doğmamış bebeğinize mektup yazın

bu foruma doğmamış bebeğe diye attığım başlıkla başlamıştım. ama şimdi dünya yakışıklısı oğlumla devam etmek istiyorum. YİĞİT EFE M DÜNYAYA GELDİ

bu foruma doğmamış bebeğe diye attığım başlıkla başlamıştım. ama şimdi dünya yakışıklısı oğlumla devam etmek istiyorum. YİĞİT EFE M DÜNYAYA GELDİ

dünya yakisiklisi oglunu bizim icin de kokla yanagina bir öpücük koy ama incinmesin sakin. rabbim saglikli hayirli uzun ömur nasip etsin hep guzel gunleri ni gör insallah, geldigi yerde kardesleri ni de hazir birakmisdir insallah.sor bi bu kadar uzak miyidi yollar..haberini bekliyordum gözun aydin kardesim a.s.

Tşk ederim cnm.
Yollar çokda uzun değil..sabır gerekli siraz. Ve bide inancının olması lazım.
Geldiği yerde çoook kardeşi varmış,birileri gelip beni alsın diye yolları gözlüyolarmışşşşş...
Cnm kendine iyi bak...

cok tatli görunuyorsunuz rabbim nazarlardan korusun.... sanki baska bi sey var durusu bile degisiyor galiba insanin baska bisey anne olmak ... saglikla uzun yasayin insallah,,,allaha emanet olun

cnm insanlar bana annelik yüzüne vurmuş diyolar. banada öyle geliyor.
hakketten çok güzel bi duygu ya. benimki 2,5 aylık oldu
arada sesler çıkarıyo sanki anne der gibi geliyo bana ay bi mutlu oluyorum ki anlatamam.

ALLA'IM

AÇTIM ELLERİMİ SEMAYA DOĞRU,
ULU MEVLAM SANA YALVARIYORUM
BANA BİR EVLAT VER GÜLDÜR YÜZÜMÜ

ISSIZ KÖŞELERDE KOYMA ALLAHIM
EVLAT HASRETİYLE GÜNÜNM GEÇİYOR
KADER BANA TÜRLÜ ÇİLE BİÇİYOR
BİR ÇOCUK GÖRÜNCE İÇİM GİDİYOR
BENİ YANLIZLIĞA KOYMA ALLAH'IM
UMUT DÜNYASINDA YOL ALIYORUM
GEÇTİKÇE GÜNLERİM DARALIYORUM
MİLYONLAR İÇİNDE BUNALIYORUM
BENİDE EVLATSIZ KOYMA ALLAH'IM
KİMSE ANLAMIYOR BU HEYECANIMI
DUYMUYORLAR BENİM BU FERYADIMI
SANA YÖNELTTİĞİM BU DUALARIMI
NE OLURSUN KABUL EYLE ALLAH'IM
AKKAR GÖZLERİMDEN ÜMİT YAŞLARI
GÖRDÜKÇE ELLERİN EVLATLARINI
SEN VERDİN HERKESE MURATLARINI
SEN BENİDE MAHRUM ETME ALLAH'IM

BEBEĞİMİN ADI
YILLARCA BEKLEDİM BİNBİR UMUTLA
HASRET KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI
ÖZLEMLER İÇİNDE YANDIM GÜNBEGÜN
SEVGİ KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI
HASRETLE DİRENDİM YAKTIKÇA YAKTI SEVDASI İÇİMDE ARTIKÇA ARTI
BİLİYORUM DEFTER ARTIK KAPANDI
UMUT KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI
ÜMİT DÜNYASINDA YOL ALIYORUM
KIRILDI KANADIM KIRILDI KOLUM
ALLAH'A AYANDIR NE OLUR SONUM
HASRET KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI
HAYALLER OLMASA GERÇEKLER ACI
KALBİM YARATANA HERGÜN DUACI
MİNİCİK BİR EVLAT GÖNLÜN İLACI
SEVDA KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI
DUA EDİN BANA SEVEN DOSTLARIM
KAPANIYOR ARTIK BİR BİR YOLLARIM
ONUN İÇİN HEP HAYALLER KURARIM
RÜYA KOYDUM BEBEĞİMİN ADINI

