Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

sürekl iyap canım yazdım sana zaten özelden :32:

evet başladım üç gündür yapıyorum ama daha günde iki kereye çıkaramadım , ilk gün 30 dk , dün ve bugün de 45 dk lık olanı yaptım. Günde iki kere daha iyi olur tabi.
İnşallah vücudum biraz hareket etmeye alışırsa yapabilirim diye düşünüyorum bakalım...
tekrar teşekkür

yaparsın cok bı hafta gecır degısımı görunce sen kendını alamıcaksın yapmaktan her dk yapmak ıstıceksın dıyet nasıl gıdıyo canım kac gundur yapıyosun sen

yaparsın cok bı hafta gecır degısımı görunce sen kendını alamıcaksın yapmaktan her dk yapmak ıstıceksın dıyet nasıl gıdıyo canım kac gundur yapıyosun sen

Ben 14 ocak ta başlamıştım 80 kg ile, bu hafta 3. haftam yani ama bugün itibariyle 76,9 um. Bilmiyorum pazartesiye kadar ne olur ama ben çok hareketsizim o yüzden az kilo verdiğimi düşünüyorum.

Sen nasıl bir liste yaptın kendine göre , haftada 4 kg bayaa ciddi bir kilo kaybı nasıl olacak merak ettim...

canım ben bu konuda okusam kesın dr olurdum :1: kımlerı takı etmedımtvden netten neler arastırdım anlatamam ve hepsnin tek bır cumlesı var bır dıyete basladıgın zaman verdıgın kılo ödem veya hacım daha sonra devam ettıgın dıyet metebozlızmanın alısıkın oldugu cevap vermedıgı hale gelir yanı adamlar haklı ben gcen sene 10 kılo verdım ve ben kac ay gram veremedım cunku yaptıgım rejıme artık vucudum cevap vermıyodu bende artık bıldıgımı yapmaya karar verdım yanı metebolızmayı sasırtmaya sunun gıbı dusun nasıl kas yapmak ısteyen ınsan bugun bı hafta karın calısıp ıkı hafta calısmıyosa buda byle benım basladıgım dıyet su :
sabah 7 de kalkıyorum once bıtkı cayı hanı tarıfını vrmıstım ya o veya adacayı iciyorum 20 dk sonra kahvaltımı yapıyorum mesela bugun sabah salata yaptım maydanoz tere nane zeytınyagım nar veya nar eksısı bır kasık acı bıber cörek otu ustune lor peynırı yumurta ıkı dılım cavdar ekmegı bıtkı cayı ara ögune gerek kalmıyo zaten bunu yıyınce aclık hıssedınce sıvı bısey ıcıyorum portakal suyu yada sebze suyu bır fıncan sonra spor yapıyorum lesıyı yapıyorum
bu arada sabah bıtkı cayını ıcıyorum ya kahvaltıya kadar öglen yemegımı yapıyorum bu sayede acıkncaı saldırmıyorum herseye :9:öglen ne varsa evde sebze corbası ne bılıyım tavuk köfte vs yada kısır kofte yada yagsız mücver yanında cacık ayran yanında 1 dılım ekmek ikidi vakti evde yaptıgım yarım yaglı sutle yogurduma onun ıcıne kuru kayısı erık yada meyve dogruyorum aksamda sebze yemegı olarak ne pişirmişsem ıcıne muhakkak bır avuc bulgur atıyorum cunku gece boyunca acıkmamak ıcın boyle ama her gun farklı tarıfler yapıyorum kendıme meyan serbetı yapıyorum cunku bu serbet karacıger ve böbrekleri calıstırıyo bunlar calısınca vucut hem ödem atıyo hem kan dolasımı hızlanıp yaglara daha etkılı oluyo bıtkı cayım var 1 lt onu ıcıyorum bıde su ohhh benden ıyısı varmı :21: ısteyenlere tarıflerımden verebılırım kızlar :8:

Son düzenleme:
evet başladım üç gündür yapıyorum ama daha günde iki kereye çıkaramadım , ilk gün 30 dk , dün ve bugün de 45 dk lık olanı yaptım. Günde iki kere daha iyi olur tabi.
İnşallah vücudum biraz hareket etmeye alışırsa yapabilirim diye düşünüyorum bakalım...
tekrar teşekkür

