Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bu diyete yeniden baslayacagım , haftanın 2 günü spor yapıyorum
onun hariçinde hareketsizim hedefım 4 kılo daha vermek

verdiğimiz kıloları geri almamak için ne yapmak lazımmm ?
bu konuda basarlı olanlar tuyoları yazabilir mi?

Arkadaşlar biliyorum konuyla ilgili değil ama bebiş için 500yasin topluyorum bi kişi bir yasin okuyacak
Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

merhaba kızlar
bende yeni katıldım aranıza. dün diyete başladım. 62 kiloyla hedefim 55. bu konularda çok tecrübeliyim. birsürüde diyetisyen arkadaşım var. hepberaber zayıflıcaz elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıcam sizlerede.

verdiğimiz kıloları geri almamak için ne yapmak lazımmm ?
bu konuda basarlı olanlar tuyoları yazabilir mi?

Açıkçası asıl zor olanı o.bu beslenme şeklini hayat tarzı haline getirmeliyiz. bir ay kilo verip sonra tekrar eski beslenmemize dönersek yararından çok zararı olur. sık kilo alıp vermek vücudumuzu çok deforme eder. alışkanlık kazanmak için rejime nekadar uzun süre devam edersen okadar iyi. mesala ben tatlıyı çok severdim. hergün bir kutu çikolata yerdim. 5 yıl önce 4 ay diyet yaptım çikolata hiç yemedim. ve tadını unuttum. haala tatlı yiyemiyorum sevmiyorum canım çekmiyor. ayda yılda bir yiyorum. bazı tatları unutmakta çok yararlı oluyor.

Selam kizlar benim bu diyette 4. gunum olmasina ragmen inanilmaz degisiklikler var ...ustelik su anda sporda yapmiyorum ama basliycam...bence tam anlamiyla uyulursa gercekten guzel sonuc alabilecegimiz bir diyet bu...birde buna sporu eklerseniz bir ay sonraki degisime siz bile inanamazsiniz....
Sevgiler...

bayanlar şaşırdım cidden 5.günümdeyim ve belim 77 den 74 e inmiş.gögüste 1 cm incelmiş .kalça duruyo ama :))) neyse devam devam inşallh .mide küçüldükçe yaşam tarzınızda hep byle olmaya devam edecek

Selam kizlar benim bu diyette 4. gunum olmasina ragmen inanilmaz degisiklikler var ...ustelik su anda sporda yapmiyorum ama basliycam...bence tam anlamiyla uyulursa gercekten guzel sonuc alabilecegimiz bir diyet bu...birde buna sporu eklerseniz bir ay sonraki degisime siz bile inanamazsiniz....
Sevgiler...

ne mutlu size kızlar pes etmeyin böyle devam edin:nazar::nazar::nazar:deymesin

2. Gunumde bitmek uzere ama 2 gundur cok yemis gibi hissediyorum halbu ki diyette yazanlarin aynisini uyguluyorum tika basa doymus hissediyorum umarim kilo veririm bu hafta ama cok hareketsizim ona bi care bulamiyorum ve dun sabah tartildigimda 69.5 gordum bu sabah 68.1 ya tarti bozuldu ya benim gozler bozuldu:-) :-) bole bisey olabilir mi ya

Açıkçası asıl zor olanı o.bu beslenme şeklini hayat tarzı haline getirmeliyiz. bir ay kilo verip sonra tekrar eski beslenmemize dönersek yararından çok zararı olur. sık kilo alıp vermek vücudumuzu çok deforme eder. alışkanlık kazanmak için rejime nekadar uzun süre devam edersen okadar iyi. mesala ben tatlıyı çok severdim. hergün bir kutu çikolata yerdim. 5 yıl önce 4 ay diyet yaptım çikolata hiç yemedim. ve tadını unuttum. haala tatlı yiyemiyorum sevmiyorum canım çekmiyor. ayda yılda bir yiyorum. bazı tatları unutmakta çok yararlı oluyor.

ben 13 kiloyu verdikten sonra hiç geri almadım
düşük glisemik indeksli besinleri yiyorum ve diyet değil...
gi diyetinin ana prensiplerine mantıgına uyuyorum
dikkat edin tüm dr sihirli cümleside "düşük glisemik indeksli besinleri "
6 ay önce naturel beslenme diye bir kitap aldım bu konu üzerine bakış açım faklılaştı.
diyetteki yanlışlarımıda gördüm

Canim acayip simit istiyodu bugun butun ekmekleri listemden cikarip sabah simit yedim yarimdan biraz fazla bi simit yanindada ayran domates maydonoz ve semizotu yedim ufff sizce simit yiyerek kotu mu yaptim pekmezi olmayanlardan yedim kalorisi 200 falandir heralde ufffff pisman oldum bak simdi

arkadaşlar bende uzun zamandır diyet yapmayı bırakıp yoldan çıkmış durumdayım. ayça kaya nın diyet listelerini iceledim hem doyurucu hem de sıkılmsdsn yapılailir görünüyor. aranıza katılıp sizlerle diyeti uygulamak istiyorum. kilo bildirimini pazartesimi yapıyoruz. en şu an 116 kiloua ulaşmış durumdayım. inşallah doğum öncesi kiloma düşmeyi hedefliyorum.

haberlerde bugün Ayça Kaya vardı diyet önerileri ile...tüketilmesi gereken besinleden bahsetti.....beyaz lahana brokoli yemeklerin yanında salata olarak tükrtilrsi gerektiğini söyledi....yoğurt yağ yakıcı özelliğinden bahsetti...ve bitki çayları yeşil çay özellikle ...bir de kırmızı pul biber mideniz rahatsız değilse bol miktarda tüketin dedi...
ben de bugün sabah tartıldım...63.3 kiloyum yaklaşık 700 gr.gitmiş umarım kilo verimi devam eder....:8:

slm kızlarrrrrrrrrr
ya kaç gündür adet olamadım az az geldi sporda yaptım ama
bugün tam başladı adetim galiba bu hafta ben gene kilo veremicem yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
bakaım pztesi ne çıkacak tartıda:18::18:

Doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yilveremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddedinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

Meraba kizlar 4. Gunumdeyim ve 1.5 kiloya yakin verdim sanirim 21 ocakda ailemin yanina gidecem umarim gidene kadar 65 olurum

Back
X