- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi esraatutkun
-
Rakamlı vanalar var. :) alıp takabilirsiniz.Vanalarda rakam yok nasil enkisik olacak :)
Nerden bulacam ki ben onu :)Rakamlı vanalar var. :) alıp takabilirsiniz.
Şu en sağdaki standart vana, en soldaki numaralı vana. İnternette satılıyor ama pahalı, kombicilerde daha uyguna satılıyor.Nerden bulacam ki ben onu :)
Rakamli olmasi sart degilmis 1tur cevirsem en kisigi oluyormus :)Rakamlı vanalar var. :) alıp takabilirsiniz.
Oluyordur tabi, ben sordunuz diye söyledim. :)Rakamli olmasi sart degilmis 1tur cevirsem en kisigi oluyormus :)
Şu en sağdaki standart vana, en soldaki numaralı vana. İnternette satılıyor ama pahalı, kombicilerde daha uyguna satılıyor.
Eki Görüntüle 1748899
Oluyordur tabi, ben sordunuz diye söyledim. :)
Keskeeeee :)Allahim bi yaz gelse dogalgaz yakmasam ve pazar ucuzlasa
Valla dort gozle yazi bekliyorum sogukda oturuyoruz yinede 250 geldi ve pazar a cok canim sikiliyor bu ara yaa yesilsoganin 2 bucuk 3 oldugu bu kos ayinda kuruduk resmen yazzzzz gel nolurr hayirlisiulaKeskeeeee :)
valla pazara cikmiyorum esim genelde bakliyat yer sebze falan yemez meyve yerizo da burda manavlar var pazardan daha ucuz :) pazarla aramiz yok yani bazen salata malzemeleri alacakken cikiyorum :)Valla dort gozle yazi bekliyorum sogukda oturuyoruz yinede 250 geldi ve pazar a cok canim sikiliyor bu ara yaa yesilsoganin 2 bucuk 3 oldugu bu kos ayinda kuruduk resmen yazzzzz gel nolurr hayirlisiula
Kullailmayan oda yokki :) petekleri kismayi bilmiyordum onu deneyecem bakalim :)Petekleri kontrol et mutfağı açma ocak ısıtır kullanılmayan odaları kapat suyu düsük ayarda tut gece yatmadan ayarı düsür yatılan odalar acık kalsn kalın giyinin. Bizmki 235 tl geldi
Peki su nasil dusuk ayarda tutuluyorPetekleri kontrol et mutfağı açma ocak ısıtır kullanılmayan odaları kapat suyu düsük ayarda tut gece yatmadan ayarı düsür yatılan odalar acık kalsn kalın giyinin. Bizmki 235 tl geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?