Doğmamış Bebeğimi Özlüyorum

Allah alah sizin baya farklı cıkmıs
Bizim değerlerde az oynama oluyor
İns kısa sürede kavusursunuz bebeğinize

yapıldı canım hormon yumurta takibi hiç bir sorun yok rahim problemi yok umarm tüp bebek bari tutar
Bende tüp bebek tedavisi gördüm ilk deneme kimyasalla sonuçlandı. İnşallah dondurulmuşlardan tutar diye dua ediyorum. Bende çikolata kisti var. Zorlu bi süreç ama moral çok önemli. Biz elimizden geleni yapıcaz tevekkülü Allah'a bırakıcaz. Pozitif düşün güzel şeyler olacak

Bende uzun süre hayal ettim , kiyafetler aldom, oyuncaklar ördürttüm ama bunlar bu sureci zorlaştırıyor. Yapmiyorum artik

Ya bende ne hayaller kuruyorum ama Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

benm ilk dorduncy3 ay ikincisi sekizinci ay oldu . bir yil opmamsi normal tandiklarimib tam bir yil sonunda oldu . bende ikinciye kafani cok takmistim olmuyordu. en son ulke degistm unuttum baska seyler vardi cunku ve gebeym ins saglkkla dogar su an bi aylk ve kesnlkkle stres diyorum onu anladim .

Benim 2 bebeğim melek oldu kanatlandı... 3.ü kucağımda olur inşallah hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin hepimize Rabbim...

Bende evlenmeyi bile düşünmediğim zamanlar SiZin gibiydim . hep bir çocuk hayali içinde... çok şükür Şuan hamileyim Allah size de en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah. Bebek işini çok kafana takmadan olağan şekilde yaşayarak düşünürsen daha iyi olur. Kafana taktıkça olmaz ..

Sadece 1 yıldır istemenize rağmen Çok takıntı yapmışsınız. Bu kadar takmayın olacağına bırakın hem bir sorun da yokmuş bence stresinizi bırakırsanız olacaktır

2 yil cocuk istedim 1 yil tedavisiz denedik olmayinca tedaviye basladik tedavinin 5. ayinda hamile kaldim 9 haftalik gelisim durdu kurtaj oldum. Cok zor donemlerdi bebek kokusu burnumda tuterdi. Rahim filmi vs olmadi doktorda ara verelim biraz dedi kurtajdan 6 ay sonra hamile kaldim hemde hic aklimda hamilelik fikri yokken esime olmazsa yaza tup bebek deneriz vs diye konusuyordum bizdede hic bir problem yoktu. Simdi 2 kizim var buyugu 9 aylikkende ikincisi supruz geldi rabbimme sukurler olsun. Zamani gelince rabbim senin kucaginida bicir bicir etrafinda dolanan bir kiz evlatla doldursun. Sana simdi bol bol dua ettim Allah im sen isteyen cocuk diye uzulen tum kadinarin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldur insallah

1 yılda neden bu kadar kendini saldın bunalıma girdin ki?Az sakin ol bence stres herseyin düşmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…