Öyle demiş olsa zaten kendimi zor duruma düşürmezdim. Özellikle belirttim o kadar kaldı diye. Bilmiyorum bakalım iki gün sonra belli olacak. Vermezse nasıl isterim onu hiç bilmiyorum. Çünkü daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmedi.Geri isteyeceksiniz, yapacak bir şey yok. Borç dediği için sizin bunu geri isteme hakkınız var sonuçta. Bu ayıp bir şey değil. Ayıbı o etmiş kimsenin parasını geri ödememiş. O zaman adına borç demeyecek, durumum yok ne zaman öderim hiç bilmiyorum, helal et diyecek.
Haklısınız hiç hatırlatmadım. Belki de unuttu aldığı diğer borçların arasında ama bunu özellikle gün belirttiği için verdim. Yoksa ciddi anlamda bir daha vermemeyi düşünüyordum. Kalan son param olduğunu iki gün idare etmeye çalışacağımı bildiği halde vermemek üzere aldıysa gerçekten bu ilk olacak benim için. Çok iyi bir ders olacak bana.eski borcunu ödemeden yenisini mi istiyorsun derdim. bazen böyle olmak gerekiyor gerçekten sustukça aptal yerine koyuluyor insan buda kimin olsa zoruna gider. bence perşembeden sıkıştırmaya başla.
Çok haklısınız inanın ben de bir daha vermem demiştim arkadaşlar hakkında konuştuğunda ama çok acil Cuma gününe kadar idare et geri vereceğim deyince inanasım tuttu bilemedim. Bu kadar da zor durumda bırakmaz herhalde diye düşündüm ama bilmiyorum vermezse ne derim ne yaparım hiç bilmiyorum.Ordan buradan borç istediğine göre bankadan kredi çekemiyor. O kadar insanın para konusunda uyardığı biri. Yok deyin bir insanın canı tehlikede değilse ben borç vermem doğru bulmam. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın kenara para atsın vs ama hastalıktır kazada can tehlikesi vardır o kesinlikle ayri
hemen geri al bekleme bence zaten rahatsız olmuşsun. yapmam gerekene ödemelerim var idare edicek durumda değilim malesef başkasından bulmayı dene geri ver çok sıkıştım desen.Haklısınız hiç hatırlatmadım. Belki de unuttu aldığı diğer borçların arasında ama bunu özellikle gün belirttiği için verdim. Yoksa ciddi anlamda bir daha vermemeyi düşünüyordum. Kalan son param olduğunu iki gün idare etmeye çalışacağımı bildiği halde vermemek üzere aldıysa gerçekten bu ilk olacak benim için. Çok iyi bir ders olacak bana.
Cuma günü gelip vermezse zaten iletişime geçmeyi düşünüyorum ama ne derim bilmiyorum. Ciddi ciddi kandırılmış olacağım eğer dediğiniz gibi olursa. Gerçekten kendime ayırdığım kalan paraydı ve bunu da belirttim kendisine. Göz göre göre kandırılmış olurum vermediğinde.Önceki parayı hatırlatmamakla ve üstüne yine borç vermekle zaten eski borcu silmiş olmuşsunuz onun nazarında. Bunu da iki günde geri ödeyeceğini sanmıyorum. Birkaç gün daha idare edip edemeyeceğinizi sorup öteledikçe öteleyecektir. Nasıl başlarsa öyle gider.
Hadi ya desenize bu genel bir söz. Cuma günü deyince inanasım tuttu. Kandırılmış olacağım göz göre göre aynı şey başıma gelirse.Evet belirtmiştik.ve elinin cok sıkışık oldugunu en kısanzamanda verecegini söylemişti.vermedi
15’indeMaaşınızı ne zaman alıyorsunuz
Çok haklısınız.Misal birkaç gün sonra burda borcumu alamıyorum diye konu açsan önce sana kızarım sonra adama kızarım. Bile bile vermişsin resmen.
Evet aynı iş yerinden. Bakalım umarım pişmanlık yaşatmaz bana. Cuma günü belli olacak artık.ne munasebet vermeme gibi birsey söz konusu olamaz iş yerinde değilmi bu şahıs patrona çıkıcaksın gerekirse muhasebeyle görüşücek ve maaşından sana olan borcu ödenecek. bu daha önce başımıza şöyle geldi; aynı buna benzer biri arkadaştan borç aldı sonra ödemedi. ödeyemiyorum bulamadım falan dedi. arkadaşta çok sıkıştım gel bir muhasebeye çıkalım diyor buna getiriyor yanımıza ben falancaya borç veridm maaş aldıgında ödeyebilecek anca banada acil lazım avans hesabından yatırırmısınız diye. bizde okeyledik zaten aramızda anlaşmıştık en kötü öyle yaparsın. bırakma sakın paranı
Öyle de olmaz şimdi sanki ama. Cuma günü vermezse özellikle söylemeye çalışacağım artık. Çünkü küçük bir miktar da değil, gün verdiği için verdim. Sürekli ertelerse bile bile zor duruma sokmuş olacak beni.hemen geri al bekleme bence zaten rahatsız olmuşsun. yapmam gerekene ödemelerim var idare edicek durumda değilim malesef başkasından bulmayı dene geri ver çok sıkıştım desen.
Aslında böyle düşündüğüm için kızıyorum da kendime ama bir yandan da söylenenler geliyor aklıma. Yalan da söyleyemedim gerçekten o kadar kalmıştı kendime ayırdığım paradan ve ona rağmen iki gün idare et Cuma geri ödeyeceğim deyince vermem diyemedim. Belki zor duruma düşünmemek için istemez diye düşündüm ama dediğim gibi idare et vereceğim deyince tamam dedim.Ben de böyle birine güvenip borç verdim sene oldu gelmedi bir de çirkinleşti olay , evladının üstüne yemin etmeler mi desem, yanlış iban'a attımlar mı desem neler neler onun için kırmızı kar yağsa vermem daha uzak olsun sokağa atsam acımazdım o derece.
Bilmiyorum değildir ya, çünkü ayni yerdeyiz ve mutlaka karşılaşırız bile bile zor duruma düşürmez umarım.Adam tokatçı bence
Umarım geri dönüş yapar cuma'ya az kaldı ama hiç beklemeden acil ödemem var deyin iş akşamına kadar beklemeyin bile en azından bir de parayı o kişiye verdiğinize dair şahit veya dekont bulundurun isminin geçtiği bunları başta yapsaydım ben hak talep edebilirdim en azından askı da kalmazdı ama geçti artık.Aslında böyle düşündüğüm için kızıyorum da kendime ama bir yandan da söylenenler geliyor aklıma. Yalan da söyleyemedim gerçekten o kadar kalmıştı kendime ayırdığım paradan ve ona rağmen iki gün idare et Cuma geri ödeyeceğim deyince vermem diyemedim. Belki zor duruma düşünmemek için istemez diye düşündüm ama dediğim gibi idare et vereceğim deyince tamam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?