Aynı şeyler derken neyi kasdettin bilmiyorum ama ;
Haftada 3,5 kilo listesinden bahsediyorsak eğer, bir sabah 1 dilim peynir yediysen, ertesi gün onun yerine yumurta yiyebilirsin,
ya da sabah peynir yediğin için öğlen ızgara et,tavuk,balık ya da yumurta ( bunlardan birini tabiiki ) yiyebilirsin
akşam 1 kase çorba diyor, hergğn farklı bir çorba yiyebilirsin, ya da 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek hergğn farklı bir zeytinyağlı yemek yiyebilirsin,
bir gün ara öğünde süt içiyorsan, ertesi gün yoğurt yiyebilirsin gibi gibi
ben bu listeyi uygularken bana fazla geldiği, ya da rahatsız ettiği için bazı şeyleri yemedim. mesela ara öğündeki süt ve yoğurt bende gaz yapıyor her gün yiyemedim, her öğlen et yemedim çünkü hem ızgaraya uygun et her zaman evde bulunmuyor hem de canım istemiyor, öğlen ekmeklerini yiyemedim çünkü ben normalde kahvaltı dışında ekmek yiyen bir insan değilim, salatayla ayranı aynı öğünde yiyemedim ağzımın tadı garip oldu, yoğurt ve yulaf kepekli ara öğünü de çok uygulayamadım falan falan...
Belki de listeden daha az yediğim için çok kilo verememişimdir
Bence sen diyete karar ver ve bir ucundan başla, sonrasında kendine göre öğünlerini dengeleyeceksindir...
Sonuç alma konusuna gelince ; haftanın 5 günü yapıp yapıp haftasonu tatlılara çikolatalara, yasaklı yiyeceklere saldırırsan, tabiiki sonuç alamazsın ya da kaçamak yaptığın için istediğin kiloya inmen daha uzun sürer, Evde birileri istediğini yiyor diye sen de oturup yemeyeceksin, ya da misafirlerin gelecek diye hazırladıklarını afiyetle yemeyeceksin, yiyorsan da daha fazla dikkat edip telafi etmeye çalışacaksın
Diğer arkadaşlara da söylediğim gibi diyetin boyunca iştahını KIŞ UYKUSUNA yatırıcaksın , KUŞ UYKUSUNA DEĞİL