Doğmamış bebeklerin isimleri hazır bense sinir oluyorummmm..

anne babanın ismi olcaksa sana çocuk falan doğurmam de eşine diğer gelinleri ikna edememişler sanamı koydurcaklar. kvde ağlıyomuş ne meraklıymış torununun kendi ismini taşımasına sanki çok lazım

Sakin iki isim olarak önerme. Kv'deniz yine kendi ismiyle seslenecek kiziniza o zaman. Eger bir isim konulcak ise bu sizin ve esinizin seçtigi bir isim olmasi gerekiyor. Diger çoçuklarida iki isim takmamislar, kadin ölmedi ya, sadece biraz agladi.

Bu konuyu bence kapattin. Henüz yeni evlisiniz ve ortalikta elbette daha hamilelik yok. Zamanla durum kim bilir cözülür. Kv'deniz bu konuyu açtiginda açikça söyleyin daha henüz hamilelik yok, ne isim konusu anne felan de ve konuyu kapatin. Bos yerine simde esin ile aranizda huzursuzluk olmasin.

anne baba dede nene isimleri konmasına karşıyım Allahtan eşim de benimle hemfikir, eşim diretse annemde annem babamda babam diye ben saksıdamı yetiştim derim, ne münasebet yani, bazı erkekler sanki ana baba sadece onlarda varmış gibi davranıyo ya sinir oluyorum, Allah kısmet ederse oğluma en büyük Türklerden Metehan'ın ismini vericez, anlamlı mı anlamlı işte bu kadar, iki isimde tuhaf oluyo isimlerden biri eski olunca, misal ece zekiye komedi

o zmn baya şanslısın bnm çocuğum olursada bana sıra gelmeden kimbilir kaç isim bulurlar sinir bozucu işte . buarada metehan güzel isimmiş cnm allah analı babalı büyütsün :)

Al iste uyuz oluyorum

Ya arkadas sene olmus 2013 sevgili anneler, babalar, kayinvalideler, kayinpederler !

Kendi yasayamadiginiz guzellikleri birakin da evlatlariniz yasasin neyin hirsi bu yahu. Benim adim da benim adim. Ben gonulsuz senin adini koyduktan sonra, mutlu mu olacaksin. Hayret birsey. Birde dedenin ismi verildigini biliyordum ama babaneye ne olmus ya. Siz de agac kovugundan cikmadiniz sizin de anneniz babaniz vardir.

Bilmiyorum baska kardesleriniz var mi durumunuz nedir ama burdan bir yaklasmayi deneyebilirsiniz. Tamam senin ailen ama benim de ailem var.

Bir de esiniz buna takiksa acikcasi yapacak da pek bir sey yok. Iki isim koyacaksiniz. Esinize de en azindan bu kadar hakkim vardir diyebilirsiniz.

o zmn baya şanslısın bnm çocuğum olursada bana sıra gelmeden kimbilir kaç isim bulurlar sinir bozucu işte . buarada metehan güzel isimmiş cnm allah analı babalı büyütsün :)

amin canım cümlemizinkini
işte insan bencil olmaya görsün

Ha bir de soyle birsey var. Mesela benim cocugum da yavrusuna benim adimi koyarsa cok mutlu olurum, ama bunu isteyerek yaparsa tabii. Yahu dusunsenize bir arkadasiniz bile sizi cok sevdiginden cocuguna sizin isminizi verirse mutlu olursunuz ama bunlar gonulsuz yapilacak seyler degil sorun burda.

