Doğru insanla bir şekilde yollar kesişir mi yoksa biz mi doğru insanı arayıp buluruz

Evet maalesef erkek talip gibi anlayis oldugu icin kac yasima gelirsem geliyim yine bulurum özgüvenleri var bencede
o yuzden cikarlarina uyarsa tanismak istiyorlar yoksa başkası mı yok modundalar
Erkekler çıkarlarına uysa da bazen tanışmıyorlar.
Benim arkadaşım kuzenimden çok daha iyi özelliklere sahip.Ama işte 32 yaşında ya.Sanki öcü gibi görülüyor.Bunu çoğunlukla erkek anneleri yapıyor.Kaç kere şahit oldum.Benim oğluma kız mı yok?! anlayışı olayı çok tiksinç yapıyor.
35 40 yaşındaki biri 20 21 yaşında kızla imkanı yok anlaşamaz.Bende o yaşlardaydım.Olmuyor.
Ama erkekler sayıya çok takılıyor.Bunun nedeni toplumun onları gereksiz pohpohlaması..

Halbuki hayatta her şey dengi dengine..

Böyle düşünenlerle mutlu olunmaz ki zaten. Şekilci insanlar her zaman takacak bir şey bulurlar. Olgun, ne istediğini bilen biri yaşa falan takılmaz.

Canım kaynağını ben de sordum. "Kaynağı kendi bedeninde bir yerlerde bence." dedi. İnşallah tahmin ettiğim yer değildir.
Herkes kendince birşeyler söylüyor da bu işe dini alet etmesek, ne güzel olur.

Evet böyleleride var ama 40lı yaşlarındaki erkeklerin 20li yaşlardaki kızları evlilik için düşünmesi ne kadar iticiyse bana da 20li yaşlardaki kızların onları tercih etmesi de itici geliyor ve genelde paralı erkekse kizlar yürüyo midem bulanıyor ve çevremde o kadar çok ki...O nedenle acıyamıyorum bile... çünkü bakıyorum yaş görüntü denk değil ama çıkarcı zihniyet denk...

Böyle düşünenlerle mutlu olunmaz ki zaten. Şekilci insanlar her zaman takacak bir şey bulurlar. Olgun, ne istediğini bilen biri yaşa falan takılmaz.
Aynen katılıyorum.
Sanki 29 yaş ile 32 yaş arasında çok fark var gibi lanse ediliyor.
Herkes Allah ömür verirse 30lu yaşlara gelecek.
Çoğu erkek çok karaktersiz.Ben 30larda olup evlenmeyen erkeklerle tanıştım.10 taneden 9 u mükemmelliyetçi.En iyisini istiyor.Ama kendi iyi bile değil..

Umarım olgun ne istediğini bilen birileri ile rast geliriz

Evet o yaştaki kızlarda niyet bozulmuş.
Geçenlerde duydum.Bir doktor 38 yaşında. 18 yaşında bir hemşire ile nişanlanmış.
Yahu 20 yaş var.Düşünsene kız benim gibi 30lu yaşlara gelince eşi 50 civarı olacak.
Bence aşırı bir yaş farkı.Asla büyük konuşmuyorum ama ben şu an 50 civarı biriyle evlenmeyi istemem.Isterse nobel ödüllü doktor olsun.

Anlaşamazsın ki.

Valla bu erkeklerdeki özgüven de kimsede yok. En tipsizi bile manken gibi kız arar. Boşver onları. Onların ne peşin dolduğu zaten belli.

Haklısın kesinlikle en sevdiklerinle bile aranda mesafe oluyor evlenince unutuyorlar eski hislerini ve sanki basit konuyu dert ediyormuşuz gibi oluyor:) ya da gercekten anlayisli dusunceli olsa da arkadaşım o kadar cok derdi oluyor ki kendim birsey demeye çekiniyorum...benim cok şükür evli de olsa kopmadigimiz beni anlayan dinleyen dostum var. Bende onu dinlerim kaynana cocuk muhabbetlerinden sıkılmam ama o beni cok ozenli dinler. Tum bunlara rağmen diyorum ki artik benimde çocuğum olsa da konularimiz ortak olsa:)

Gozleri makam para bürümüş ama muhtemelen evlenince açılacak..sonu mutsuzluk . Adamların da işine geliyor. Bir arkadasimin eşinin is arkadaşı..adam muhendis evlenmek istediğini söylemiş, yengeye iletir misin demiş. Kriterleri sorulunca da kendisi 42 yaşında '21 22 yaslarinda olsun' demiş. Ozellikle mesleği yerinde paralı erkekler çıldırmış bence..iyi niyetlisini bulmak zor istekleri bitmiyor

Reactions: 000
Valla bu erkeklerdeki özgüven de kimsede yok. En tipsizi bile manken gibi kız arar. Boşver onları. Onların ne peşin dolduğu zaten belli.
Aynen.
Kendileri göbek yapar.Ama sen iki kilo alsan laf ederler.
Erkek annelerine çok iş düşüyor.Benim yaşıt kuzenlerim de kızlarını ezip erkek çocuklarını yüceltiyorlar.Çok konuştum ama dinletemedim.

