topiğin koçu döktürmüşsün yine
biri beni tutsun nolur yazarken kendimi alamıyorum

ayol kadının keyfe keder 5 kilo fazlası var her hafta ayrı bi diyet uyguluyor
yavv kızcam da kızamıyorum günay çok tatlı
biz burda nerelerimizle uğraşıyoruz, o orda 2 kiloyu ne yapsam da versem diye suya düşmüş serçe gibi kıvranıyo
kızım sen de adamın gözüne gözüne sokma

o göbeğin var derse öyle mi hani nerde ayva o ayva de diyete devam et
adamları bu kadar karıştırmayın işlerinize benim bi komşum var kadın 44 beden kocası incecik kadın ortalarda öyle bi özgüvenle dolaşıyor ki zannedersin angelina

adam da gözünün içine bakıyor kadını çekici kılan özgüvenli tavrıdır unutma bi daha da kocana oram fazla buram fazla deme

o derse sen kendine bak ben daha yeni çocuk doğurdum de ben her türlü güzelim de
akıllı olun güzelliğinizi cazibenizi bikaç kiloya bağlamayın
bence de , benimki biriki defa aldığım kilolar için laf etti , önce küstüm, sonra hır çıkardım, sonra ağladım hırsımdan, derken beni ne kadar etkilediğini anladı şimdi ağzından kiloyla ilgili en ufak bişey kaçsa bin kere özür diliyor beni kırcam diye korkusuna
bu arada halaa farkında değil benim kilo verdiğimin, yüzümden pek belli olmuyor mu ne , o da kamerada sadece omzuma kadarki kısmı görüyor, gelince sağlam bir şok yaşayacak
aynen katılıyorum bi kadına kilosu konusunda dürüst davranan erkeğe bedelini ödet ki bi daha ağzını açamasın
bugün çok feminist gördüm kendimi

seninkine şimdilik laf yok hele bi evlenin de ondan sonra ona da gereğini yaparız

aynen. biz evlenelim, ben londra'ya gidiyim, pişirip pişirip koyucam önüne yemekleri, hele bi yiyip de kilo almasın o zaman elele veririz alimallah 
anlatacak çok şey var sen en iyisi internetten biraz oku sonra tekrar konuşalım
karatay çok uzun soluklu bir beslenme programı, evet çok mantıklı ve sağlıklı , ama yine de acelesi olanlara göre değil sanki pek :44: ya da ben okuduklarımdan öyle bir izlenim edindim
hadi ben yağlı urganı hazırladım