- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
canım ya sıkma canını o çocuk sizin ve en çokta seninkolay değil karpuz almıyorsun pazardan çocuk doğuruyorsun
istediğin ismi verirsin inan küsen küssün ya :)
benim adım da babannemin adı ben doğduğum sıra çok hastalanmış ölüm döşeği olayları ve kendi ismini istemiş, sonra ben 22 yaşındayken vefat etti. So nradan öğrenmiş bizimkiler numara yapmış
Seninki de baya inatlaşmalı olmuş desene Neyse sen öyle diyosan ben de takmam kafama canım, napim. Valla yoruldum artık insanların düşüncesiz hareketlerinden. Karşısındakini üzüp üzmediği zerre kadar umrunda değil kimsenin
İnşallah ben de çok istiyorum bebek sahibi olmak, biraz erteledik ama olsun. Hayırlısıyla olsun da
Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Cinsiyeti ne zaman belli olcak?
sen şu anda hamıle değilsin anadığım kadarıyla henıy neyın ısmıymıs bu ben dıyım sana bu psıkolojıyle senın çocuun olmayabılır bıle aman beynın çocuğa kapatırsa kendını alımallah sora urasır durursun boşver onlar ıstedıını desınler sen kafanı rahat tutmaya çalış hele bı bebek olsun sen tasıycan karnında 9 ay kaynanada dııl onun kaynanası sana ısım soyluycek valla ne bılım ben kabul etmezdım zamanı gelınce açık açık konusursun sen oyle sessız kalınca da sana baskıları artaar onu da dıyım sana az dişini göstermessen tepene bınerler buyukler ya hep haklı olurlar
cinsiyetine daha çok var yasemincim 12.haftadan sonra..bak mesela şimdide o olay oldu k.validem bi kız doğur diyor hep sanki sipariş üzerine oluyo bu işler :) herkes ne zaman belli olacak kız mı erkek mi olduğu diye soruyor devlet meselesi haline geldi
yani insanlar hiç susmaz o yüzden takmamayı öğrenmek zorundayız..sen canını sıkma kendini huzursuz etme .
Uyarsam da susmazlar mı?Ben çok utanıyorum bebek konusu açılınca. Kayınvalidem biliyor bu huyumu,bana hiç sormaz da ama dün konuyu kapatmak için hiçbişey yapmadı
seni çok iyi anlıorum bak en azından eşin yanında benim ilk bebeğim erkek olucaktı eşim tutturdu recep ali olacak dıye kayınvalıdddem de ole ıstedı ben de cocuklarıma hiç kendım ısım koymadım sen ne ddemeye koyucan a getirdi işi çok sinirli zamanlarım olmustu ne kadar tartıstık bılemezssın beddua bıle ettırdı bana nıttekım de çocuuum düştü tabı sebebı başkaydı ama düştü işte belkı stresım etkıledı bebeği kimbilir en azından eşin yanında eşini onu sever belkı ama senı en çok sever bunu unutmaVallahi çok haklısın, dün gece öyle kötüydüm ki. O stresle aklıma neler geldi. Ya çocuğum olmazsa, ya olsa da istediğim ismi koyamazsam. Eşimi uyandırdım. Teselli etti ama ben gerçekten bi konuşmak istiyorum bu şahıslarla. Sessiz kalmaktan yana değilim ben de. Kaynanam isim bulsa gene iyi, eşimin babannesiEşim de çok sever onu. Bişey diyemedi dün insan içinde. Ama evine gittiğinde uyaracağını söyledi. O da rahatsız çünkü. Baskı yapılmasını hazmedemiyorum
o zaman eşine söyle bir daha bu tip bi konu açılınca ailesini uyarsın sen uyarırsan ters tepebilir adın gelin ya :)
İnanmıyorum, gerçekten numara mı yapmış sırf ismini koydurmak içinÇok güldüm yaa
Ayy ne güzel söyledin o çocuk en çok da benim olcak
seni çok iyi anlıorum bak en azından eşin yanında benim ilk bebeğim erkek olucaktı eşim tutturdu recep ali olacak dıye kayınvalıdddem de ole ıstedı ben de cocuklarıma hiç kendım ısım koymadım sen ne ddemeye koyucan a getirdi işi çok sinirli zamanlarım olmustu ne kadar tartıstık bılemezssın beddua bıle ettırdı bana nıttekım de çocuuum düştü tabı sebebı başkaydı ama düştü işte belkı stresım etkıledı bebeği kimbilir en azından eşin yanında eşini onu sever belkı ama senı en çok sever bunu unutma
