Doğmamış çocuğa don biçmek !

İnanmıyorum, gerçekten numara mı yapmış sırf ismini koydurmak için Çok güldüm yaa
Ayy ne güzel söyledin o çocuk en çok da benim olcak

cinsiyetine daha çok var yasemincim 12.haftadan sonra..bak mesela şimdide o olay oldu k.validem bi kız doğur diyor hep sanki sipariş üzerine oluyo bu işler :) herkes ne zaman belli olacak kız mı erkek mi olduğu diye soruyor devlet meselesi haline geldi

yani insanlar hiç susmaz o yüzden takmamayı öğrenmek zorundayız..sen canını sıkma kendini huzursuz etme .

Vallahi çok haklısın, dün gece öyle kötüydüm ki. O stresle aklıma neler geldi. Ya çocuğum olmazsa, ya olsa da istediğim ismi koyamazsam. Eşimi uyandırdım. Teselli etti ama ben gerçekten bi konuşmak istiyorum bu şahıslarla. Sessiz kalmaktan yana değilim ben de. Kaynanam isim bulsa gene iyi, eşimin babannesi Eşim de çok sever onu. Bişey diyemedi dün insan içinde. Ama evine gittiğinde uyaracağını söyledi. O da rahatsız çünkü. Baskı yapılmasını hazmedemiyorum

Uyarsam da susmazlar mı? Ben çok utanıyorum bebek konusu açılınca. Kayınvalidem biliyor bu huyumu,bana hiç sormaz da ama dün konuyu kapatmak için hiçbişey yapmadı

Uyarsam da susmazlar mı? Ben çok utanıyorum bebek konusu açılınca. Kayınvalidem biliyor bu huyumu,bana hiç sormaz da ama dün konuyu kapatmak için hiçbişey yapmadı

o zaman eşine söyle bir daha bu tip bi konu açılınca ailesini uyarsın sen uyarırsan ters tepebilir adın gelin ya :)

seni çok iyi anlıorum bak en azından eşin yanında benim ilk bebeğim erkek olucaktı eşim tutturdu recep ali olacak dıye kayınvalıdddem de ole ıstedı ben de cocuklarıma hiç kendım ısım koymadım sen ne ddemeye koyucan a getirdi işi çok sinirli zamanlarım olmustu ne kadar tartıstık bılemezssın beddua bıle ettırdı bana nıttekım de çocuuum düştü tabı sebebı başkaydı ama düştü işte belkı stresım etkıledı bebeği kimbilir en azından eşin yanında eşini onu sever belkı ama senı en çok sever bunu unutma

İnanmıyorum, gerçekten numara mı yapmış sırf ismini koydurmak için Çok güldüm yaa
Ayy ne güzel söyledin o çocuk en çok da benim olcak

öyle diyorlar

ergenlikte kafayı takardım aman diyorum şimdi. Ama dalga geçilmeyecek isim verin mümkünse öğrenciler o kadar çok dalga geçiyor ki

canım inş sağlıklı bebişlerin olur

Geçmişler olsun canım valla. Ona bağlamak doğru mu bilmiyorum ama stres insana çocuk düşürttürür. Demek sen de çok kafana takmışsın. Kesin ben de takarım da Bu konu uzadıkça benim stresim artıyor. İnşallah çözeriz

kızlar bi arkadaş bir formül söylemişti eşi bir erkek ismine takmış illa o olacak o da hiç sevmiyormuş. Almış eşini karşısında ben lisedeyken o isimli çocuktan hoşlanıyordum bunu koymak hoş olmayacak eşi bir daha dememiş

Ayy süpermiş bu yöntem Eşim gerçi benim istemediğim ismi koymaz ama cepte dursun bu fikir

hayır kayanam la kayınpederım bı kere dedıler ben olmaz dedım başka isim bulucaz dedım k. p. ısrar etmedı k.v bıraz laf soktu o kadar bızım asıl tartısma eşimle idi o tutturdu ılla o ısım olacak dıye ayyy sen sakın sinir stersss yapma kendıne salaama herkesın dedııını alıp gecme eşinde senın gıbı dusunuomus demek ortada bı problem de yok

Bende hoşlanmıyorum büyüklerin hele hele ölmüş insanların isimlerini çocuklara konmasını hiç sevmiyorum mesela benim ismimde anneannemin ismi annem tek çocuk ananem 19yaşında ölmüş annem yetim babam anneannemin ismini bana koymuş annem hiç teklif etmediği halde
Ama ben hoşlanmıyorum bi de çok benzetiyorlar beni anneanneme gören aaa diyo annemin dedesi anneannesi beni gördüklerinde sarılıp ağlarlardi bir değil iki değil hep böyleydi benim psikoloji yerle bir olmuştu artık anneannemin yaşına gelince öleceğimi ve herkesin benimle ondan böyle ilgilendiğini düşünürdüm çocuk aklı işte ...

