrımda incelmeyi kocam bile farketti spora ağırlık vermem gerekiyo sıkılaşmak için.

Gayet güzel ilerlediğimi düşünüyorum.Diyet ve günde yarım saat spor.Artı kızım :)Bugün canım çikolata çekiyor çok.O yüzden çayımı 1 fazla şeker attım.En azından törpülesin isteiğimi diye.Aşırı meraklıyım nolcak diye.çünkü hayatımda ilkkez diyet yapıyorum.Ya da illkkez bir konuda iradeli davranıyorum.Çok rahat bir insanım aman diyip yaşarım hayatı.Kilolar aldı başını gitti.Bu yüzden çok hırslıyım...

merhaba kızlar
sabah tartıldım 500 gr artıdaydım .moralman sıfırdım . o sinirle bir güzel yarım ekmek le yapılmış tost yedim. az helva tırtıkladım.
yesemde aynı yemesemde kilo alıyorum dedim. öğlene doğru beni aldı pişmanlık . olsun elbet bir yerde vücut pes edecek . eritecek o yağları dedim. öğlen yemek yemedim. 1 tane greyfurt yedim. bana ceza akşamda salata ve çorba başka birşey yokk.

merhaba kızlar
sabah tartıldım 500 gr artıdaydım .moralman sıfırdım . o sinirle bir güzel yarım ekmek le yapılmış tost yedim. az helva tırtıkladım.
yesemde aynı yemesemde kilo alıyorum dedim. öğlene doğru beni aldı pişmanlık . olsun elbet bir yerde vücut pes edecek . eritecek o yağları dedim. öğlen yemek yemedim. 1 tane greyfurt yedim. bana ceza akşamda salata ve çorba başka birşey yokk.

ya canım aylardır aldığın kiloları 1.2 haftadamı vermek istiyorsun sabırlı ol bir az:49:inş kilo vermen hızlanır:50:

ya canım aylardır aldığın kiloları 1.2 haftadamı vermek istiyorsun sabırlı ol bir az:49:inş kilo vermen hızlanır:50:

Haklısın ama ben bir yıldır kilo isleriyle uğraşıyorum 72kilo ile başladım 61 e kadar düştüm 65e kadar geri çektim ciktim moralim bozuluyor eski hevesim azmim yok böyle de mutlu değilim kilo işi bende resmen takıntı oldu durum bu kızlar

Haklısın ama ben bir yıldır kilo isleriyle uğraşıyorum 72kilo ile başladım 61 e kadar düştüm 65e kadar geri çektim ciktim moralim bozuluyor eski hevesim azmim yok böyle de mutlu değilim kilo işi bende resmen takıntı oldu durum bu kızlar

anlıyorum seni amma sabırlı olmakdan başka çaremiz yok :49:

Back
X