canım bizim halamız biraz alıngan.onu evde bırakıp spora gidersem tüm aileye rezil eder beni sonra:)gelin beni çagırdıda , spora gitmek içinmiş der sonra.istiyor 7/24 yanında otur.sabahtan akşama kadar onu bunu çekiştiriyor.eşimin cinleri tepesine geliyor.o benim çalışmam lazım diyip yan odaya kaçıyordu.yani onla sabahtan akşama kadar boş boş laklak yapmam lazım.bebek konusunda eşimde bende çok titizleniyoruz.eşim kendi halasına kendi güvenmezken ben bebişimi nasıl bırakayım.zaten benim kızım pek bi sorunlu.yemeyi zorla yediriyorum ona.benim dışımda kimse yediremiyor.yemek yedirirkende kralın soytarısı gibi oluyorum zaten.
halamız biraz fazla dedikoducu.sonuçta bende gelinim.eve geldiğinde benim arkamdan konuşsun istemem.açık vermekte istemem.yani geldiğinde onunla oturmamı ister ve anlatacaklarını gözüne bakarak dinlememi bekler.
ben bu hafta yeni karar almıştım.hem diyet hemde ingilizce çalışmaya başladım.birde kitap okuyorum.verdiğim kararlar yalan olacak diye dertleniyorum.
ya da aman 1 hafta idare et sonra yeniden mi başlarsın diyeyim kendime.hep öyle demekten zaten başladığım işi bitiremez oldum yaa püff