Hâlâ bir önceki kuşak gibi davranışları var.

Pes yani..
Hani 30 yaş civarı dersin belki olur derim ama 42 yaşa 21 yaş çok aşırı!
Erginlikteki kızla evlenip sonra ondan oturaklı olmasını bekleyecekler.

Herkesin burnu kaf dağında..

Cinsiyetçi tutumlardan hiç hoşlanmıyorum. Ben ailemde görmediğim için bana çok daha fazla abes geliyor. Bazı aileler erkek çocuğunu yere göğe sığdıramıyor, çocukları arasında çok ayrım yapıyor. Sonra o adam da kendini padişah sanıyor. Kendini kusursuz ve her şeyin en güzelini hak eden mükemmel biri olarak görüyor. Annesi onu nasıl yüceltiyorsa eşi de öyle yüceltsin istiyor. Umduğunu bulamayınca da kadın kötü oluyor. Kötü eş, kötü gelin oluyor. Of offf, bu coğrafyada kadın olmak çok zor.

Hem kadın çalışsın hem çocuk baksın hem her gün en az 3 çeşit taze yemek yapsın hem yatakta erkeğini şımartsın hem eşinin ailesini memnun etsin..
Oldu canım suyundan da isterler mi?!
Hep derim eş kişisinin ailesinin beklentisini minimumda tutacaksın.Eğer öyle yaparsan arada bir azıcık bir şey de yapsan kıymetli olur.
Yoksa takdir etmezler.

Bu coğrafyada çok verici olmak iyi değildir.

Kesinlikle, çok haklısın. Her şeyin üstesinden gelen bir profil çizersen, zamanla onlar senin görevin haline geliyor. İyisi mi beklentiyi az tut ki yaptıklarının kıymeti olsun. Bir de hiçkimse için kendinden geçmeyeceksin, fazla fedakarlık yapanın kıymeti az oluyor. Kendini her daim gözeteceksin.

Kesinlikle katılıyorum. İmzamı atarım.
Önceki erkek arkadaşımın çok stresli bir işi vardı. Bende gayet anlayışlı, halden anlayan, gereksiz fevri davranmayan, sabırlı biriydim. Peki ne oldu?
Kıymetim bilinmedi tabi ki..
Güya ben robot gibi biriymişim. Duygularım var mı yok mu belli değilmiş.
Bunları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
Bu erkeklere sürekli çocuk gibi küsen, trip atan, şımarık bir profil lazım demek ki diye düşünmüştüm.
O zaman kıymetin oluyor demek ki.
Bizde sessiz insanlara bile hemen ezik muamelesi yaparlar. Halbuki her yerde her şey hakkında konuşmamak edeptendir bilmezler.
Bundan sonra hayatıma biri girerse çok verici olmayacağım.
Aşırı trip atmam, küsüp küsüp durmam. Ama kesinlikle aşırı anlayışlı bir profilde çizmeyeceğim.

Bu konuda iyice ağzım yandı..

Zaten insan yaşayarak öğreniyor bunları. Valla bu erkekler sakin, ılımlı kızların kıymetini bilmiyorlar. Allah kıymet bilen insanlarla kesiştirsin yollarımızı.

Zaten insan yaşayarak öğreniyor bunları. Valla bu erkekler sakin, ılımlı kızların kıymetini bilmiyorlar. Allah kıymet bilen insanlarla kesiştirsin yollarımızı.

Amin..
Tek taraflı değer vermek insanı üzüyor ve yoruyor.
Kıymetimizi bilecek insanlar karşımıza çıksın..

Simdi erkeklerede biseyler olmus surekli kendinden 10 yas kucukleri istiyolar Yakinim olan bi erkek o sekilde olan bi evlilik icin vay be nasil kandirmis kendinden 10 yas küçük kızı diye imrenmisti. Büyük basari gibi. 30 lu yaslarda kendisi. Bence o yaslarda olan kadinlara haksizlik yapiliyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…