Doğmamış Bebeğimi Özlüyorum

Evet aşılama dogala cok yakin bir yöntem. Ama yumurtanin gelisimi ve catlamasi garanti. En kaliteli ve hızlı spermeleri secip, yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar. Yani dogaldan cok daha fazla şansı. Cok maliyetli de değil. Rahim filminden sonra kendiliginden oluşan hamilelikler de var. Bence 3 4 ay bi akışına bırakın, kafanizi bosaltin. Sonra aşılama yaptırın direk, vakit kaybetmeye gerek yok. Ben martta yaptırdım yaklaşık bin liraya maloldu

Dua ederek sabrederek Esma okuyarak bi çoğunun çocuğu oldu bu forum da onları okuyabilirsin canım . Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda olur bebeğin ..

Allah en tez zamanda nasip etsin canım saten sorun da çıkmamış yakın zamanda olur inşallah.

eşin bakıldı mı
bakıldı canım bir yerde 167 milyon sayı 44 milyon mililitre sayı morfoloji %20 çıktı başka bi yerde morfoloji %1 çıktı ...tüp bebek merkezinde morfoloji problem gösterdiler ürolog doktor tüp bebek merkezlerine güvenmeyin dedi bnm kadın doğumcum ise tüp bebek merkezleri en doğru sonucu verir dedi hangisi doğru bilemiyoruz

doğru dr bulmak canım
eşinin morfoloji sıkıntı var diyorsun
eşin sigara alkol gibi tüketimi varsa bırakacak
ilaçla yükseltecekler normal yolla da hamile kalabilirsiniz

Ben tedavi yöntemlerinden daha çok bitkisel şeylerle tedaviyi daha etkili buluyorum ama Tabiki gerekli kontroller yapılıp bir problem olmadığını gördüğümüz takdirde.Henüz 1 yıl çok erken olmadığını anlamak için.Her ay takip yaptırdınız mı da bu kadar strese girdiniz.Ben gibi birçok arkadaşımız da sabırla bekliyordur eminim.Sadece diyorum ki "Nasibini engelleyemezsin,sadece vaktini bilemezsin"...Bu vakit gelmediyse ne yaparsan yap bir faydası olmaz.Duanı et ama çok fazla da üzerine düşme.Beynini fazla meşgul etme ki daha çabuk olsun:)

doğru dr bulmak canım
eşinin morfoloji sıkıntı var diyorsun
eşin sigara alkol gibi tüketimi varsa bırakacak
ilaçla yükseltecekler normal yolla da hamile kalabilirsiniz
ürolog doktorun dediğine göre en güvenilir laboratuvarda yapturduk ve sorun çıkmadı hayatında hiç sigara içmemeiş köy çocuğu hep doğal beslenmiş böyle bir sıkıntı çıkmasına şaşırdık tüp bebek merkezi sonucu bizi şaşırttı tüp bebeğe teşvik ediyor sanırım olmazsa zaten deneyeceğiz tüp bebek de

tam 2 sene sonra
bunun 1 senesi olur nasılsa diyerek, 1 senesi de sorunu kabullenip tedaviye başlamaya karar verene kadar geçti
insan kendini çaresiz hissediyor, ama her şeye alışıyor zamanla
eğer gitmediyseniz doktora gidip hem sizin hem de eşinizin bir sorunu olup olmadığını netleştirip ona göre yol çizmeniz en iyi
dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız

tedavilere yeni yeni başladık canım en don hsg çekildim baktıracağım bişey kalmadı artık acaba vaktini mi bekliyor diyorum sen ne kadar zamandır istiyorsun

tam bizimki gibi 1 yıl ha oldu ha olacak diye geçti adet geldi gecikti ah vah diyerek artık bnde bişeyler yapmak istiyorum gerekirse tüp bebek.. sizde sorun neydi nasıl hamile kaldınız ilk deneemde mi oldu