DOKUNMA KARDEŞ
GÖZLERİMDEN AKAR SELLER GİBİ YAŞ
ZEHİR OLDU SOFRAMDA YEDİĞİM HER AŞ
BİR EVLAT YERİNE BAĞRIMA BİR TAŞ
BASMIŞIM DERDİME DOKUNMA KARDEŞ
HERKES EVLADINI BASMIŞ BAĞRINA
YALVARIR DURURUM YARADANIMA
YALNIZLIK GİDİYOR İNAN AĞRIMA
NE OLUR DERDİME DOKUNMA KARDEŞ
OCAĞIM TÜTÜYOR BİNBİR DERT İLE
ELLERMİ GELECEK GARİP KABRİME
BİR ATEŞ DÜŞTÜKİ BENİM GÖNLÜME
ELLER EVLADINI ALIP SEVİYOR
GÖZLERİMDE BURAM BURAM TÜTÜYOR
BU ÖMÜR DEDİĞİN KISA BİTİYOR
YALNIZLIK BELİMİMKIRIP BÜKÜYOR
BİR EVLAT GÖZÜMDE YANIP TÜTÜYOR
DÜŞMANLARIM BANA BAKIP GÜLÜYOR

OLSAYDI EĞER
MUTLULUKTA KANAT ÇIRPAR DURURDUM
BENİMDE BİR ÇOCUĞUM OLSAYDI EĞER
DAĞLARI TAŞLARI DÜMDÜZ EDERDİM
SEVİNÇ ÇIĞLIKLARIM ARŞA ÇIKARDI
VÜCUT ISIM KIRKI AŞARDI
DENİZLER DERYALAR DOLUP TAŞARDI
KIZGIN ÇÖLLER BİLE SUYA DOYARDI
ÇIĞLIĞIMI SAĞIR SULTAN DUYARDI
TIRNAKLARIM DAĞI TAŞI AŞARDI
HAVA AYDIN KALIR GÜNEŞ BATMAZDI
BEDENİM UYKUYA DALIP KALMAZDI
DÜNYA YANSA BENİM OTUM YANMAZDI
HASRET KURŞUNLARI BENİ VURMAZDI
SEVİNCİM DÜNYAYAY BİLE SIĞMAZDI
HİÇ BİR HAKİM DAHA KALEM KIRMAZDI
BENİMDE BİR ÇOCUM OLSAYDI EĞER
EY YERİ GÖĞÜ YARATAN EY CANSIZLARA CAN VEREN EY OLMAZLARI OLDURAN SANA YALVARIYORUM YÜCE RABBİM,HABİBİN MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V)EFENDİMİZİN VE BÜTÜN CİHANDA BULUNAN EN SEVDİĞİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN İNSANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleyen: Moderatör:
yadığım Bu şiirler alıntıdır arkadaşlar

ama hepsinde beni ve benim gibi evlat hasreti çekenleri anlatıyor
gözyaşalrı ile yazdım buraya,paylaşmak istedim

yadığım Bu şiirler alıntıdır arkadaşlar

ama hepsinde beni ve benim gibi evlat hasreti çekenleri anlatıyor
gözyaşalrı ile yazdım buraya,paylaşmak istedim

slm arkadasim 16 senelik cigliklarim onlar gün aksatmadan...altindi olsa da farketmez aklimiza kazinmis cigliklar,, bizden baskasinin duymadigi,, rabbimden baskasinin yardim edemeyecegi yalvarislar allahim hepimize evlat versin insallah dünyada yanliz birakmasin,böyle sona varirsak korkarim ahirettede yanliz olacagiz,hatirlayanimiz olmayacak rabbimmmmm insallah dualarimizi kabul eder bos kalan kucaklarimizi, hayatimizi doldurur,yanlizlik kalabaliklar icinde yanlizlik.. duaniz dualarimiz kabul olur insallah

alıntıda olsa içimizde saklı kalan duygular rabbimden başka kimsenin duyamayacağı duygular okuyunca duygulandım ellerine sağlık rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnn

okadar canımız yanıyoki bu olaydan hele ben hele ben varya okadar yoruldum ki anlatamam tam oldu bebegim karnımda derken o benimle kalmak istemedi hiç böyle bişeyin başıma gelecegi aklımın ucundan bile gecmezdi yoruldum ben arkadaslar hepinizin yolu acık olsun gül cicek bebegini kıymetini çok iyi bil senin yerinde olmak için neler vermezdimki herşey boş bu hayatta yalan bu hayat oyun oynuyo benimle

