özel mesaj hafızan dolmuş canım.mesaj atamıyorum sana.popüler insan olmak böyle bir şey olsa gerek
bu arada halleye son verdim:26:
halley yemiyorum artık.önerdiğin hurmalardan yiyorum .canım şekerli şeyler çektiğinde.dün 2 tane yedim bugünde 1 tane.ama benim tartımada bir şey oldu sanırım.sabah ilk tartıldım.63.1 i gösterdi.gözlerime inanamadım.agzım kulaklarıma vardı resmen.sonra bir daha tartıldım.64.7 çıktım.tekrar tartılmam 1 dk yok yani.sonra tekrar tekrar deerken 64.7 çıktım.ve üzüldüm ama dünde dahil olmak üzere tamamen diyete uyuyorum.sabah kahvaltım aynı ama öğlen ve akşam değişiyor..dün öğlen ıspanaklı yogurt yedim.1 yemek kaşıgı yag ile hazırlanmış.akşamında da cacık yaptım 1 dilim light ekmek ile.ama su mu tutuyor bünyem anlamadım ki.
estağfirullah
hemen temizlik yapayım ben o zaman olmaz öyle hafıza dolu felan
canım bir ara ben de tartı krizi yaşamıştım, az kaldı tartıyı kırıyordum ama sonra sakinleştim, galiba o da sakinleşse gerek ki şimdi artık her sabah ikişer kere tartılıyorum aynı sonucu veriyor ( korktu tabi cam tatlı
yerini değiştirme, biriki gün sonra tartıl yine farklı sonuçlar veriyorsa bozulmuş olabilir...
bazen de vücut bi duruyor nooluyorsa, benim bir haftada 300 gr verdiğim oldu yavv , başka bir zaman bir günde 1,1 kg verdiğim de oldu çok canını sıkmamaya çalış, sabır sabır yaa sabır ve devamm