aygülcüm sana bişey sormak istiyorum diyetin dışına hiç çıkmadım derken mesela 2 dilim ekmek yerine sade haşlanmış makarna yiyim falan demedin meyvelerde seçici davrandın dimi ne yazıyosa o yani.belki ben burda yanlışlık yapıyorumdur haftada 2 kilo vermek istiyorum çünkü.birde spor yaptın mı
Evet canım bu listenin dışına çıkmadım başka bir yiyecekle değişim yapmadım birebir aynısını uyguladım ve uygulamayada devam ediyorum. Daha öncede söylediğim gibi bu listeyi bir diyet listesi değil de sağlıklı beslenme listesi olarak görüyorum ben. Çünkü her şeyi yiyebiliyoruz her vitamini alabiliyoruz. Meyve olarak sadece listede belirtildiği gibi ikindi öğünümde portakal yiyorum. Sende meyveleri yoğurtla ya da ayranla tüket bu şekilde meyve içeriğindeki şekeri azaltmış olursun.
Spor olarak evde mekik çekiyorum, bacak ve bel hareketleri yapıyorum.
Sende bir süre bu listeye sadık kal, feragat et makarnadan falan dediğin gibi belki de yanlış olan diğer besinlerle değişim yapmandır. Daha sonra makarna da yiyebilirsin tabi ama o günkü 1-2 dilim ekmeği diğer öğünlerinden çıkartmak şartı ile ve yağsız yarım porsiyon olarak.