AY bu mevzu sisirir beni hep. Konunuzu okuyunca aklima geldi, Kayinvalidem anlatmisti. Bir arkadasinin torununa yine böyle zorla kayinvalide kendi ismini koydormus. Gelinle de birlikte oturuyorlarmis. Diyelimki kayinvalidenin ismi X olsun. Gelin sürekli evin icinde A.tal X napiyosun. S,alak X ben sana öyle yapma demedim mi vs. Güya kendi kizina kiziyor ama kayinvalideye saydiriyor. Kadin gelip benim kayinvalideye agliyormus nereden koydular benim ismimi diye. 8Burada ki aglamak mecazi degil, cidden agliyormus kadin artik hüngür hüngür)
AY bu mevzu sisirir beni hep. Konunuzu okuyunca aklima geldi, Kayinvalidem anlatmisti. Bir arkadasinin torununa yine böyle zorla kayinvalide kendi ismini koydormus. Gelinle de birlikte oturuyorlarmis. Diyelimki kayinvalidenin ismi X olsun. Gelin sürekli evin icinde A.tal X napiyosun. S,alak X ben sana öyle yapma demedim mi vs. Güya kendi kizina kiziyor ama kayinvalideye saydiriyor. Kadin gelip benim kayinvalideye agliyormus nereden koydular benim ismimi diye. 8Burada ki aglamak mecazi degil, cidden agliyormus kadin artik hüngür hüngür)
Hahaha, ay hic gülecegim yoktu! Bende yanlis okumusum, hani önce kiz cocugunuz olmus ve kv'denizin isimini vermisiniz ve sonrada oglunuz olmus ve kayinpederinizin isimini koymak istemediniz diye. Bende düsünüyordum bu kiz'dan hamilekene niye tepki vermemis diye.
Kusuruma bakmayin yanive insallah kiz cocugunuzda olur (çok tatli oluyorlaarr )
onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm(
gelenekmiş güyaa kendi ismi de babannesinin ismiymiş..Annesi kv nin üzerinde çok etkili ve anne yani anane de kendi ismini kız torununa koydurtmuş güya gelenek gibi düşünüyolar bende anlamadım isimler eski ama konulması gerekiyo sanki...
daha çok yeni evliyim ama doğmamış bebklerin isimleri eşim tarafından kondu bile..düğünden önce erkek olursa babamın ismi demişti ailede hiç erkek torun yoktu. Kabul ettim neyse kız olursa da annemin ismi diooooo..ailede üçüncü ve son gelinim diğer gelinlerin kızları var ve bu isim mevzusu hep konu olmuş kayınvalide kendi ismini koydurtmak istemiş nitekim eşleride istemedikleri için konulmamış ama bizim ki çürük yumurta dio ki ben o olaylara şahit oldum annem çok ağladı üzüldü anneme söz verdim anne senin ismini ben kızıma koyacağım dedim diyo... Bende bu çocuğun anası benim 9 ay ben karnımda taşıcam hiç isim hakkım yok gibi hazır isimler kv nin ismi de eski ve hiç konulası bi isim değil(( diorum küçük bebeğe ben o ismi yakıştırmıyorum söz verdim alışırsın dio offfffffffffffffff
onu da söyledim bari yanınan ikinci bi isim koyayım diorum ozman da koymak istememişiz de mecburiyetten koymuşuz gibi olur dio kv nin ismi emine bide geçen gün kv iki isim koymanın iyi olmadığını söyledi bikaç örnek var iki isimli yeni doğmuş ilki iyi de o ikincisi ne oluyo dedi durdu bilmiyorummmm(
daha çok yeni evliyim ama doğmamış bebklerin isimleri eşim tarafından kondu bile..Düğünden önce erkek olursa babamın ismi demişti ailede hiç erkek torun yoktu. Kabul ettim neyse kız olursa da annemin ismi diooooo..Ailede üçüncü ve son gelinim diğer gelinlerin kızları var ve bu isim mevzusu hep konu olmuş kayınvalide kendi ismini koydurtmak istemiş nitekim eşleride istemedikleri için konulmamış ama bizim ki çürük yumurta dio ki ben o olaylara şahit oldum annem çok ağladı üzüldü anneme söz verdim anne senin ismini ben kızıma koyacağım dedim diyo... bende bu çocuğun anası benim 9 ay ben karnımda taşıcam hiç isim hakkım yok gibi hazır isimler kv nin ismi de eski ve hiç konulası bi isim değil(( diorum küçük bebeğe ben o ismi yakıştırmıyorum söz verdim alışırsın dio offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?