Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekl iyap canım yazdım sana zaten özelden![]()
yaparsın cok bı hafta gecır degısımı görunce sen kendını alamıcaksın yapmaktan her dk yapmak ıstıceksın dıyet nasıl gıdıyo canım kac gundur yapıyosun sen
evet başladım üç gündür yapıyorum ama daha günde iki kereye çıkaramadım , ilk gün 30 dk , dün ve bugün de 45 dk lık olanı yaptım. Günde iki kere daha iyi olur tabi.
İnşallah vücudum biraz hareket etmeye alışırsa yapabilirim diye düşünüyorum bakalım...
tekrar teşekkür
sevacım geri döndüm ben, yarın başlıyorum86 kilo oldum bu arada ,,,,şaka gibi ....
moralim sıfırın altında , bana moral verin
Canim ya memnun kaldin mi spordan farketmeye basladinmi biraza olsa birde gunde 2 keremi yapmak gerekiyor
kızlar bu gün öyleden sonra kaçamak yaptım moralim çok pozuldu bu yüzden akşam yemeyi yemedim sadece 1 kase yoğurt içine haşlanmış rendelenmiş karnabahar ve bol kırmızı biber ekledim
Ben bu hafta kilo milo veremiyorum halbu ki o kadar da dikkat ediyorum
Mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba, 1 kase yoğurt ve 1 büyük kase salata yedim...
kızlar bu gün öyleden sonra kaçamak yaptım moralim çok pozuldu bu yüzden akşam yemeyi yemedim sadece 1 kase yoğurt içine haşlanmış rendelenmiş karnabahar ve bol kırmızı biber ekledim
canim olsun harika dengelemissin harika 3 lu olmus sevacim sen bu diyetin hem oncusu hemde cok onceden beri yaptigin icin hic kilo veremedigin haftalar oldumu ( kacamak yapmadigin halde ) durdumu kilo vermen ve ne yaptin boyle zamanlarda
Kızlar koşu bandım az önce kuruldu çok şükür. Bundan sonra inşallah daha rahat kilo vericem![]()
ellbetde oldu canım zaten olması çok normaldoktorlarlar konuşurken de duydum ayda reql öncesi yani reqle bir hafta kalmiş metobalizma zayıflıyor kilo vermeniz azala veya dura bilir ve reqlden 1 hafta sonra metobalizmanız yeniden hızlanıyor ve bu arada kaçamak yapmamak ve vaz keçmemek çok önemlidir
canım açıkcası ben yaklaşık 4 yıl bundan önce doğum yaptım doğumdan önce 63 kilo olsamda doğuma yaklaştıkca kilom 85 kalkdı doğumdan sonra 74 düştüm amma cocuğa süt verdiyim için diyet yapamadımzaten südüm gelmiyordu çok azdı yetmiyordu cocuğa ve sütü kesib diyete başladım 74 kiloyla tam 2 yıldır
sözde diyet yapıyorum amma kaçamaksız keçinemiyorum sadece 1 ay doğru-dürüst diyet yaptım şimdi yaptığımız 1 ayda 8 kilo diyetini ve 1 ayda 6 kilo gerçekten verdim ondan sonra kaçamak yapmadan duramadım buna ramen öyünlerimi dengeleyerek kilo vermesemde almamaya qaret etdim ve şükürler olsun ki qram-qram olsada gediyor 74 le başladım bu gün 65 kiloyum
amma inş kalan 5 kilonuda verib hedefime ulaşmak istiyorum hedefim 60 kilo olmak
![]()