doğmamış bebeğinize mektup yazın

bır gun arkadaşımla sınemaya gıttık onyıldır bebeği olmuyordu tedavıler olumsuzdu....sınemadan çıktık tabı o çok dalgındı..canım ya hadı gel bışeyler yıyelım gezelım dedım...durdu bana baktı ve ***ben bebek ıstıyorumm bebek ıstıyorum ** dedı huzunluydu ve hıçbır şey onu mutlu etmıyordu bı şeyler yedık gezdık benımde uç sene sonra bı oğlum olmuştu...ama onun on yıll...gece rilgınç bır ruya gordum .....çok kalabalık bır kursu var ve bır adam isim yazıyor guya bebek ırteyenlerın adlarını yazıyormuş kım adını yazdırırsa onu bebeğı olacakmış ben o arkadaşımın adını yazması için durmadan zıplıyorum duyurmaya çalışıyorum sonunda adını yazdırdım bı arkadaşım daha var onuda söyluyorum ama adam tamam bu kadar dıyor ve yazmıyor ...uyandım ..kendıme gelmeye çalıştım arkadaşıma anlattım inş dedım ruya hayırdır rabbım verecek bak dedım o ay gorduğu mıkro tedavısınde hamıle kaldı ve şimdi bı oğlu....beklemek çok zor arkadaşlar...anne olma guzel bır duygu yazılarınız çok guzel bana bu olayı hatırlattı..........inş sıkmamışımdır sızı....inş rabbım kısa zaman da nasıp etsın sızlerede yureğınızın yangını söndursun...bu ımtıhan zor ...rabbım ecrınızı verecektır ....bebeişlerınız gelır ınş ve onların kokusunu yazarsınız o zaman ..............dua ile........

bebegim aradan kocaman 5 yil gecti ve hala bir umutla senin yollarini gozluyorum // nezaman senin o guzel kokunu koklayacagim nezaman seninle bakisarak konusacagim .ozlemle yollarini bekliyorum ardam ve azram evet yanimda olmasaniz bile anneniz sizin hasretinizle yaniyor . babaniz sesini cikarmadan hasretle belli etmeden gizli aglayarak yavrularim gelsenizde bende sizi kollarima alsam diger babalar gibi parklara gidip sizinle oynasam lutfen anne ve babalarinizi artik uzmeyin diyor//ama biz senin gelecegini biliyoruz . ve o geldigin yerdeki bebeislere slm soyle ve onlarda kendi anne ve babalarini artik uzmesinler.onlarda ailesini uzmesinler seni dualarla bekliyoruz insallah bu aglayan gozlerimi sevinc gozyaslarina bogacaksin ve o hasret duydugum o kokuna bana olabildigince koklatacaksin ben umudumu kaybetmedim gozlerim yollarinda bebegim anneni uzme neolur gell inan seni hic uzmeyecegim buna emin ol.. nazli bebegimmmmmmm

Arapça Okunuşu;

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Türkçe Meali (Anlamı);

Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür. (Bakara Suresi 255. Ayettir)

AMINNNNNNNNNNNNNNN:CüvCüv:

sevgili sabriya allah gönlüne göre verir inşallah.beklemek özlemek çok zor bilirim. dilerim inşallah sende o güzel duyguyu yaşarsın..

slm arkadaslar eski yazdiklarimi okuyunca kendi bile sasiyorum nasil gecirdik o kadar zamani ne kadar daha devam edecek böyle.care yokmu caresizlik ne zorrrrrrrrr

