bebeklerim canım bebeklerim siziin dünyaya gelmenizi dört gözle bekliyorum ama daha çok yolumuz var. sizlerle yapacağımız şeylerin ve geçireceğimiz günlerin hayalini şimdiden kurmaya başladım bile.sizlerin ( yani ikinizin ) içimde olduğunuzu ilk öğrendim günü unutmuyorum,unutamamda.babanızla ben test için hastaneye gittik fakat ben hamile olduğumu yani sizlerin bana sıkı sıkı tutunduğunuzu kesinlikle tahmin etmiyordum.hastaneye gittim ve kan verdim. tabiii sabırsız bekleyişte başladı o zaman. hastaneden çıktıktan sonra içim aldı bir hüzün dışarda geziyordum kafa dağıtmaya çalışıyordum o mağazaya gir bu mağazadan çık ama olmuyordu . nasıl olsun ki aklım hep sizden gelicek haberdeydi.babanızı aradım ve sordum test sonucunu aldın mı diye hayır henüz gitmedim dedi. bense iyiden iyiye heyecanlanıyordum artık bu işkence bitsin allahım diyordum içimden .babanıza sadece sonuç iyiyse yani pozitifse beni aramasını söyledim eğer negatifse evde söylersin dedim ve telefonu kapattım. tabi artık heyecanım had safhada .hala aklımdasınınz nereye baksam ,hangi yöne dönsem hep aklımdasınız .neyse o beklediğim telefon sonunda gelmişti ama benim heyecandan ellerim titriyordu .sokak ortasında durdum bi kenara çekildim ve telefonu açtım babanız hayatım başardık dedi gebesin dedi .ben şok oldum , inanamıyordum bi yanlışlık yok dimi hayatım bi daha bak , ordakilere sor diyordum ama heyecandan buz gibiydim .yok hayır yanlışlık yok doktoruda aradım sordum hayatım artık anne adayısın dedi.benden o anda gözyaşları boşaldı , sokak ortasında hem ağlıyordum hem de gülüyordum anlatamıcam bir duyguydu o yaşadım an ......herkes etrafımda bana bakıyorud şaşkın bakışlarla ama kimse benim umrumda deildi. hayatım doğrumu söylüyorsun diyordum hala , inaanamıyorum allahım bebişlerim bana sımsıkı tutundu diyordum hala ağlıyordum yolda .allahım bu ne kadar mükemmel bir duyguymuş sana çok şükürler olsun diyordum.bir an evvel babanızın yanına gitmeliydim hemen apar topar taksiye atladım ve eve geçtim... evet sizinle ( yani ikizlerimle ) maceramız bu şekilde başladı evet daha çok yolumuz var henüz çok yenisiniz... allahım onlara bişey olmasın diye sizin için dualar ediyorum.allahım bu duyguyu her kadına yaşatsın......canım bebeklerim sizi kokluyacağım günü sabırsızlıkla beklicemmm .şimdilik kendinize iyi bakın ..annenizi ve babanızı hiisedin çünki ben hep sizleri içimde hissediyorummm .sonuna kadar benim yanımda olacağınıza da inanıyorumm .sizleri çok seven ve sabırsızlıkla bekleyen annenizden bu mektup......