Canim ya memnun kaldin mi spordan farketmeye basladinmi biraza olsa birde gunde 2 keremi yapmak gerekiyor

kızlar bu gün öyleden sonra kaçamak yaptım moralim çok pozuldu bu yüzden akşam yemeyi yemedim sadece 1 kase yoğurt içine haşlanmış rendelenmiş karnabahar ve bol kırmızı biber ekledim

Canim ya memnun kaldin mi spordan farketmeye basladinmi biraza olsa birde gunde 2 keremi yapmak gerekiyor

Angel...baby arkadaşımız sabah ve akşam yaptığını söylemişti.
Videoda Leslie'nin bu hareketleri günde iki kere yapın dediğini duymadım, veya anlamadım o kadar iyi ingilizcem yok belki söylemiştir :(
Sen bize tercüme et iyisi mi :52:

Henüz görüntü ve kilo anlamında bir fark yok zaten daha üç gündür yapıyorum sanırım böyle bir fark oluşması için erkendir.
Ama ; ben 3 aydır çok hareketsiz yaşıyorum , gerçi ondan öncesinde de yıllarca çok uzun saatler oturarak çalıştım, eve geç gittiğim için o saatten sonra evde de hareketsiz kalıyordum çünkü kendimi çok yorgun hissediyordum ( ee sabah 8 de çık evden gece 10-11 gir hergün olacağı o )
Bu sebeplerden kaslarım ham. Hareketleri yaparken biraz zorlanıyorum , vücudum alışınca daha kolaylaşacağını ve hatta günde iki posta yapabileceğimi umut ediyorum,
hele ki koşu bandım geldikten sonra hiç kaçarı yok yani :1:
Şimdilik farkettiğim tek şey ; egzersiz sonrası vücudumda acayip bir rahatlama hissetmem , hani hamlığın verdiği o kas ağrılarını yaşamadım çok şükür :nazar:
ama her türlü hareketin bize faydası olacağına inanıyorum hiç yapmamaktansa o yüzden tavsiye ederim
Ayrıca o arkadaş da düzenli yap, vücudunun değiştiğini göreceksin demişti...
Canım istersen benim daha önce verdiğim linklerden bir dene , gerçi bebek yeterince yorucu oluyordur eminim ama 15 dk da olsa kar kardır di mi...

lesiyi yapın kızlar faydası cok onun zaten yaptıktan sonra kus gıbı olup rahat uyuyosunuz ben sabah yapıyodum bıde aksam yemegınden 2 saat sonra gec uyudugum ıcın ben saat 12 yatıcaksam 10.30 baslıyodum sonra bıttıkten vucuduma ılık su ıle yıkayıp mıs gıbı nasıl rahat uyuyodum anlatamam

Son düzenleme:
kızlar bu gün öyleden sonra kaçamak yaptım moralim çok pozuldu bu yüzden akşam yemeyi yemedim sadece 1 kase yoğurt içine haşlanmış rendelenmiş karnabahar ve bol kırmızı biber ekledim

aynen böyle canım.. kacamak yaptıktan sonra diger ögün dengeledin mi hic bir sorun olmuyo. insan rahatlıyo böylelikle.

ben bu hafta hic yazmamısım. işlerim yogun diğer vakitler de aöf calişiyorum. bu hafta sanki kilo veremedim gibi.
cok yedim saniyorum karnım sisiyo sonra düsünüyorum bugun neler yedim. ama bi bakıyorum gayet normal yemişim. :16:

dün öglen biraz köfte yedim. ekmegi 2 dilim yedim. o yüzden de dün aksam 1 kase lahana corbası ve sonra kabak tatlısı yedim.

sabah yarım simit ve peynir. ara da 3 fındık 3 kuru üzüm. simdi yesilcay. her ögün öncesi 2 bardak su.

ve birazdan menemennnn :8::8::8: cok acıktıııım :17:

Son düzenleme:
Ben bu hafta kilo milo veremiyorum halbu ki o kadar da dikkat ediyorum :(
Mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba, 1 kase yoğurt ve 1 büyük kase salata yedim...