Hep diyorum hep. Kiziyoruz da kizmayalim bunlar bize ders olsun,yarin obur gun (Insaallah o gunleri gosterir Rabbim) biz de kayinvalide olursak ne yapmamiz yada yapmamamiz gerektigini gorelim iste.

ece zekiye cok iyiymis

Rabbim hayirli evlat etsin, guzel omurler versin Metehan Bey'e

Son düzenleme:
çok saçma ya
senin annen de ağlasın madem benim adımı koyun diye

isim bi insanın hayatındaki en önemli şeylerden biri
eski isimler mi kaldı Allah aşkına yok onun adı bunun adı diye koyuyolar sonra insanlar isimlerinden utanıyo ben bi sürü kişi tanıyorum böyle hatta mahkemeye başvurup isim değiştirmek isteyen bi arkadaşım bile vardı

eşinle kesin olarak konuş istemediğini söyle
diğerleri koymamış sizin ne mecburiyetiniz var
son çare iki isim koyarsınız ama öyle de çok komik duruyo isimlerin biri eski biri yeni olursa

Dediğin gibi doğmamış bebek.Eşlerin bekarken verdikleri sözler kendilerini bağlar.İkinizin karar vereceği şeylere,kendi hüküm veremez.Hamile kalırsan,cevabını verirsin.Annesinin de bunun için oturup ağlaması gülünesi bir durum.

söz verırken bana mı sordun dıyemednz mı?

sizde diyin bende anneme babama söz verdım napalım 4 cocuk yapalım bı onlar ıcın bıde ıkımız ıcın o zaman rahat edermıymıs?

benım tasıyıp dogurdugum cocugun ısmıne yalnızca ıkımız karar verebılırz , sadece senın ıstedıgın olacaksa bul kendıne cocuk koy derdım...

sorun ısım değil aslında bu emrıvakılık ...

bencede sinir olmakta çok haklısınız. evet babasının ismi neyse ama kv ne yaa. anlamıyorum bu kv milletini çok çabalıyorum anlamak için ama onların beyin siistemi çok farklı herhalde. ayrıca dinimizdede çocuğunun ismini koyma yetkisi anne ve babadadır. eşinizi ikna etmeye çalışın. bana da aşılama yapılmıştı bikaç ay önce ve kv gelip hamile kalda kayınbaban isim hazır ben ne koyacağımı bilirim demişti daha sonra yine kv kız olursa diye başlayıp konuşmanın sonunu benim ismim çok güzel çok anlamlı die bitirodu. kpi de kv de fitfitlio . yani bebeğimiz olmadan her halta hükmediyolar olsa ne yaparlar kim bilir böyle düşüne düşüne gebe kalamıyorum. sakın sen düşünme arkadaşım olmadı 2 isim koy o senin de evladın olacak olsunda tek inş.allah kv kp grömce elti hepsini ıslah etsin. eşlerimize de allah akıl fikir versin. (amin)

ayy arkadaşım ne doğru söylüyosun. neler çekiyoruz bizi haketmeyen insanlar yüzünden allah yar ve yardımcımız olsun. evimize ocağımıza mesafeli olsunlar inş.

sormayın son günlerde durup durup bu konuyu konuşuyoruz ama hiç bi çözüme ulaşmadan kv iki isim kötü oluo dedi bizimki de iki isim den vazgeçio gibi bi hal sergilio resmen ağzının içine bakıo yaaa normalde kv yi seviyorum ama şu isim mevzusu daha bebek olmadan soğuttu beni yaa (( birde eşimin abisi bir konuşmada demiş ki kulağıma geldi bizede baskı yaptılar kabul etmedik şimdi küçük gelinede aynısını diolar kızcağızda napsın olabilir dio bişi diyemio demiş düşünün artık baskıyı k.biraderlerim istemiyodu ama konulmadı sorun zaten benm eşimde o istemese problem yok ama o istio işte

bi yandan diorum ne olcak koyayım eşimle aram bozulur bi yandan yakıştıramıyorum bi bebeğe o ismi (

niye ağladığını zaten çözebilmiş değilim kimse senin ismini koymak zorunda değil ki

Doğmamış çocuğa don biçiliyor :)
Yerinde olsam ailede var olan ismi vermem..
Benim aklımda hep bi isim vardır erkek çocuğum için, onu vereceğim :)
Kendi istediğin ismi ver çocuğuna...

ben bu mantığı anlamıyorum ya iki insan evleniyo çocukları oluyo ve kayınvalide benim ismim koyulmadı diye üzülüyo.yani senin ismin koyulsa ne olcak koyulmasa ne olacak.çocuk senin cnm bence istedğin ismi koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…