Dogalgaz faturasiii :(

Ben igdaşa katılmıyorum.
Daha önce evde her yer en düşük ısıda 40 ta yanıyodu 2 sene önce ayda 370 geliyordu

Sonraki kış gündüzleri kapattık günde 10 saat falan yandı 40 derecede 180 den fazla gelmedi

Bu kış salondaki mutfaktaki Petekler kapalı ama diğerleri 40 ta sürekli yanıyor gelen fatura 280

Bir tane odayimi yakiyosunuz

Tek odayı kullandığınız halde 200 çok fazla...

Bir tane odayimi yakiyosunuz
Evet. Merkezi sistem zaten isitma her taraftan boru geciyo koridorlar sicak bide alt katta cocuklu aile var sagolsunlar yakiyolar. Gunduz oturma odasini gece de yatak odasini yakiyoruz. Napalim kira faturalar ay sonunu zor goruyoruz.

Evet. Merkezi sistem zaten isitma her taraftan boru geciyo koridorlar sicak bide alt katta cocuklu aile var sagolsunlar yakiyolar. Gunduz oturma odasini gece de yatak odasini yakiyoruz. Napalim kira faturalar ay sonunu zor goruyoruz.
Iyide tasarruf olmamiski o ben 4 odaya 270 odedim en kisikta ve kisakolluyla geziyorum.Icinde ocakta var ki her gun yemek cay bitmez.Borular isindiktan sonra petekte gezmesinin zarari yok.

Ben tam 4 yıl tek odayı yaktım.gelen fatura en fazla 100 oldu.40-50 derece sıcaklık.bu yıl iki petek açtım 150-200 fatura.yani o doğalgazcı yanlış söylemiş.ne kadar yakıyorsan o kadar.bir de açıp kapatmak sadece faturayı artırır.sabit tek ısıda kullanmak daha mantıklı ve işe yarar olur...

Iyide tasarruf olmamiski o ben 4 odaya 270 odedim en kisikta ve kisakolluyla geziyorum.Icinde ocakta var ki her gun yemek cay bitmez.Borular isindiktan sonra petekte gezmesinin zarari yok.
Merkezi sistem olunca geken faturanin %30 u zaten bolunuyo herkese.oyle olunca yukseliyo yani.

Bayanlar faturanin dusuk gelmesi icin ne yapmam gerekir ?
Yıllık kombi bakımı ve petek temizliği %30 etki ediyor muş. Bunun dışında petek ler ve duvar arasına Aliminyum gibi bir ürün var petek lerin duvarın sogugu yüzünden çabuk sogumasını engelliyor. Düşük seviyede kimbiyi hiç kapatmamak. Tabiki binanın yalıtımı en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…