- 19 Haziran 2018
- 659
- 1.332
- 63
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Öncelikle 30 yaş bekar biri olarak selam ederim .Böyle de iyiyim aslında yalnızken de mutluyum ama bazen keşke biri olsa da birlikte mutlu olsak diyorum, bazen çok yalnız hissediyorum.
Karşıma da kimse çıkmıyor bayadır, ciddi ciddi evde kaldım herhalde diye düşünmeye başladım. Nerede bu bekar erkekler ? Nasıl arayacağım yanlış mı arıyorum acaba? Bir de şu var, bu yaşa kadar bekar kalan erkeklerde de bir umursamazlık kız bana yürüsün diye beklemeler hat safhada. Nerde 25 yaş erkeklerinin atılganlığı hey gidi heyyy
Nasip canım valla her şey nasip. Ben iki kez nişanlandım ayrıldım. Olmayınca olmuyor. Hatta 2.si düğüne 10 gün kalaydı. Demek ki birbirimizin nasibi değilmişiz.Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Al bendende o kadar .Buldum sanıyorsun eşin oluyo insan kocasına guvenmezse kime güvenecek?Oda attıyor nir kazık.Allah yardımcımız olsun.Dünya guvenılecek gıbı deil.Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Allah isterse her şey gerçekleşir. Anında şehzadeyi karşına çıkartır. Geç evliliğin imtihan olduğuna inananlardanım. Ruhlar aleminde bedenlenmeden bu imtihanı biz seçtik belkide. Allaha, dünyaya intikal ettiğimiz vakit ne kadar dua edersek edelim beni evlendirme mani ol dualarımı kabul etme bu imtihandan sevap kazanmayı niyet ediyorum demiş olabiliriz. Allah hakkımıza hayırsız diye değil, bu imtihanı seçtiğimiz için vermiyor. Çünkü Allah aciz mi "kulumun hakkına hayırlı değil olmasın onu koruyorum "demesi. Ruhlar aleminde Allaha ne zaman evleneceğimizi belirtmişsek ya da evlilik istememişsek ölene kadar onu görüp yaşayacağız. İşte bu kader, kısmet, imtihan, çile, kara yazgı vb. Nedersen de..
Siz çok yaşayın emi.Bu yorumunuz çok güldürdü beni.Böyle bir şey gerçekten vardıysa ben kesin gerizekalı gibi ‘bundan imtihan olmak istiyorum ‘ demişimdir. Bu yorum umudumu tüketti birden.
Böyle bir bilgiyi nereden aldınız, kaynağını merak ettim. İnsan imtihanını kendi mi seçiyormuş?Allah isterse her şey gerçekleşir. Anında şehzadeyi karşına çıkartır. Geç evliliğin imtihan olduğuna inananlardanım. Ruhlar aleminde bedenlenmeden bu imtihanı biz seçtik belkide. Allaha, dünyaya intikal ettiğimiz vakit ne kadar dua edersek edelim beni evlendirme mani ol dualarımı kabul etme bu imtihandan sevap kazanmayı niyet ediyorum demiş olabiliriz. Allah hakkımıza hayırsız diye değil, bu imtihanı seçtiğimiz için vermiyor. Çünkü Allah aciz mi "kulumun hakkına hayırlı değil olmasın onu koruyorum "demesi. Ruhlar aleminde Allaha ne zaman evleneceğimizi belirtmişsek ya da evlilik istememişsek ölene kadar onu görüp yaşayacağız. İşte bu kader, kısmet, imtihan, çile, kara yazgı vb. Nedersen de..
Şu yazdıklarınızın bazıları aşırı saçma ve umut kıracak cinsten.bazı şeyleri kendine göre eğip bükme de diyebiliriz.Allah isterse her şey gerçekleşir. Anında şehzadeyi karşına çıkartır. Geç evliliğin imtihan olduğuna inananlardanım. Ruhlar aleminde bedenlenmeden bu imtihanı biz seçtik belkide. Allaha, dünyaya intikal ettiğimiz vakit ne kadar dua edersek edelim beni evlendirme mani ol dualarımı kabul etme bu imtihandan sevap kazanmayı niyet ediyorum demiş olabiliriz. Allah hakkımıza hayırsız diye değil, bu imtihanı seçtiğimiz için vermiyor. Çünkü Allah aciz mi "kulumun hakkına hayırlı değil olmasın onu koruyorum "demesi. Ruhlar aleminde Allaha ne zaman evleneceğimizi belirtmişsek ya da evlilik istememişsek ölene kadar onu görüp yaşayacağız. İşte bu kader, kısmet, imtihan, çile, kara yazgı vb. Nedersen de..