25.11.2008 bende anneyim artık

Çağırdık gelmedin …..
Baban ve ben hep bir umutla senin geleceğin günü bekledik.
Bizi çok beklettin be bebeğim. Bu bekleyiş tam 10 yıl sürdü. Uzun süren bekleyişin ardından aramıza hoş geldin.
Elimde olsa her anımızı her saniyemizi yazmak isterdim. ıleride bir gün okuduğunda bunları sana olan aşkımın sevgimin büyüklüğünü senin varlığının bana ne kadar mutluluk getirdiğini anlayacaksın. Annemin beni dünyaya getirdiği yaşta bana en güzel anneler günü hediyesini sen verdin. Minicik ellerin, okyanus renginde gözlerin, o komik buruşuk yüzünle zırıl zırıl ağlıyordun seni ilk kucağıma aldığımda. O an bugüne kadar hiç yaşamadığım bambaşka duygular yaşattın bana. Gözlerim yaşlı bir o kadarda sevinçli Anneme dönerek dedim ki bak anne bende senin gibi anne oldum işte başardım. Sana duyduğum sevginin doyumsuz ve sonsuz bir tadı var ama maalesef bunun adı yok. bu ne aşk ne sevgi. Bilmediğim ama ruhumu bedenimi benliğimi saran bir şey bu. Şimdi bebeksin daha. Konuşamasak ta gözlerimizle anlaşıyoruz seninle. Senin geleceğini hazırlamak için çalışmak zorundayım bebeğim. Kokunu öyle özlüyorum ki sen yokken. Patilerini alıyorum yanıma giderken kokluyorum kokluyorum ama sana doyamıyorum. O gülüşün nazlanışın beni çıldırtıyor. Hele birde konuşmaya çalışıyorsun neler söylediğini anlayamasam da biliyorum ki güzel şeyler söylüyorsun bebeğim. Geceleri en derin uykuda bile arada bir uyanıp üstün açılmış mı, terlemiş misin diye seni kontrol ediyorum ve uzun uzun seni seyrediyorum. Bana anne diyeceğin günü sabırsızlıkla ve özlemle bekliyorum, Senin mutluluğun benim mutluluğum, senin sevincin benim sevincim, senin kederin benim kederimdir. Sen hayatını canını bana emanet ettin bebeğim. Bende sana hayatı öğreteceğim. ıleri de karşılaşacağın olumsuzlara karşı asla düşmeyecek dimdik ayakta kalacaksın. Dünyada kötülüklerin olduğu kadar iyiliklerinde var olduğunu bileceksin. ıyiliğin doğruluğun merhametin ve en önemlisi vatanını sevmeyi öğreteceğim sana. Sen öyle bir evlat olacaksın ki işte bu benim oğlum ben yetiştirdim onu diyebileceğim ve seninle hep gurur duyacağım. Varlığın ve yokluğun ne demek olduğunu da öğreneceksin. Belki büyüdüğünde o istediğin bisikleti alamayacağım sana bana kızacaksın küseceksin bekli de . Büyüdüğünde bizden başka anne babalarda tanıyacaksın. Beklide kıyaslayacaksın bizi birbirimizle. Ama bir gün büyüdüğünde anlayacaksın. Ben seni doğduğun günden beri hep alnından öpüyorum bebeğim. Neden mi? Sen benim başıma gelebilecek en büyük ödülsün. Ömrümde görüp görebileceğim en büyük varlığımsın sen bebeğim.
Benim biricik bebeğim.. Bana annelik duygusunu yaşattığın için sana sonsuz teşekkür ediyorum.

25.11.2008 bende anneyim

gülcicek artik yoruduk sesimizi duyan yok yazmiyoruz..ne kadar pesinden kosduk<kacan kovalanir misali hep kacdi>biz birakdik, simdi bekliyoruz o pesimizden kosarmi acaba diye,,,bide böyle deneyelim belki

15 gün sonra yazıcam duygularımı ama şuanda beynim bomboş hep aklımda sorular var acabaa olurmu,olmazmı diye

kıslar aglattınız beni ya yazılarınızı okudum.benim mektup yazmaya su anda gücüm yok yazılarınızı bil okumaya dayanamazken kendim yazamam.çünkü o kadar zorluktan sonra bebeğime kavuşmuştum,onu kollarıma alacagım günü hayal ederken şimdi ikinci tedaviyi bekliyorum.bebeğimi 4 aylıkken kaybettim.şimdi gökyüzündeki minik meleğim.cok özledim seni anneciiiim coook....allah hepimize yardım etsinn..

