Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde bu yazdıklarımızın altında çıkan kilo cetveli var ya, onu nasıl ekleyeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim...
herşeyi yaptımda şu kontrol panelinde imza ayarlarını bulamadım :44:uykum geldi sanırım![]()
Arkadaşlar beni de ekleyin listenize lütfen. Buradan kilo paylaşımında bulunmanın beni motive edeceğini düşünüyorum
Bol miktarda pazar kaçamakları yaptıktan sonra yarından itibaren işi sıkı tutmam gerekiyor![]()
Günaydın kızlar.. diyete başlayalı 10 gün oldu ve başladığımdan beri sınav çalışmam gerekiyordu dolayısıyla tam olarak uygulayamasam da yinede 1 kilo vermişim..
Artık rahatım ve bütün dikkatimi diyete vererek baştan başlıyorum.. Sevacım listeye beni de eklersen sevinirim..
Başlangıç 66.2 bugün 65.2. bide kilo cetveli yaptım fakat kontrol panelinde imzayı yapıştıracağım yeri bulamadım. signatür ayarlarında imza bölümü varmış fakat ben signatür ayarı diye bişeyde bulamadım.. ssz
sonunda:) aynı yerlerde geziniyordum ama görmemişim.. teşekkür ederim canım.kullanıcı kontrol paneli var en üstte sağda oraya tıkla...ordan profilimi düzenleye tıkla...(solda)ordan da sayfayı aşağı doğru sürükle kişisel bilgilerin altında çizelge yazıyor oraya yapıştıracaksın...
Günaydın kızlar.. diyete başlayalı 10 gün oldu ve başladığımdan beri sınav çalışmam gerekiyordu dolayısıyla tam olarak uygulayamasam da yinede 1 kilo vermişim..
Artık rahatım ve bütün dikkatimi diyete vererek baştan başlıyorum.. Sevacım listeye beni de eklersen sevinirim..
Başlangıç 66.2 bugün 65.2. bide kilo cetveli yaptım fakat kontrol panelinde imzayı yapıştıracağım yeri bulamadım. signatür ayarlarında imza bölümü varmış fakat ben signatür ayarı diye bişeyde bulamadım.. ssz
Ilk doğumum da 27 kilo aldım 63 ile başladığım hamileliğime 90 la bitirdim. Sonra 73 e indim 2. Hamileliğim de de 26 kilo alarak 99 ile hamileliğin bitti 3 ay diyetisyene gittim. 83 e düştüm bir haftadır bu. diyeti yapıyorum ve 2 kilo 600 gr verdim umarım boyle istikrarlı giderim bugün üye oldum ve listeye beni de eklerseniz sevinirim herkese iyi kilo vermeler
Merhabalar yine benim. Ara verdim ama tekrar basladim. Maalesef yalniz diyet yapamiyorum . Bugunden itibaren tekrar diyete basladim. Kesinlikle dikkat edecem. Maaaaalesef cok kilo aldim bu arada suan 74.4 kiloyum fakat en kisa bi donemde geri vercem. Sagliksiz yemeye baslayinca hoooop kilolar hemen geri gelio. Neyse geri dondum ve artik ayrilmicam.aslinda baglantimdan dolayi ara vermistim ama bana hiiic iyi gelmedi. Sunu anlamis oldum sizsiz olmuyor arkadaslar
yeni gelenler hoş geldiniz![]()