Ben bu hafta kilo milo veremiyorum halbu ki o kadar da dikkat ediyorum :(
Mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba, 1 kase yoğurt ve 1 büyük kase salata yedim...

aynen canim ya bu hafta bende kilo veremiyorum tartiya inip biniyorum hala 77 lerdeyim ya kacamak yapmiyorum okadar dikkat ediyorum adet haftasi yani gecen hafta bile 1kilo 200 gr verdim bu hafta tik yok durdu ya durdu

canim olsun harika dengelemissin harika 3 lu olmus sevacim sen bu diyetin hem oncusu hemde cok onceden beri yaptigin icin hic kilo veremedigin haftalar oldumu ( kacamak yapmadigin halde ) durdumu kilo vermen ve ne yaptin boyle zamanlarda

canim olsun harika dengelemissin harika 3 lu olmus sevacim sen bu diyetin hem oncusu hemde cok onceden beri yaptigin icin hic kilo veremedigin haftalar oldumu ( kacamak yapmadigin halde ) durdumu kilo vermen ve ne yaptin boyle zamanlarda

ellbetde oldu canım zaten olması çok normal:49:doktorlarlar konuşurken de duydum ayda reql öncesi yani reqle bir hafta kalmiş metobalizma zayıflıyor kilo vermeniz azala veya dura bilir ve reqlden 1 hafta sonra metobalizmanız yeniden hızlanıyor ve bu arada kaçamak yapmamak ve vaz keçmemek çok önemlidir:49:
canım açıkcası ben yaklaşık 4 yıl bundan önce doğum yaptım doğumdan önce 63 kilo olsamda doğuma yaklaştıkca kilom 85 kalkdı doğumdan sonra 74 düştüm amma cocuğa süt verdiyim için diyet yapamadım :49:zaten südüm gelmiyordu çok azdı yetmiyordu cocuğa ve sütü kesib diyete başladım 74 kiloyla tam 2 yıldır:49:sözde diyet yapıyorum amma kaçamaksız keçinemiyorum sadece 1 ay doğru-dürüst diyet yaptım şimdi yaptığımız 1 ayda 8 kilo diyetini ve 1 ayda 6 kilo gerçekten verdim ondan sonra kaçamak yapmadan duramadım buna ramen öyünlerimi dengeleyerek kilo vermesemde almamaya qaret etdim ve şükürler olsun ki qram-qram olsada gediyor 74 le başladım bu gün 65 kiloyum:49:amma inş kalan 5 kilonuda verib hedefime ulaşmak istiyorum hedefim 60 kilo olmak :49:

ellbetde oldu canım zaten olması çok normal:49:doktorlarlar konuşurken de duydum ayda reql öncesi yani reqle bir hafta kalmiş metobalizma zayıflıyor kilo vermeniz azala veya dura bilir ve reqlden 1 hafta sonra metobalizmanız yeniden hızlanıyor ve bu arada kaçamak yapmamak ve vaz keçmemek çok önemlidir:49:
canım açıkcası ben yaklaşık 4 yıl bundan önce doğum yaptım doğumdan önce 63 kilo olsamda doğuma yaklaştıkca kilom 85 kalkdı doğumdan sonra 74 düştüm amma cocuğa süt verdiyim için diyet yapamadım :49:zaten südüm gelmiyordu çok azdı yetmiyordu cocuğa ve sütü kesib diyete başladım 74 kiloyla tam 2 yıldır:49:sözde diyet yapıyorum amma kaçamaksız keçinemiyorum sadece 1 ay doğru-dürüst diyet yaptım şimdi yaptığımız 1 ayda 8 kilo diyetini ve 1 ayda 6 kilo gerçekten verdim ondan sonra kaçamak yapmadan duramadım buna ramen öyünlerimi dengeleyerek kilo vermesemde almamaya qaret etdim ve şükürler olsun ki qram-qram olsada gediyor 74 le başladım bu gün 65 kiloyum:49:amma inş kalan 5 kilonuda verib hedefime ulaşmak istiyorum hedefim 60 kilo olmak :49:

anladim canim birde bikac gundur suyu azaltmistim unutuyodum dun yeniden basladim gitmeye baslamis bakalim pazartesi anliycam bende ilk hamileligimde 63 ile hamile kaldim ama 90 la doguma gittim 73 e dustum bide 2. hamilelik 100 le doguma git vucutta sasirdi ama bikez daha anladim ki su icmek cok onemli onsuz kilo vermek mumkun degil tesekkur ederim canim cevabin icin

Back
X