Doğru olanı mı yaptım sizce?

vermezdim.

normalde hal hatır sormak için arar mıydı yoksa sadece işi düşünce mi arıyordu?

sizi uyarmışlar
parayı kolay kazanıyorsunuz sanırım
ya da çok iyi niyetlisiniz
o para geri gelmez

şaka mı bu y? bazen gerçekten buradaki konulara anlam veremiyorum. borç vermişsiniz, ödememiş. başkalarına da ödememiş. ve bu konuda uyarılmışsınız. ona rağmen gelip para istediğinde veriyosunuz? biz ne diyelim ki aferin çok doğru yapmışsınız. malınız mülkünüz yok mu, satın onları da verin.

Keşke vermeseydiniz. Paranın size dönmeyeceği çok açık. Ben de 8 ay önce bir arkadaşa 100 TL . borç verdim. O günden beri ne arıyor ne soruyor. Bir daha istese kesinlikle vermem.

Ben şimdiye kadar kimseden borç istemedim. İsteyene de yok diyemedim. İlk defa birisi benden bu kadar yüklü bir miktar isteyince doğrusunu söyledim gerçekten de o kadar kalmıştı yine de lazım olduğunu vereceğini söyleyince hayır diyemedim. Haklısınız siz de.

Prensip olarak ne borç veririm, ne de alırım. siz de bundan sonra kendi hayatınıza bunu uygulayın, çok rahat edersiniz

Bilmiyorum şu an hemen istemek de doğru olur mu ama cuma günü vermezse sizlere de bilgi veririm. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.

yok deseydin sende para olduğunu nereden bilecek? daha evvelkini ödemeden ikinciyi istemiş..Geçmiş olsun demek istedim size üzülerek

Bilmiyorum şu an hemen istemek de doğru olur mu ama cuma günü vermezse sizlere de bilgi veririm. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.
Cuma günü akşam'ına kadar müsadesi var zaten umarım iyilikten maraz doğmaz siz de üzülmezsiniz insallah güveniniz zedelenmez.

bir musibet bin nasihatten iyidir olayını bizzat yaşamış bulunuyorsunuz. Bu olaydan ders alın .

yani iki gün sonra ödeyecek adam iki gün bekler borç istemez demek ki herkesten böyle borç alıyor. zaten geçmişi de kirli bu anlamda. olsun bu ilk deneyim olmuş hayır demeyi öğrenirsiniz zamanla böyle tipler tanıya tanıya. çok iyi niyetlisiniz.

normalde hal hatır sormak için arar mıydı yoksa sadece işi düşünce mi arıyordu?
Zaten gün içersinde karşılaşıyoruz muhakkak. O yüzden de sözünde durur diye düşündüm.

bir musibet bin nasihatten iyidir olayını bizzat yaşamış bulunuyorsunuz. Bu olaydan ders alın .
Umarım musibet olmaz benim için. İki gün sonra belli olacak artık :)

İyi niyet mi bile bile kandırılmak mı bilmiyorum. O an gerçekten de o kadar param olduğunu söyledim yok da diyemedim. Belirtmeme rağmen yine de iki gün idare et deyince olmaz da diyemedim. Giden para değil de tabiri caizse enayi yerine konmak üzer beni. Daha önceki 100 liranın üzerine tekrar bu miktarda alıp sözünde durmazsa sanırım kimseye kolay kolay güvenmek bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…