- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Ben şuna inanırım..istediğiniz kadar sosyal olun vs eğer hayat karşınıza çıkarmazsa cikarmaz.. eger dogru insan karsiniza cikacaksa ummadiginiz anda pat diye cikacaktir. Bu isler akilla mantikla olmuyor.. hayat getirecek, zamana birakin o arada anin tadini cikarin..Yaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Ben şuna inanırım..istediğiniz kadar sosyal olun vs eğer hayat karşınıza çıkarmazsa cikarmaz.. eger dogru insan karsiniza cikacaksa ummadiginiz anda pat diye cikacaktir. Bu isler akilla mantikla olmuyor.. hayat getirecek, zamana birakin o arada anin tadini cikarin..
Kısmetin döner dolaşır ayağına dolaşır demişler evlilikte kader işi biz doğmadan kim olduğu belli Rabbim birini de yazmıştır sizin alnınıza inşallah Hayırlı bi eş olurYaşım 33, bekarım. Kurslar, sosyal aktiviteler, arkadaş ortamları, tavsiyeler ile birileriyle tanışmalardan sıkıldım hepsi de kısa ömürlü oldu zaten. Çoğu başlamadan bitti. Şimdi işten eve evden işe, bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız o kadar. Birilerini tavsiye eden de kalmadı. Bayadır kimseyle görüşmüyorum.
Ama artık düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum.
Bunun için illa ki o aktivite senin bu sosyal ortam benim gezip durmam mı gerekiyor yoksa ben normal günlük yaşantımı sürerken o kişinin yoluyla bir şekilde kesişir mi yollarımız, sizde nasıl oldu? Ve ben o doğru kişiyi nasıl bulacağım?
Aslinda ne kadar kursa gittiginin, nereleri gezdiginin pek bir onemi yok. Belki de yanlis kisilere sans veriyoruzdur. Hoslanmadim deyip kestirip atmamak lazim. Bu da bir hayat dersi bence.
Kendimden ornek vereyim Soguma potansiyelim cok fazla. Isinma potansiyelim yok gibi ama nerde serseri bir tip varsa uzak durdugum halde cekiliyorum.Bu çok doğru ya, bu tavsiyeyi aldım ben de yakın zamanda.
Kafanda fiks bir tip oluşturup onu arayınca hayal kırıklığı oluyor, halbu ki beklemediğin insanlar da seni şaşırtabiliyorlar.
Eski sevgilileri yeni adaylarda sonuc fosBu çok doğru ya, bu tavsiyeyi aldım ben de yakın zamanda.
Kafanda fiks bir tip oluşturup onu arayınca hayal kırıklığı oluyor, halbu ki beklemediğin insanlar da seni şaşırtabiliyorlar.
Kendimden ornek vereyim Soguma potansiyelim cok fazla. Isinma potansiyelim yok gibi ama nerde serseri bir tip varsa uzak durdugum halde cekiliyorum.
Bu kez farkli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?