- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
kıslar aglattınız beni ya yazılarınızı okudum.benim mektup yazmaya su anda gücüm yok yazılarınızı bil okumaya dayanamazken kendim yazamam.çünkü o kadar zorluktan sonra bebeğime kavuşmuştum,onu kollarıma alacagım günü hayal ederken şimdi ikinci tedaviyi bekliyorum.bebeğimi 4 aylıkken kaybettim.şimdi gökyüzündeki minik meleğim.cok özledim seni anneciiiim coook....allah hepimize yardım etsinn..
sağol ya dualarını bekliycemmmmmolur dabiiii niye olmasin. yazdigin zaman bende anneyim yazman icin sana dua edicem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisBUDA BENİM GEÇEN SENE YAZDIĞIM MEKTUP...
BEBEĞİM…..MELEĞİM…
BİLİYORUM SENDE BENİM GİBİ BANA KAVUŞACAĞIN GÜNÜ BEKLİYORSUN
BENİM KADAR SABIRSIZMISIN BİLMİYORUM YOK YOK BENİM KADAR SABIRSIZ OLSAN ÇOKTAN GELİRDİN YANIMA KOLLARIMA GÜZEL KOKUNU TENİNİN YUMUŞAKLIĞINI HİSSETTİRİRDİN ANNENE YOK MELEĞİM SEN BABAN GİBİ AĞIR KANLI OLACAKSIN OLSUN MELEĞİM SEN GELDE HAYIRLISIYLA BEN BEKLERİM BİR ÖMÜR BOYU…
ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ KİME BENZEYECEKSİN AĞZINI BURNUNU GÖZLERİNİ HERŞEYİNİ MERAK EDİYORUM MELEĞİM BABAN BANA BENZEMENİ BENİM GİBİ HIRÇIN ESMER NEŞELİ HUYSUZ OLMANI İSTİYOR
ASLINDA GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN BUNLAR AMA SEN HAYIRLI İMANI BÜTÜN BİR EVLAT OL YETER BİZE ..
MELEĞİM…
BEN SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM İNAN BU HİÇ BİR ÖZLEME BENZEMİYOR NE ANNEMİ NE BABAMI HİÇ BİR YAKINIMI ÖZLEMEDİM BUKADAR HERAN SENİ DÜŞÜNÜYORUM VE ACABA SANA İYİ BİR ANNE OLACAKMIYIM DİYEDE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM ETRAFIMDAKİLER SENİ PAMUKLARDA BÜYÜTECEĞİMİ DÜŞÜNÜYOR HATTA FANUSLARDA SAKLAYACAĞIMI DÜŞÜNENLER BİLE VAR YOK BEBEĞİM MERAK ETME HENÜZ ANNEN KAFAYI SIYIRMADI HER ÇOCUK GİBİ BÜYÜYECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA ANNENE NEZAMAN İHTİYAÇ DUYSAN ÖMRÜM YETTİĞİNCE BİR NEFES KADAR YAKININDA YANINDA OLACAĞIM SANA SÖZ .!
MELEĞİM..
BEN SENİNLE GÜLECEĞİM SENİNLE AĞLAYACAĞIM ÜZÜLECEĞİM SENİNLE NEFES ALACAĞIM BABAN BENİM SENİ NASIL ÖZLEDİĞİMİ BEKLEDİĞİMİ BİLİYOR VE SENİ ŞİMDİDEN KISKANIYOR ODA SENİ HASRETLE BEKLİYOR SENSİZ MUTLULUĞUMUZUN YARIM KALDIĞINI BİLİYORMUSUN MELEĞİM SENSİZ EVİMİZ YUVA OLMUYOR SENSİZ ISSIZ VE SESSİZ EVİMİZ…
SENİ HASRETLE SABIRLA BEKLİYORUZ MELEĞİMM ÇOK BEKLETME BİZİ …..
Cennet kokulu Meleğim;
Senin için 9 ay tüm zorluklara razıyım ilk kalp atışın ilk tekmelerin..Seni kucağıma Aldığımda Miniminnacık ellerine ayaklarına dokunduğumda Yaşama sebebimiz olduğunu hissetmek istiyoruz..Sana ciciler almak istiyorum,ilk agucuğunu ilk kelimelerini duyabilmek..Seninle okumayı tekrar okumayı öğrenmeyi Anne-Baba yazacağın Günü Bekliyorum..
Annem buruk bir anneler günü geçirdim belki süpriz yaparsın dedim bugün tekrar umutlarımın ertelendiği bir gün yaşadım..Sana hayatta herşeyin sensiz geçen bir günde ne kadar anlamsız olduğunu anlatabilsem bizde seni..
Bugün bir karar almam gerekiyordu doktor teyzene gitmeyi bıraktım..Bir kaç ay toparlanıp daha güçlü yaklaşmak istiyorum sana ..Çünkü senin gelme umuduna gebeyim..
Keşkelerle dolu bir gün ..
Sağlıklı gel Anneciğin Babacığın Seni bekliyor...
Annem neolur artık gel hasretin yürek yakıyor..
annen ve baban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?