İnsanın tüyleri ürperir ya di mi? Bak bu açıdan düşününce de ölmüş birinin isminin verilmesi de saçma geldi Ben olsam ben de korkuyla beklerdim 19umu :18:

babaanneye de ki sen doğur önce sennkine ben koyayım ismi sonra sen benimkine koyarsın istediğin ismi.
yoksa yok babaanne isim falan koyamazsın.

burdan isim vermem yasak mı bilmem dün daha izledim, y.t da bir bayan var londrada bir türk kızı, doğumunu anlatmış, eşide doğumuna girmiş anladığım kadarıyla sadice elini tutmak amaçlı yani o kısmı görmeden , doğum sonrası onunda kaynanası şu isim olsun demiş bizim kızda eşine X bak doğumda yanımdaydın gördün ne zorluklarla doğurdum , isim benim hakkım demiş ve istediği isimi koydurtmuş ki hikayeyi dinleyince ayy kaynana sen sus dedim( izlerken )normalde pek soğuk bakmayan ben

Valla siz o ismi eltinize söylemekle hata etmişsiniz Yazık ya, insanın bir hayali vardır. Kadınlar çocuklarının ismini kendi seçip koymak ister, talihsizlik olmuş sizin açınızdan

Evet oyle oldu.ama nerden aklima gele bilirdikikizim doguma kadar cinsyt.gostermedi.bu olaydan sonra bende doguma kadar soylemedimoda kusmusdu niye sakladin ismi.bende dusunuyorduk dedik.nerden bilirdiki bu ismi kopya etmemesi icinn soylemediyimi.
Bide bende oglum olursa ALi ismini koymak istiyorum.babamin ismi.ama onun icin deyil gercekten seviyorum bu ismi.insallah esim razi gelir.gervi buna en az7 yil var ama .

Bence kayınvalide ile bu konuyu görüşün... Hatta "Anne sana gerçekten imreniyorum, ne olur alınma ama bu kadar cahil bir kadına gelinlik etmişsin, gerçekten imreniyorum, neydi o isim meselesinde yaptığı? Ben gerçekten şanslıyım.." derim.. Bu alt aşağılama mesajından sonra da konuyla ilgili hiç yüz göz olmam.. Anahtar zaten daima budur.. Üstüne konuşulmaz verilen mesaj verildikten sonra, başka bir işe dalınır.. Başka bir şey yapılır.. Ama o konu konuşulmaz..

Eşinizin babaannesine babaanne diyorsunuzdur eminim... Bir gün durup dururken "Filanı çok severdim, rahmetli.. Çok iyiydi.. Bana onu anımsatıyorsunuz, size bundan böyle "Naciye Babaanne" diyeceğim.. Böylece özlemim geçmiş olur" deyiverin... Hafif dengesiz davranmak iyidir.. Tepkisi kötü olursa... "Alt tarafı isim, sizi rahatsız etmek istemedim.. Babaanne derim yine" deyin.. Ne ile suçlayacak ki sizi? En fazla delilikle.. Delilik iyidir... Candır bazen... Çok geçmeden eklemeyi unutmayın ama "İnsanın içine sinen olmalı zaten isim konusunda.. Bu yüzden size çok hak veriyorum"...

Sizi sinir eden bir şey varsa... Sinir edin sizi sinir eden şeyi, üslubunca...
Oyun gibi algılarsanız yaşadığınız hayatı, inanın keyif alacaksınız..
Belki size saçma geldi yazdıklarım..
ben yazarken bile gülümsedim oysa,

Herşey gönlünüzce olsun,
sıkmayın canınızı,
Selamlar,

eşine bu konuda güveniyorsan korkmana gerek yok,bebeğin nüfus kagıdını cıkaracak olan o ,düşünme şimdiden bunları belkı kızın olur,belki o zamana hersey degısır bilinmez zamana bırakmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…