tebrik ediyorum çok güzel bir başarı
tşk.cnm 3subattan sonra bende gırcem lıstenıze buraya bıldırıme baslıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ediyorum çok güzel bir başarı
tşk.cnm 3subattan sonra bende gırcem lıstenıze buraya bıldırıme baslıcam
3ocak 735olarak baslamıs oldugum bu dıyet sayesınde suan cızelge kılomdayım bakalım 3subatta cızelgem kacta olacak hıc kacamaksız degıl haftasonları bol kacamaklı oldugu halde bu rakamı gordum acaba kacamak olmasıydı nerelerdeydım sımdı ama yılmadan ılk hedefım olan 65i sonrada 60ıkıncı hedefıme dogru ılerlıcem
herkese kolay gelsın
Merhaba herkese.
Ben tabiri caizse ipinden kurtulmuş dana misali işten ayrılıp annemlerin yanına geldikten sonra bir garip ruh haline girdim. 19 yıldır gece gündüz çalıştıktan sonra şimdi işsiz olunca ne zaman yattığım , ne zaman kalktığım belli değil. Başkasına akıl veriyorum güya ama kendimin yeme içme saatleri çok düzensiz. Bütün gün evin içinde pinekliyorum, canım ne dışarı çıkmak istiyor ne herhangibir iş yapmak, zaten 22 yıldır İstanbul'daydım, burada birşeyler paylaşabileceğim doğru dürüst arkadaşım da yok, herkes evli barklı liseye giden boylarınca çocukları var, oturup sohbet etmeye kalktığında tek konu çocuğun okul problemleri , ben de naapayım anca internette şimdiye kadar çalıştığım için izleyemediğim dizileri bulup bütün sezonlarını izliyorum manyak gibi sabahlara kadar. Evimi özledim, yatağımı özledim, bira içmeyi özledim![]()
Galiba kafayı sıyırıyorum Allahtan bir umudum var nisana kadar kilo vericem ve kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi evlenicem ( tabi o tarihlerde nişanlım Türkiye'ye gelebilirse ?!? )
Bu şartlar altında ben nasıl hızlı kilo vereyim diye düşünürken, biraz da abimin desteğiyle bir koşu bandı almaya karar verdim. Bir haftadır da sabah akşam onu araştırdım. En sonunda az önce siparişimi verdim inşallah birkaç gün sonra elime ulaşıcak ve ben rejimle beraber spor da yapıp daha güzel kilolar vericem.
Bütün arkadaşları tebrik ediyorum başarılarından dolayı. Ve teşekkür ediyorum verdiğiniz manevi destekten dolayı...
Merhaba hangi diyeti yaptınız da bu kadar hızlı kilo verdiniz çok güzel bir başarı gerçekten[/QUOT
canım ayca kayanın 1ayda 8 kılo dıyetını yapıyorum 4,5 aylık bır bebegım var sutumun azaldıgını dusundugum zamanlarda kacamaklarım oluyor genelde hafta sonlarına denk getırıyorum bunu ve 66 ıle hamıle kalmıstım 2kılo sonra eskı kıloma kavvusuyorum ama evlılık oncesınde hp 52kılo ıdım o yuzden hedefım 60 kılo 60altında cok zayf gorunecegımı dusunerekten ınmek ıstemıyorum daha sı zorluyor 60altı benı ve 3cocuk annesı olarak cok ta zayıf gorudnmek ıstemıyorum 168 boy
Merhaba hangi diyeti yaptınız da bu kadar hızlı kilo verdiniz çok güzel bir başarı gerçekten[/QUOT
canım ayca kayanın 1ayda 8 kılo dıyetını yapıyorum 4,5 aylık bır bebegım var sutumun azaldıgını dusundugum zamanlarda kacamaklarım oluyor genelde hafta sonlarına denk getırıyorum bunu ve 66 ıle hamıle kalmıstım 2kılo sonra eskı kıloma kavvusuyorum ama evlılık oncesınde hp 52kılo ıdım o yuzden hedefım 60 kılo 60altında cok zayf gorunecegımı dusunerekten ınmek ıstemıyorum daha sı zorluyor 60altı benı ve 3cocuk annesı olarak cok ta zayıf gorudnmek ıstemıyorum 168 boy
Ilk listeyi mi yoksa dönüşümlumu yapiyorsun ah ah diyorum bende evlendiğimde 56 kiloydum ilk hamileliğime 63 ile kaldım 92 ile doğuma gittim ikinciye 73 le hamile kaldım 100 le doğuma gittim nerde eski kilolar hatırlıyorum da 57 den 60 a çıkmıştım da nasil diyete başlayacağımı şaşırmıştım bu hamilelik kiloları adeta yapisiyo ama inşallah bu topikteki başta seva olmak üzere diğer arkadaşlarında desteğiyle gidecek bu kilolar inanıyorum
Ilk listeyi mi yoksa dönüşümlumu yapiyorsun ah ah diyorum bende evlendiğimde 56 kiloydum ilk hamileliğime 63 ile kaldım 92 ile doğuma gittim ikinciye 73 le hamile kaldım 100 le doğuma gittim nerde eski kilolar hatırlıyorum da 57 den 60 a çıkmıştım da nasil diyete başlayacağımı şaşırmıştım bu hamilelik kiloları adeta yapisiyo ama inşallah bu topikteki başta seva olmak üzere diğer arkadaşlarında desteğiyle gidecek bu kilolar inanıyorum
1.listeyle aynen uygulayınca daha hızlı verdım ben ıkıncı lısteye gecınce bıraz duraklıyor canım 1ayda bende normal yasam tarzı gıbı yerlestı bende snırım bugun oğlen sunu yedım aksama bu olmalı dıyrum hemen :) ama hamur ıslerı benı maffedıyor hıc dayanamıyorum bu ay gercı cok gunum olmasına ragmen hep frenledım kendımı ıns. gr. gr. bıle olsa bu kılolardan kurtulcaz ıns.
1.listeyle aynen uygulayınca daha hızlı verdım ben ıkıncı lısteye gecınce bıraz duraklıyor canım 1ayda bende normal yasam tarzı gıbı yerlestı bende snırım bugun oğlen sunu yedım aksama bu olmalı dıyrum hemen :) ama hamur ıslerı benı maffedıyor hıc dayanamıyorum bu ay gercı cok gunum olmasına ragmen hep frenledım kendımı ıns. gr. gr. bıle olsa bu kılolardan kurtulcaz ıns.
Bende de aynısı oldu bikacgun 2.yi uyguladim hemen yavaşladı 1 iyi ama senin metabolizmanda hızlı çalışıyor demekki bende 3 ocakta başladım 5 kilo gitti supersin
kızlar benide ekleyin listeye bende bu yolun yolcusuyum artık inş olucak bu defa![]()
kızlar benide ekleyin listeye bende bu yolun yolcusuyum artık inş olucak bu defa![]()
Aramıza hoşgeldin. Valla bişey söyliyim mi ben iki hafta oldu başlayalı ve acayip tembellik yaptığım, neredeyse bütün gün oturduğum halde 2,8 kg verdim. Yani ben bile verdiysem herkes verir diye düşünüyorum, çünkü buradaki en hareketsiz insanın ben olduğumdan eminim![]()
Hepimize kolay gelsin...