Al iste uyuz oluyorum
Ya arkadas sene olmus 2013 sevgili anneler, babalar, kayinvalideler, kayinpederler !
Kendi yasayamadiginiz guzellikleri birakin da evlatlariniz yasasin neyin hirsi bu yahu. Benim adim da benim adim. Ben gonulsuz senin adini koyduktan sonra, mutlu mu olacaksin. Hayret birsey. Birde dedenin ismi verildigini biliyordum ama babaneye ne olmus ya. Siz de agac kovugundan cikmadiniz sizin de anneniz babaniz vardir.
Bilmiyorum baska kardesleriniz var mi durumunuz nedir ama burdan bir yaklasmayi deneyebilirsiniz. Tamam senin ailen ama benim de ailem var.
Bir de esiniz buna takiksa acikcasi yapacak da pek bir sey yok. Iki isim koyacaksiniz. Esinize de en azindan bu kadar hakkim vardir diyebilirsiniz.
sormayın son günlerde durup durup bu konuyu konuşuyoruz ama hiç bi çözüme ulaşmadan kv iki isim kötü oluo dedi bizimki de iki isim den vazgeçio gibi bi hal sergilio resmen ağzının içine bakıo yaaa normalde kv yi seviyorum ama şu isim mevzusu daha bebek olmadan soğuttu beni yaa(( birde eşimin abisi bir konuşmada demiş ki kulağıma geldi bizede baskı yaptılar kabul etmedik şimdi küçük gelinede aynısını diolar kızcağızda napsın olabilir dio bişi diyemio demiş düşünün artık baskıyı k.biraderlerim istemiyodu ama konulmadı sorun zaten benm eşimde o istemese problem yok ama o istio işte
o da tutturmuş senin hakkın ikinci çocukta diye
bi yandan diorum ne olcak koyayım eşimle aram bozulur bi yandan yakıştıramıyorum bi bebeğe o ismi(
o da tutturmuş senin hakkın ikinci çocukta diye
eğer çocuga anne baba ismi koyulmuyorsa bu onları sevmediğiniz anlamına gelmezki..yada isimlerini koyduğumuz zaman daha çok sevdiğimiz anlamına da gelmez. bunu eşine söyle bu çocuğu 9 ay sen karnında taşıyacaksın isim koyma konusunda ilk öncelik sen ve eşin olmalı.Bende hamileyken eşim kız oluırsa annemin adını koyucam dedi bişey demedim. bi oğlum oldu bu defa babamın adınımı koysam dedi hayır dedim eski bi isimdi.. İstemedim kayınbabam baya ısrar ettı açıkca benim adımı koyun dedi.Ama eşime bu ismin eski bi isim olduğunu ve oğluma kendim isim seçmek istediğimi bunun benim en büyük hayallerımden birisi olduğunu söyledim sonunda kabul ettirdim şimdi oğlum tek isimli ve benim istediğim isim..Nufus cuzdanı çıktıktan sonra bile kayınbabam ısrar etti eşim bana dediki ismin başına babamın adını yazdıralım bunu değiştirelim hayır dedim zaten kırılan kırılmış bırak böyle kalsın..böylelikle konuyu kapattık umarım sizde bi ortak çözüm bulursunuz canım
Peki kizinizda niye israr etmediniz ve kv'denizin isimini verdiniz?
o zaman bende anne babamın adını koymak isterım o zaman ne olacak,hem hayatta olan birinin ismide konmaz cocuga,şayet kişi ölmüşse bile bu fikir anneyede sorulmalı
kızım olmadıkiibenim tek çocuğum var kızım olduğunda bu konuyu ayrıyeten tartışacağım
daha çok yeni evliyim ama doğmamış bebklerin isimleri eşim tarafından kondu bile..Düğünden önce erkek olursa babamın ismi demişti ailede hiç erkek torun yoktu. Kabul ettim neyse kız olursa da annemin ismi diooooo..Ailede üçüncü ve son gelinim diğer gelinlerin kızları var ve bu isim mevzusu hep konu olmuş kayınvalide kendi ismini koydurtmak istemiş nitekim eşleride istemedikleri için konulmamış ama bizim ki çürük yumurta dio ki ben o olaylara şahit oldum annem çok ağladı üzüldü anneme söz verdim anne senin ismini ben kızıma koyacağım dedim diyo... bende bu çocuğun anası benim 9 ay ben karnımda taşıcam hiç isim hakkım yok gibi hazır isimler kv nin ismi de eski ve hiç konulası bi isim değil(( diorum küçük bebeğe ben o ismi yakıştırmıyorum söz verdim alışırsın dio offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?