Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızakardeşimde denilen bir diyetle 34 günde 6 kilo verdi.
şeker hastası oldugu için en uygun olanını yaptı.özellikle bel bölgesi bariz inceldi.
oda 171 boyunda 59 kiloya düştü.

kilo vermek incelmek o kadar
Kod:
 güzel bir duygu ki
umarım hepinize nasip olur.
pes etmemek lazım.hareket şart.pilates yürüyüş gibi.hanımlar günde 45-60 dk ayırın yeter.
geçen kış bu zmanlar eşofmandan başka bir şeyle gezmezdim.doğum sonrası sendroma bağlıyordum mutsuzlugumu
ama 27 bedene pantoluna girince anladım ki ben kilomdan memnun değilmişim yani bedenimden....
herkez bu güzel başarma duygusunu yaşasın istiyorum:4:....inanın herşey değişiyor ayakkabı numaranız bile....:52:

Slmm arkadaşlar.. aranıza yeni katıldım.. 7 ay önce doğum yaptım ve bugünden itibaren bende bu diyete başlıyorum.. 10 kilo vermem gerek :)

kızlar bugün 9.günüm,normalde gün içinde 56-57 civarlarında olurdum.en son 58i görünce diyete başlamıştım bu sabah aç karna 54.6yı gördüm! tabi gün içinde 55küsür oluyor ama yinede müthiş bir şey. listeyi ilk günlerde tamamen uyguluyordum fakat son 3-4 gündür kafama göre az yiyorum ve her gün 7 kat merdiven cıkıyorum,hedefim 52 herkese kolay gelsinn

merhaba :)
ben ve 3 iş arkadaşım bugün başladık bu diyete.. tüm gün beraber olduğumuz için sadece akşam yemeklerini ayrı yiyoruz. ciddi bir disiplin sağlıyor. aslında uzun süredir bir sağlıklı beslenme çabamız vardı ama ne yapacağımızı bilemiyorduk. diyetisyene mi gitsek falan derken işte aradığımız diyet dedik ve başladık.
grubun diyet koçu benim, sürekli diyet yapan ve araştıran kişi olarak :17:
kafama takılan birşey var ve biliyorum biriniz bana yardımcı olursunuz :))
yulaf derken yulaf ezmesinden mi bahsediliyorr??

ben ve 3 iş arkadaşım bugün başladık bu diyete.. tüm gün beraber olduğumuz için sadece akşam yemeklerini ayrı yiyoruz. ciddi bir disiplin sağlıyor. aslında uzun süredir bir sağlıklı beslenme çabamız vardı ama ne yapacağımızı bilemiyorduk. diyetisyene mi gitsek falan derken işte aradığımız diyet dedik ve başladık.
canım yardımcı olmak isterdim ama hiç kullanmadım

evet canım yulaf ezmesinden bahsediyor:49:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bir türlü tüm gün uygulayamıyorum bu diyeti malesef öğleden sonraya kadar uyguluyorum sonra cozutuyorum kilolarım yüzünden çok mutsuzum hiç bir şey almak istemiyorum mağazalardan üst bedenim çok daha fazla kilolarım göbekte toplanmış durumda alt bedenim 42-44 iken üst 48 kadarçıkıyor size göre beden yok denmesinden nefret ediyorum üst bedeni nasıl inceltebilirim buarada 38 yaşında 74.6 kilo 1.62 boyunda ve 3 çocuk annesiyim :18::18::18:

Kizlar bir ayda 8 kilo diyetini 1 ay boyunca tipatip ayni deniyen kim var aranizda??kaç kilo verdigini merak ediyorum:26:
kilodan kiloya degisir bana gore verilen kilo, mesela 80 kilodaki biriyle 60 kilodaki birinin bu diyetle ayni kiloyi vermesi mumkun degil ...peki 63 kilo biri bu diyetle 1 ay sonra 55 olabilirmi sizce ne dersiniz???:26::26:

Veee maalesef diyetim ikinci günde bozuldu :( annemin harika aşuresi ve elleriyle açtığı mantısını mideme indirdikten sonra hala vicdan azabı çekiyorum... çok kararlı olmamız gerekli.. Bu böyle diyete başladım diyip başlamakla olmuyo.. Bazı kurallar koymalıyız kendimize..Bu vicdan azabıyla vallahi 3 gün bişey yemek istemiyorum... Kağıt kalem aldım belli kurallar koyacağım kendime... Belirleyince sizlerede yazarım kızlar :))

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bir türlü tüm gün uygulayamıyorum bu diyeti malesef öğleden sonraya kadar uyguluyorum sonra cozutuyorum kilolarım yüzünden çok mutsuzum hiç bir şey almak istemiyorum mağazalardan üst bedenim çok daha fazla kilolarım göbekte toplanmış durumda alt bedenim 42-44 iken üst 48 kadarçıkıyor size göre beden yok denmesinden nefret ediyorum üst bedeni nasıl inceltebilirim buarada 38 yaşında 74.6 kilo 1.62 boyunda ve 3 çocuk annesiyim :18::18::18:

Slm... Benim bildiğim diyet yapılırken vücutta kilo verme yağ oranının yüksek olduğu bölgelerde başlar.. Yani yağ oranı bayanlarda ilk önce göğüsler ardından göbek ve kalçada yoğundur.. O nedenle diyet yaparsan üst bedeninde otomatik incelir diye düşünüyorum.. Ama sen yinede iyice bi araştır derim ben.. Burda uzun zamandır kilo veren arkadaşlar var eminim yardımcı olacaklardır sana...

Veee maalesef diyetim ikinci günde bozuldu :( annemin harika aşuresi ve elleriyle açtığı mantısını mideme indirdikten sonra hala vicdan azabı çekiyorum... çok kararlı olmamız gerekli.. Bu böyle diyete başladım diyip başlamakla olmuyo.. Bazı kurallar koymalıyız kendimize..Bu vicdan azabıyla vallahi 3 gün bişey yemek istemiyorum... Kağıt kalem aldım belli kurallar koyacağım kendime... Belirleyince sizlerede yazarım kızlar :))

üzülme canım telafi et:49:ben bazen 2.3 günde 1 kilo felan alarsam telafi ederek 2.3 günde yeniden 1 kiloyu veriyorum:49:

Kizlar bir ayda 8 kilo diyetini 1 ay boyunca tipatip ayni deniyen kim var aranizda??kaç kilo verdigini merak ediyorum:26:
kilodan kiloya degisir bana gore verilen kilo, mesela 80 kilodaki biriyle 60 kilodaki birinin bu diyetle ayni kiloyi vermesi mumkun degil ...peki 63 kilo biri bu diyetle 1 ay sonra 55 olabilirmi sizce ne dersiniz???:26::26:

evet canım oldu mesela Aygul25 arkadaşımız 35. günde 85 den 76 düştü ben daha önce bu diyetle 1 ayda 6.500 verdim çok iyi diyet yapmama ramen yani sporsuz bide sporu eklersiniz super olur

merhaba kızlar

ikinci günümü de çok başarılı olarak bitirmek üzereyim. 10 dk da bir wc ye gitmek dışında iyiyim.
bu akşam çok çay içtim ama yanında içtiğim suyla tölere olabiilir diye düşünüyorum :P

bu arada bir not defteri edindim. her yediğimi içtiğimi gün gün, saati saatine yazıyorum. bu şekilde kendimi frenliyorum.

bi dee az önce ideal kilo hesaplaması yaptım buna göre 60 kg olmam gerekiyor. benseee tam 81 kiloyum :))
ne dersiniz başarabilir miyim??

Back
X