Doğmamış Bebeğimi Özlüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.proxeed biz de kullanıyoruz en azından tedaviye başlamadan önce daha kaliteli sperm olması açısından bile faydası var aşılama bile olmadan direk tüp bebek düşünmeye başladım psikolojimi de buna hazırladım diye düşünüyorum..çok ağladım çok yıpratıcı ama bir yerlerden de başlamak gerekiyor aklımın ucundan dahi geçmezdi tüp bebek düşüneceğim ..siz hangi merkezde yaptırdınız yumurta toplama işlemi çok sancılı bir süreç mi bir de eşinizde tam olarak ne sıkıntı vardı sayı mı azdı kusura bakmayın çok soru sordum

Ben tam 15 ay sonra hamile kalabildim hiç bir sağlık problemim yokken, bu süreçte rüyalarımda hep bebek gördüm rüyadan uyandığımda bile bazen karnımı okşuyodum mutlu oluyodum, çevremde gördüklerimi duyduklarımı hiç söylemiyorum bile içim de hep burukluk oldu. Çocuk olmuyo diye tedaviye başladım o ay yine olmadı bıraktım olmucağını düşünmeye başladığım için umudumu kestiğin ay Mayıs ayında hamilr olduğumu öğrendim 9 haziranda evlilik yıl dönümümüzde bebrğimizin kesesini görmüştük ama insan o kadar süre bekledikten sonra inanamıyo bile o mutluluk rüya gibi geliyo sonra 23 haziranda heyecanla kalp atışı duymak için kontrole gittiğimizde bebeğimizin yaşamadığını hatta hiç gelişmediğini öğrendik ve acilen kürtaj olmak zorunda kaldım, kürtajı doğumhanede oldum o sürecide dile getirmek istemiyorum tahmin edebilirsin o ortamda neler yaşadığımı, şimdi tam 3 ay oldu 3 ay korunduk tekrar denemeye başladık ama ben o yaşanayan bebeğimi rüyamda gördüm melek gibi güzel bi kızmış mutlu şekilde hep uyuyo bi yandan yağmur yağıyo. Allahım hiç ama hiç kimseye böylr şeyler yaşatmasın Allah kimseyi evlat kokusuyla evlat hasretiyle sınamasın. Dediğin gibi ben de doğmamış bebeğimi özlüyorum Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah sıkmamaya çalış kendini

Sayı ve hareket sorunu vardı bizim o sebeple bize direkt tüp bebek önerdiler, hiç aşılama önermediler
Ben tekirdağda yaşıyorum burda bir doktorun özel kliniğine gittim ama doktorum yumurta toplama ve transfer işlemlerini medicana inernational Beylikdüzü’ nde yaptı
Yumurta toplama anestezi altında yapılıyo o sebeple çok kolay bir işlem
Sonrasında biraz regl sancısı gibi sancı oluyo
İnşallah her şey gönlünüzce olur

hatırlamıyorum cnm ama hormonal sıkıntı yoktu baktırdık kan değerlerine sağlıklı sperm var ama bizde doktor tüp bebekle şansınız %80 demişti yani 167 milyon sperm var zaten morfoloji %1

Morfoloji çok az canim ben saracoğlu dinlemiştim yoksa olmaz demisti yaşınız kaç oda onemli

1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı
Hsg tek başına yeterli değil ki canım. Doktora gittin mi hormon testleri yapıldı mı? Amh- fsh- prolaktin vb. Eşininde sperm testleri. Bazen her şey mükkemmel olup yinede bebek olmaybiliyor. Uzman bir doktorla detaylı görüşmeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı olsun.

Ben daha kavusamadım
4. Yıla gireceğiz

1 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim bir sorun bulunamıyor hsg çektirdim en son 2 gün önce yine sorun çıkmadı
Eşin sperm testi verdi mi?
Varikosel için muayene oldu mu?
Sen adet ikinci günü ultrasonla muayene oldun mu ?

Eşine çakşır kökü suyu içir
Keciboynuzu özü yedir
Evicap e vitamini içir

Bursa acıbadem

Biz şanslı idik sorun erkekte idi

Doktor ben bu tarz hasta seviyorum derdi

Bebek kafının vücudunda büyüyor erkekten bir sperm bulduk mu yeter derdi

Bulduk bir tane büyüdü işte
Biz hala bulamadık

Kıyamam sana canım rabbim inşallah tez zamanda nasip eder ümidini kaybetme sakın

yapıldı canım hormon yumurta takibi hiç bir sorun yok rahim problemi yok umarm tüp bebek bari tutar

oldum canım ben doktorlardayım sürekli adetin 2.günü vajinal muayne ve kaç kez hormon testi yaptım farklı yerlerde sıkıntı yok en son tüplerim açık mı diye hsg çektirdim açık...eşim hormon testleri yaptırdı ultrsonla varikosele bakıldı yok ..sperm değerleri farklı çıkıyor onun bir merkezde %20 vmorfoloji diğerinde %1 morfoloji çıkıyor hangisi doğru bilemedik sayı 160 milyon mililtrede 44 milyon

oldum canım ben doktorlardayım sürekli adetin 2.günü vajinal muayne ve kaç kez hormon testi yaptım farklı yerlerde sıkıntı yok en son tüplerim açık mı diye hsg çektirdim açık...eşim hormon testleri yaptırdı ultrsonla varikosele bakıldı yok ..sperm değerleri farklı çıkıyor onun bir merkezde %20 vmorfoloji diğerinde %1 morfoloji çıkıyor hangisi doğru bilemedik sayı 160 milyon mililtrede 44 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…