kızlar bi arkadaş bir formül söylemişti eşi bir erkek ismine takmış illa o olacak o da hiç sevmiyormuş. Almış eşini karşısında ben lisedeyken o isimli çocuktan hoşlanıyordum bunu koymak hoş olmayacak eşi bir daha dememiş
Ayy süpermiş bu yöntemEşim gerçi benim istemediğim ismi koymaz ama cepte dursun bu fikir
hayır kayanam la kayınpederım bı kere dedıler ben olmaz dedım başka isim bulucaz dedım k. p. ısrar etmedı k.v bıraz laf soktu o kadar bızım asıl tartısma eşimle idi o tutturdu ılla o ısım olacak dıye ayyy sen sakın sinir stersss yapma kendıne salaama herkesın dedııını alıp gecme eşinde senın gıbı dusunuomus demek ortada bı problem de yokGeçmişler olsun canım valla. Ona bağlamak doğru mu bilmiyorum ama stres insana çocuk düşürttürür. Demek sen de çok kafana takmışsın. Kesin ben de takarım daBu konu uzadıkça benim stresim artıyor. İnşallah çözeriz
Bende hoşlanmıyorum büyüklerin hele hele ölmüş insanların isimlerini çocuklara konmasını hiç sevmiyorum mesela benim ismimde anneannemin ismi annem tek çocuk ananem 19yaşında ölmüş annem yetim babam anneannemin ismini bana koymuş annem hiç teklif etmediği halde
Ama ben hoşlanmıyorum bi de çok benzetiyorlar beni anneanneme gören aaa diyo annemin dedesi anneannesi beni gördüklerinde sarılıp ağlarlardi bir değil iki değil hep böyleydi benim psikoloji yerle bir olmuştu artık anneannemin yaşına gelince öleceğimi ve herkesin benimle ondan böyle ilgilendiğini düşünürdüm çocuk aklı işte ...
Vallahi çok haklısın, dün gece öyle kötüydüm ki. O stresle aklıma neler geldi. Ya çocuğum olmazsa, ya olsa da istediğim ismi koyamazsam. Eşimi uyandırdım. Teselli etti ama ben gerçekten bi konuşmak istiyorum bu şahıslarla. Sessiz kalmaktan yana değilim ben de. Kaynanam isim bulsa gene iyi, eşimin babannesiEşim de çok sever onu. Bişey diyemedi dün insan içinde. Ama evine gittiğinde uyaracağını söyledi. O da rahatsız çünkü. Baskı yapılmasını hazmedemiyorum
Valla siz o ismi eltinize söylemekle hata etmişsinizYazık ya, insanın bir hayali vardır. Kadınlar çocuklarının ismini kendi seçip koymak ister, talihsizlik olmuş sizin açınızdan
Öncelikle merhaba.
Dün gece bu konu yüzünden uyuyamadım, gece 3'te kalktım ağladım. Zaten regl oldum hassasım
Neyse konuya geçeyim ben. Dün eşimin akrabasına iftara gittik. Eşimin annesi,halası, babannesi falan da vardı. Çayda birden bebek konusu açıldı. Eşimin kuzeni isim buluyor, BENİM ÇOCUĞUMABulduğu isimler de saçma sapan, aklı sıra dalga geçiyor bizle. Bu ilk canımı sıktı.
Sonra eşimin babannesi geldi. O da eşimin babasının isminin konulmasını istiyor, ismi x olsun. Karşımıza geçti, çocuğunuzun ismi x olacak dedi. Zaten daha önce de, siz ne koyarsanız koyun ben x dicem demiştiÇok sinirlendim. Tabi orda bişey belli etmemeye çalıştım. Eve geldik, eşim anladı canımın sıkıldığını, üzme kendini dedi nüfus memurluğuna gidecek olan benim, ben ne verirsem o olacak dedi. Tabi beraber karar vericez isme. Ama eşimin dediği gibi olmazsa napıcam, yani ben Ali vermeme rağmen onlar x derse kafayı yerim gerçekten.
Şimdiden hamileliğimi düşünüyorum, eminim berbat bi hamilelik geçiricem bu mevzular yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?