Kaynağı kendi bedeninde bir yerlerde bence.Böyle bir bilgiyi nereden aldınız, kaynağını merak ettim. İnsan imtihanını kendi mi seçiyormuş?
Bir de arkadaslar evlenmeye baslayinca eskisi gibi birlikte gezme , sohbet imkani bulamayınca insan daha da anlıyor yalnızlığını. Ben bu asamada aileme yaklastim onlarla gezdim:) bazen yalniz cikmaya alistim ki sevmem yalnizligi cokÖncelikle 30 yaş bekar biri olarak selam ederim .Seni çok iyi anlıyorum. Bazen huzurlu ve sakin hissediyorsun, bazense birşeyler eksik gibi ve yalnız.... İnsan içini paylaşacak bir hayat arkadaş arıyor. Ki çok doğal bir istek.
25 yaş üstü erkekler konusunda da söyleyeceğim şu, muhtemelen onların da gönül kırgınlıkları olmuştur. Olgunlaştıkça gençliğin ilk yıllarındaki hesapsız heyecanlar olmuyor. Ya da aynı cesaret. Bir erkek senden yeşil ışık görmeden gelmeyebilir. Lakin yeşil ışıktan sonrasını da senden bekliyorlarsa zaten doğru insan o değildir. Erkek isterse ne yapar eder kızın kalbini kazanır.
Evet maalesef erkek talip gibi anlayis oldugu icin kac yasima gelirsem geliyim yine bulurum özgüvenleri var bencede30 yaşını geçen erkeklerde abartılmış bir özgüven, bir ben merkezcilik var.Bunu bende fark ettim.
Elimi sallasam ellisi durumu var.Yahu gelmişin 38 yaşına hala gözü 20lerindeki ergenlerde.
21 yaşındaki biriyle nasıl anlaşacaksın diyesim geliyor ama o zamanda kıskanç derler diye demiyorum.
Umursamazlık maalesef 30u geçen kadınlara karşı var. Bunların nedeni hep anne faktörü.
Yakın bir akrabam bile 33 yaşındaki oğluna bir arkadaşımı tavsiye ettiğimde; ne yapacaksın 32 yaşındaki kızı.Sana 22 yaşında bakalım demişti.Nasıl tiksinerek yüzüne baktıysam konuyu hemen değiştirmişti.Yaşıtım da gayet iyi biriydi.Kendileri kaybettiler yazık.
Bekar arkadaşım kalmadı :) Neredeyse hepsinin çocuğu var. E onları da anlıyorum eş, çocuk, aile sorumluluklar... Eskisi gibi vakit geçiremiyoruz ve onların beni anladığını hissetmiyorum. Ya da paylaşacak şeyler değişiyor. O un derdi ailesi, çocuğu, çocuğu ve eşiyle ilgili sorunları oluyor. Ortak paydayı kaybediyor gibi oluyorsun. Öyle işte. Hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok. Evlilik kolay mı, değil. Sorumluluğu ağır, öyle bekar hayatın gibi olmuyor. İnsan her mzan elinde olmayanı hoş görüyor. Evliler de Bekarlara özeniyor:)Bir de arkadaslar evlenmeye baslayinca eskisi gibi birlikte gezme , sohbet imkani bulamayınca insan daha da anlıyor yalnızlığını. Ben bu asamada aileme yaklastim onlarla gezdim:) bazen yalniz cikmaya alistim ki sevmem yalnizligi cok
Ortak paydayi kaybetme tespiti cok dogruBekar arkadaşım kalmadı :) Neredeyse hepsinin çocuğu var. E onları da anlıyorum eş, çocuk, aile sorumluluklar... Eskisi gibi vakit geçiremiyoruz ve onların beni anladığını hissetmiyorum. Ya da paylaşacak şeyler değişiyor. O un derdi ailesi, çocuğu, çocuğu ve eşiyle ilgili sorunları oluyor. Ortak paydayı kaybediyor gibi oluyorsun. Öyle işte. Hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok. Evlilik kolay mı, değil. Sorumluluğu ağır, öyle bekar hayatın gibi olmuyor. İnsan her mzan elinde olmayanı hoş görüyor. Evliler de Bekarlara özeniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?