- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi goncammm48
-
Hareketi azinşallah kavuşuruz azosperm mi sizin eşiniz
Allah alah sizin baya farklı cıkmısoldum canım ben doktorlardayım sürekli adetin 2.günü vajinal muayne ve kaç kez hormon testi yaptım farklı yerlerde sıkıntı yok en son tüplerim açık mı diye hsg çektirdim açık...eşim hormon testleri yaptırdı ultrsonla varikosele bakıldı yok ..sperm değerleri farklı çıkıyor onun bir merkezde %20 vmorfoloji diğerinde %1 morfoloji çıkıyor hangisi doğru bilemedik sayı 160 milyon mililtrede 44 milyon
Bende tüp bebek tedavisi gördüm ilk deneme kimyasalla sonuçlandı. İnşallah dondurulmuşlardan tutar diye dua ediyorum. Bende çikolata kisti var. Zorlu bi süreç ama moral çok önemli. Biz elimizden geleni yapıcaz tevekkülü Allah'a bırakıcaz. Pozitif düşün güzel şeyler olacakyapıldı canım hormon yumurta takibi hiç bir sorun yok rahim problemi yok umarm tüp bebek bari tutar
Sperm sayısı ve canlılıgı çok iyi bizim
Sadece morfoloji ve hareket sorunu var
Yarın ikinci asılamamı olucam
hakkında hayırlısı olsun ALLAH emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah bebişin gelsin sanaHareketi az
Ve morfoloji düşük
Yarın ikinci asılamam var dua edin
Tüp bebek aşılama her yöntemi denedin miamin canım hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et
KıZlar hafif kansızlıkta gebe kalınabilir mi? Kansızlık olup gebe kalan var mı
tüm isteyenlere inşallahhaziranda yüzde 1 çıktı bu ay %20 canım haziranda
amin canım tez zamanda nerde isteyen varsa inşallah
Çok teşekkür ediyorumHayırlısı olsun
Güzel haberlerini bekleyeceğiz
İnsallah canımhakkında hayırlısı olsun ALLAH emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah bebişin gelsin sana
benm ilk dorduncy3 ay ikincisi sekizinci ay oldu . bir yil opmamsi normal tandiklarimib tam bir yil sonunda oldu . bende ikinciye kafani cok takmistim olmuyordu. en son ulke degistm unuttum baska seyler vardi cunku ve gebeym ins saglkkla dogar su an bi aylk ve kesnlkkle stres diyorum onu anladim .canım bizim de var dediler 3 farklı yerde yaptırdık birinde hiç sorun çıkmadı birinde morfoloji diğerinde hız problem dediler neye inanacağımızı şaşırdık ama biz sorun yokmuş gibi düşünüyoruz proxeed plus kullanıyoruz kendi kafamıza göre ..sizin ileri hızlı yüzde kaç yani sayıda problem yok demi
haziranda yüzde 1 çıktı bu ay %20 canım haziranda
Çok şükür artış var eğer yaşların 35 değilse sıkıntı degil bence
Kızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
Sadece 1 yıldır istemenize rağmen Çok takıntı yapmışsınız. Bu kadar takmayın olacağına bırakın hem bir sorun da yokmuş bence stresinizi bırakırsanız olacaktırKızlar hayalimde sürekli bebeğim var onu yıkıyorum giydiyorum kucağımda hep..veya başka bir zaman yanımda bıcır bıcır kız çocuğu bana anne anne diye dolanıp duruyor ..hep bunları hayal ederken buluyorum kendimi..bir yerlerde doğmamış bebeğim var ve ben onu çok özlüyorum ..bitsin bu hasret ,,içime düşse de karnımı okşasam sevsem onla konuşsam sizler ne kadar zaman sonra kavuştunuz bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?