canım gitseniz denesinizde tüp bebek tutmaz çünkü sağlıklı sperm yok
yok yere gitmeyin sakın paranızı çöpe atmış olursunuz
testislerine darbe aldıysa yada hormonlarında sıkıntı varsa
testestorunu kaç caım

tam bizimki gibi 1 yıl ha oldu ha olacak diye geçti adet geldi gecikti ah vah diyerek artık bnde bişeyler yapmak istiyorum gerekirse tüp bebek.. sizde sorun neydi nasıl hamile kaldınız ilk deneemde mi oldu
tüp bebek yaptık
eşimde sorun vardı, şöyle diyim 2015 ekimde bebek denemesine başladık, 2016 mayısta eşimde sorun olduğunu öğrendik
neredeyse 1 sene boyunca da doğal şeyler deneyelim, akışına bırakalım, proxeed kullanalım falan dedik ama olmadı
en sonunda tüp bebek gerçeğini kabullenip mayıs 2017 de görüşmeye gittik, haziranda başlamaya karar verdik ama o ay bende kist oluşmuş o sebeple temmuza kaldı.. temmuzda yumurta toplandı ama benim ohss riskim olduğu için (yumurta rezervim fazla) dondurduk tüm embriyoları..
11 eylülde transfer oldum ve çok şükür ilk seferinde tuttu.. geride de dondurulmuş 12 daha bebeğim var

geçmiş mesajlarda arkadaşın biri tüp bebek çok büyütülmemeli demiş ona kesinlikle katılıyorum
yani çözüm belliyse, tüp bebek şart ise bir an önce başlanmalı, sürece girince gerçekten geçip gidiyo
tamam zahmetli, hassas bir dönem ama onun da heyecanı ayrı

Olmazları olduran Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder.benimde 20.aydan sonra oldu hsg temiz çıktı ama o vesile oldu sana tavsiyem kesinlikle en düşünmediğin zaman nasip olur bu işler kafana takmanla çok ilgili..

Canım benim hastalığım evlilik öncesine dayandığı için tam süre veremem sana ama 3 yıllık evliyim . Daha bekarken çikolata kisti teşhisi koyuldu , bekar olduğum için doğum kontrol hapı ile küçültmeye çalıştıkları dönem kistimin patlaması sonucu acil ameliyata alındım ve yumurtalıklarımın alınma riski vardı . Şükürler olsun alınmadı ama açık ameliyat olmak zorumda kaldım .
Sonrasında evlendim ve ksitim tekrar etti , benim lanet kist kedini sürekli yenileyen cinstenmiş . Tekrardan çok büyüyüp hayati risk oluşunca aldırmak zorunda kaldım . Bu arada yumurtalıklarımda sıkıntı yokken ameliyatların etkisiyle rezerv azlığı sıkıntısı başladı .
tam 3 yıl boyunca tedaviler iğneler , ilaçlar , her ay acaba oldu mu düşünceleri , adet olunca olan hüsranlar vs vs .
Arkadaşların dediği gibi hastalığımı kabul ettim ve tüp bebek tedavisine başladık . Bu arada 11 cm lik kocaman kistim tekrar oluşmuştu . Doktorlar diğer 2 ameliyat rezervleri mahvetmiş artık ameliyat olma dediler . O kocaman kiste rağmen 2 kez tüp bebek denedik ve olumsuz oldu . Tek avantajımız tedavilerden dondurduğumuz yumurtalar oldu . 2 olumsuz tüp bebek olunca rezervi bitireceğini bile bile mecburen ameliyat oldum . Ve dondurulmuş embriyomu transfer ettirdim . Sonuç olarak şu an 25. haftamdayım .
Sana bu satırları yazarken bizim yakışıklının tekmeleri ile yazıyorum . Asla pes etme , karamsarlığa kapılma . Allah isteyen herkese hiç aratmadan anne olmayı nasip etsin .

hatırlamıyorum cnm ama hormonal sıkıntı yoktu baktırdık kan değerlerine sağlıklı sperm var ama bizde doktor tüp bebekle şansınız %80 demişti yani 167 milyon sperm var zaten morfoloji %1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…