- Konu Sahibi goncammm48
-
Evet aşılama dogala cok yakin bir yöntem. Ama yumurtanin gelisimi ve catlamasi garanti. En kaliteli ve hızlı spermeleri secip, yumurtaya en yakın yere bırakıyorlar. Yani dogaldan cok daha fazla şansı. Cok maliyetli de değil. Rahim filminden sonra kendiliginden oluşan hamilelikler de var. Bence 3 4 ay bi akışına bırakın, kafanizi bosaltin. Sonra aşılama yaptırın direk, vakit kaybetmeye gerek yok. Ben martta yaptırdım yaklaşık bin liraya malolducanım inan ki çabalıyorum aklıma getirmemeye bazen çok başarılı oluyorum bazen de öyle bir aklıma giriyor ki hem de nasıl ..spora zumbaya fln yazılmayı düşünüyrum mesela sonra tam da dediin gibi aşılama denesem ne kaybederim diyorum tutma yüzdesi aşırı düşükmüş gerçi ama beklemek yoruyor çok hem de
Dua ederek sabrederek Esma okuyarak bi çoğunun çocuğu oldu bu forum da onları okuyabilirsin canım . Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda olur bebeğin ..Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
inşallah cnm Allahım isteyen dileyen herkesin yardımcısı olsun kucaklarımızı doldursunDua ederek sabrederek Esma okuyarak bi çoğunun çocuğu oldu bu forum da onları okuyabilirsin canım . Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda olur bebeğin ..
eşin bakıldı mı
bakıldı canım bir yerde 167 milyon sayı 44 milyon mililitre sayı morfoloji %20 çıktı başka bi yerde morfoloji %1 çıktı ...tüp bebek merkezinde morfoloji problem gösterdiler ürolog doktor tüp bebek merkezlerine güvenmeyin dedi bnm kadın doğumcum ise tüp bebek merkezleri en doğru sonucu verir dedi hangisi doğru bilemiyoruzeşin bakıldı mı
yanlış oldu:)afedersincanım bir şey yazılmamış
bakıldı canım bir yerde 167 milyon sayı 44 milyon mililitre sayı morfoloji %20 çıktı başka bi yerde morfoloji %1 çıktı ...tüp bebek merkezinde morfoloji problem gösterdiler ürolog doktor tüp bebek merkezlerine güvenmeyin dedi bnm kadın doğumcum ise tüp bebek merkezleri en doğru sonucu verir dedi hangisi doğru bilemiyoruz
ürolog doktorun dediğine göre en güvenilir laboratuvarda yapturduk ve sorun çıkmadı hayatında hiç sigara içmemeiş köy çocuğu hep doğal beslenmiş böyle bir sıkıntı çıkmasına şaşırdık tüp bebek merkezi sonucu bizi şaşırttı tüp bebeğe teşvik ediyor sanırım olmazsa zaten deneyeceğiz tüp bebek dedoğru dr bulmak canım
eşinin morfoloji sıkıntı var diyorsun
eşin sigara alkol gibi tüketimi varsa bırakacak
ilaçla yükseltecekler normal yolla da hamile kalabilirsiniz
tedavilere yeni yeni başladık canım en don hsg çekildim baktıracağım bişey kalmadı artık acaba vaktini mi bekliyor diyorum sen ne kadar zamandır istiyorsunBen tedavi yöntemlerinden daha çok bitkisel şeylerle tedaviyi daha etkili buluyorum ama Tabiki gerekli kontroller yapılıp bir problem olmadığını gördüğümüz takdirde.Henüz 1 yıl çok erken olmadığını anlamak için.Her ay takip yaptırdınız mı da bu kadar strese girdiniz.Ben gibi birçok arkadaşımız da sabırla bekliyordur eminim.Sadece diyorum ki "Nasibini engelleyemezsin,sadece vaktini bilemezsin"...Bu vakit gelmediyse ne yaparsan yap bir faydası olmaz.Duanı et ama çok fazla da üzerine düşme.Beynini fazla meşgul etme ki daha çabuk olsun:)
tam bizimki gibi 1 yıl ha oldu ha olacak diye geçti adet geldi gecikti ah vah diyerek artık bnde bişeyler yapmak istiyorum gerekirse tüp bebek.. sizde sorun neydi nasıl hamile kaldınız ilk deneemde mi oldutam 2 sene sonra
bunun 1 senesi olur nasılsa diyerek, 1 senesi de sorunu kabullenip tedaviye başlamaya karar verene kadar geçti
insan kendini çaresiz hissediyor, ama her şeye alışıyor zamanla
eğer gitmediyseniz doktora gidip hem sizin hem de eşinizin bir sorunu olup olmadığını netleştirip ona göre yol çizmeniz en iyi
dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız
ürolog doktorun dediğine göre en güvenilir laboratuvarda yapturduk ve sorun çıkmadı hayatında hiç sigara içmemeiş köy çocuğu hep doğal beslenmiş böyle bir sıkıntı çıkmasına şaşırdık tüp bebek merkezi sonucu bizi şaşırttı tüp bebeğe teşvik ediyor sanırım olmazsa zaten deneyeceğiz tüp bebek de
tüp bebek yaptıktam bizimki gibi 1 yıl ha oldu ha olacak diye geçti adet geldi gecikti ah vah diyerek artık bnde bişeyler yapmak istiyorum gerekirse tüp bebek.. sizde sorun neydi nasıl hamile kaldınız ilk deneemde mi oldu
hatırlamıyorum cnm ama hormonal sıkıntı yoktu baktırdık kan değerlerine sağlıklı sperm var ama bizde doktor tüp bebekle şansınız %80 demişti yani 167 milyon sperm var zaten morfoloji %1canım gitseniz denesinizde tüp bebek tutmaz çünkü sağlıklı sperm yok
yok yere gitmeyin sakın paranızı çöpe atmış olursunuz
testislerine darbe aldıysa yada hormonlarında sıkıntı varsa
testestorunu kaç caım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?