bebeklerim canım bebeklerim siziin dünyaya gelmenizi dört gözle bekliyorum ama daha çok yolumuz var. sizlerle yapacağımız şeylerin ve geçireceğimiz günlerin hayalini şimdiden kurmaya başladım bile.sizlerin ( yani ikinizin ) içimde olduğunuzu ilk öğrendim günü unutmuyorum,unutamamda.babanızla ben test için hastaneye gittik fakat ben hamile olduğumu yani sizlerin bana sıkı sıkı tutunduğunuzu kesinlikle tahmin etmiyordum.hastaneye gittim ve kan verdim. tabiii sabırsız bekleyişte başladı o zaman. hastaneden çıktıktan sonra içim aldı bir hüzün dışarda geziyordum kafa dağıtmaya çalışıyordum o mağazaya gir bu mağazadan çık ama olmuyordu . nasıl olsun ki aklım hep sizden gelicek haberdeydi.babanızı aradım ve sordum test sonucunu aldın mı diye hayır henüz gitmedim dedi. bense iyiden iyiye heyecanlanıyordum artık bu işkence bitsin allahım diyordum içimden .babanıza sadece sonuç iyiyse yani pozitifse beni aramasını söyledim eğer negatifse evde söylersin dedim ve telefonu kapattım. tabi artık heyecanım had safhada .hala aklımdasınınz nereye baksam ,hangi yöne dönsem hep aklımdasınız .neyse o beklediğim telefon sonunda gelmişti ama benim heyecandan ellerim titriyordu .sokak ortasında durdum bi kenara çekildim ve telefonu açtım babanız hayatım başardık dedi gebesin dedi .ben şok oldum , inanamıyordum bi yanlışlık yok dimi hayatım bi daha bak , ordakilere sor diyordum ama heyecandan buz gibiydim .yok hayır yanlışlık yok doktoruda aradım sordum hayatım artık anne adayısın dedi.benden o anda gözyaşları boşaldı , sokak ortasında hem ağlıyordum hem de gülüyordum anlatamıcam bir duyguydu o yaşadım an ......herkes etrafımda bana bakıyorud şaşkın bakışlarla ama kimse benim umrumda deildi. hayatım doğrumu söylüyorsun diyordum hala , inaanamıyorum allahım bebişlerim bana sımsıkı tutundu diyordum hala ağlıyordum yolda .allahım bu ne kadar mükemmel bir duyguymuş sana çok şükürler olsun diyordum.bir an evvel babanızın yanına gitmeliydim hemen apar topar taksiye atladım ve eve geçtim... evet sizinle ( yani ikizlerimle ) maceramız bu şekilde başladı evet daha çok yolumuz var henüz çok yenisiniz... allahım onlara bişey olmasın diye sizin için dualar ediyorum.allahım bu duyguyu her kadına yaşatsın......canım bebeklerim sizi kokluyacağım günü sabırsızlıkla beklicemmm .şimdilik kendinize iyi bakın ..annenizi ve babanızı hiisedin çünki ben hep sizleri içimde hissediyorummm .sonuna kadar benim yanımda olacağınıza da inanıyorumm .sizleri çok seven ve sabırsızlıkla bekleyen annenizden bu mektup......

sevgili umutolsun arkadaşım.
ALLAH gönlüne göre verir inşallah. yaranı deşmek istemem ama inan o bebeğin kokusunu senin de yaşamanı çok isterim. inşallah cnm. herzaman sizlere dua ediyorum zaten. çok zordur bilirim.ben 10 yıl yaşadım 10 yıl bekledim10 yıl özlem vardı hep.
10 yıl sonra annemin beni doğurduğu yaşta anne oldum.bizi biz gibiler daha iyi anlar.bozma moralini. sakın düşme düşersen kalkamazsın.sendeleyebilirsin ama düşme sakın. zira moralin iyice bozulursa kendini toparlayamazsın.
kendine iyi bak cnm. ben hep burdayım. dertleşmek istersen....

gül çiçek..mesajlarınız dikkatimi çekti okudum.çok duygulandım heleki o şiirlere benneyaptımki.gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.inşallah rabbim tüm anne baba olmak isteyenlerin sesini duyar.benim bi oğlum var 5 yaşında Allah herkese nasip etsin ve en önemlisi hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin.umutlar tükenmesin gün gelir onun hasret biter inşallah.Allaha emanet olun hepiniz

a.s.Karanlığın bedeninde bir umut daha söndü. Bir çaresizlik daha başladı gecenin koynunda ve bir adım daha atıyor yalnızlığım sorgusuzca. Oysa öyle üşüyorum ki sensiz akşamda…

Belki ben şu an anlamsız bir şekilde yazıyorum, şuursuzca. Ama öyle güzel ki sana seni yazmak.
Sensizlik akşamı çöktü yine gündüz vakti gönlüme. İçimde ki isyan yokluğundan gelme gizli bir telaş gibi. Gözlerimin içindeki yalnızlığa hüküm sürercesine büyüyor, seni tanımlamak istediğim düşlerimin gerçeklerine. Ama hala sen nesin, hangi hüzün adresindesin bilmiyorum.

Çok özledim seni hüzünlerin en güzeli. Bilemezsin… çabuk gel ne olur. Sensizlik iliklerime kadar işledi. Yokluğun içimi üşütüyor. Bu sarı odalar da yetmiyor artık. Seni hissedememek çarelerin en çaresizi.
Çok üşüyorum çabuk gel…içim acıyor hüzünlerin en güzeli. gel artık bebeğim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…