CANIM BAŞIN SAĞOLSUN. çok üzüldüm inan. niyetim ağlatmak değil sadece içimizi boşaltmak ve birbirimizle paylaşmaktı.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hepimizin ortak noktası çocuk özlemi o yüzden kim olursak olalım nerde yaşarsak yaşayalım burada bu sitede sorunlarımızı paylaştıkça hafifletiyoruz azda olsa ümit ışığı dahada yaklaşıyor

Cennet kokulu Meleğim;

Senin için 9 ay tüm zorluklara razıyım ilk kalp atışın ilk tekmelerin..Seni kucağıma Aldığımda Miniminnacık ellerine ayaklarına dokunduğumda Yaşama sebebimiz olduğunu hissetmek istiyoruz..Sana ciciler almak istiyorum,ilk agucuğunu ilk kelimelerini duyabilmek..Seninle okumayı tekrar okumayı öğrenmeyi Anne-Baba yazacağın Günü Bekliyorum..
Annem buruk bir anneler günü geçirdim belki süpriz yaparsın dedim bugün tekrar umutlarımın ertelendiği bir gün yaşadım..Sana hayatta herşeyin sensiz geçen bir günde ne kadar anlamsız olduğunu anlatabilsem bizde seni..
Bugün bir karar almam gerekiyordu doktor teyzene gitmeyi bıraktım..Bir kaç ay toparlanıp daha güçlü yaklaşmak istiyorum sana ..Çünkü senin gelme umuduna gebeyim..
Keşkelerle dolu bir gün ..
Sağlıklı gel Anneciğin Babacığın Seni bekliyor...

Annem neolur artık gel hasretin yürek yakıyor..
annen ve baban

BEBEĞıM,MELEĞıM,
yıl 2004.. sevdiğim adamla evlendim.. mutluluktan uçuyorum..
yıl 2005.. sevdiğim adamla çok mutluyum ve artık bir bebeğimiz olması için beraber karar verdik...
yıl 2006.. sabırsızlanıyorum ama bir sorun da gözlenmiyor bebeğim bir türlü gelmiyor bana.. derken babanın sonuçları istedi doktorlar.. ama durummalesef berbat..bebeğime kavuşmam için en az bir yıl beklemem gerektiğini söylediler.. baban ameliyat oldu..bilateral varikosel.. bekledim.. sabrettim. önce 3 ay dediler, sonra 6 ay, ve bir yıl.. of demeden bekledim sana kavuşmak için.. ama yetmedi.. ameliyattan sonuç alamadık..2007 olldu... zaman su misali... ilk aşılamaya karar verdik. büyük bi umutla..çok büyük acılar çekerek..sonucu almaya ellerim titreyerek gittim.. negatifti yine..olsun dedim.. yine deneriz. bu arada denemediğimiz bitki kalmadı.. sana bi adım daha yaklaşabilmek için.. artık tüp bebek istedim annecim sana daha çabuk kavuşmak için ama babanı ikna etmek zor oldu.. bir aşılama daha istedi.. denedik.. olmadı sonra bir tane daha.... negatif..şimdi yıl 2009 ve artık tüp bebeğe gidiyoruz. seni almadan gelmeyeceğim rabbimin izni ile..inanıyorum.. pes etmeyeceğim..annen seni hasretle bekliyor.. mis kokunu içine çekeceği günü bekliyor..sesini duyacağı anı bekliyor, yüzünü göreceği anı bekliyor..uykusuz gecelerin sabahında işe gideceği günleri bile bekliyor annen...gel meleğim.. yüzümüz gülsün yeniden, gel meleğim... evimiz neşeyle dolsun...gel meleğim kalbim hüzünden değil heyecandan çarpsın.. gel meleğim...

canım inşallah duaların kabul olur bebeğine kavuşursun.ben ilk mektubumu yazarken bende tedavi aşamasında idim. şimdi 6 aylık bebeğim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…