Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaşlar benimde bugün 3.günüm yaklaşık olark 1.5 kilo verdim sanırım. umarım bu şekilde devam eder.uzun zamandır ipin ucunu kaçırmıştım.tam 75 kiloya dyanmıştım.hedefim 55 bu diyet listesini bir ay uyguladıktan sınra yine Dr. Ayça hanımın kalsiyum diyetini yapmayı düşünüyorum.gelişmeleri yazmaya devam edicem.

Arkadaşlar benimde bugün 3.günüm yaklaşık olark 1.5 kilo verdim sanırım. umarım bu şekilde devam eder.uzun zamandır ipin ucunu kaçırmıştım.tam 75 kiloya dyanmıştım.hedefim 55 bu diyet listesini bir ay uyguladıktan sınra yine Dr. Ayça hanımın kalsiyum diyetini yapmayı düşünüyorum.gelişmeleri yazmaya devam edicem.

Tebrik ederim canim benimde 4 . Gunum bitti ama aksam dayanamadm biraz kacirdim yemegi yarin kaldigim yerden devam edecem ins bende sabah tartildigimda 1.5 kiloya yakin verdigimi gormustm umarimm devami gelir dedigin gibi

kızlar vallahi 2 haftadır yapıyorum toplamda 1 kilo verdim... hayranım valla 2-3 günde kilo verene... nasıl veriyorsunuz??
sanırım bu diyet listesi bana göre değil artık bunu düşünmeye başladım :(((

Herkese merhaba ,
bu diyet listeleri hoşuma gitti pazartesi başlıcam ama hagisini yapacağıma karar veremedim 1 ayda 8 kg mi yoksa haftada 3,5 kg yapandan mı daha iyi sonuç aldınız? diyet yapıpta sonuçsuz kalmak istemiyorum çünkü bu sefer diyeti bırakıyorum 66 kg yim hedefim 60 kg olmak herkese iyi diyetler :)

kızlar vallahi 2 haftadır yapıyorum toplamda 1 kilo verdim... hayranım valla 2-3 günde kilo verene... nasıl veriyorsunuz??
sanırım bu diyet listesi bana göre değil artık bunu düşünmeye başladım :(((

Merhaba
ben aralarda ılık su içiyorum.birde öğünden sonra bol yeşilçay içiyorum.günlük 45 dk. yürüyüş yapıyorum(3 km.)
tabiki atılan ilk kilolar yağ değil su asıl önemli oan yağı yakmak.bundan öncede akupunktur ve diyetle 21 kilo vermiştim.ama sabitleyemedim kilomu .artık kendim uğraşıp vericem inşallah.

slm kızlar ilk kilo bildirimi benden
malasef adetimin 3.cü günü olmasıyla az kilo verdim:26:
ama genede vermişim ya ben mutluyum 400 gr bile olsun vermek güzell:16:
  • başlangıç kilo . : 85.800
  • geçen hafta kilo : 82.400
  • bugünki kilo : 82.00
  • giden toplam kilo : 3. 800
inş önümüzdeki günlerde daha çabuk kilo vereceğimmmmmmmmmmmmmmmm:16:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bu diyeti bir haftadir istikrarli bir sekilde yaptim ve iste sonuc:

baslangic (yani gecen hafta) :64,5

Bugun: 61.8

Bir haftada 2.7 kilo verdim bundan sonra bu kadar cabuk gicedegini sanmam ama bir haftada 1 kilo gitse bana yeter.

merhaba kızlar,
geçen hafta yılbaşı telaşıyla kilo bildirimi yapmayı unutmuşum. günahlarla dolu 2 haftadan sonra bugün tartıda 76 gördüm vee silkelenip kendime geldim. herkese kolay gelsin

kızlar benımde bugun 4.gunum ve 3gunde1.300gr. vermısım cok begendım ve devam edıyorum bu dıyte bende pazartesı ye baya umutluyum kendımden

Ben gecen carsamba baslamistim daha bir hafta olmadi zaten bunu alistirma olarak sayiyorum bugun tam anlamiyla basladim baslangic kilom 69.5 dibu sabah 67.6 benim icin gayet iyi bakalim bu hafta tam uyacam 2 haftam var memlekete gitmeye 65 e duserim ins memlekette 1 ay kalcam ordada devam edecem ve geldigimde 60 kiloya inmis olacam bu defada 55 e inmek icin ugrasacam allah nasip ederse

merhaba kızlar bende kilo bildirimi yapıyorum 58.2 elhamdülillah :)))maşaallah

slm kızlar ilk kilo bildirimi benden
malasef adetimin 3.cü günü olmasıyla az kilo verdim:26:
ama genede vermişim ya ben mutluyum 400 gr bile olsun vermek güzell:16:
  • başlangıç kilo . : 85.800
  • geçen hafta kilo : 82.400
  • bugünki kilo : 82.00
  • giden toplam kilo : 3. 800
inş önümüzdeki günlerde daha çabuk kilo vereceğimmmmmmmmmmmmmmmm:16:
canım kilo verelimde 400gr verelim almaktan iidir.yavaş yavaş gider şimdilik sonra hızlanır inş.tebrik ederi canımm

iyi akşamlar kızlar...ben de 64 ile başladım bu sabah 62 gördüm.....ancak bugün biraz fazla kaçırdım...devam edicem inşallah.....hepimize başarılar......ben de sabah aç karnına gece yatmadan önce de bir bardak kefir içiyorum...umarım faydası olur.....herkeslere kolaylıklar diliyorum....

Back
X