Doğru söylemişsiniz Siz haklı çıktınız

Bibibella ve bana mı bu cevap ne yazdığın da anlaşılmıyor pek, küçüklük

Kendinden küçüklere nasihat eden bir yaşlı olabilmen için önce kendini geliştirmen ve şu an sana nasihat veren büyüklerine saygı duyup ders alman gerekiyor l. Biz de sana tavsiye veriyoruz ama sen bunu kendine laf yedirmek olarak görüyorsun, Bibibella haklı, sende o ışık yok, üzgünüm.

Sizin Türkçe probleminiz çalıştığınız için yaptığınız imla hataları değil. Genel olarak Türkçe anlam ifade eden cümleler kuramıyorsunuz. Bu, yüz yüze değişecek bir şey değil.
Erkekleri falan bırakın, biraz kendinizi ifade yönünde geliştirecek şeyler yapın.

"Aklım biraz gelişmeyen" diye bir tabir yok.
"Aklım biraz gelişmemiş" demeniz lazım. Bu imla hatası değil.
(Dipnot: Nasıhet değil, nasihat)

"Aramızı açık ettik" denmez. Açık etmek bambaşka bir anlama geliyor. Aramız açıldı demeniz lazım.
"Dediğime rağmen" denmez. "Dememe rağmen" demeniz lazım.
"Haklı olduğunuzu iddia ediyorum" denmez (bu bağlamda). "Haklı olduğunuzu itiraf ediyorum/kabul ediyorum" denir.
niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz
çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak
"Sapığım gibi yorumlar yapıyorsunuz" denmez. "Sapıkmışım gibi yorumlar yapıyorsunuz" denir.
"Sapığım gibi yorumlar yapıyorsunuz" derseniz insanlar sizin sapığınızmış anlamına gelir. Söylemek istediğinizin bu olmadığını düşünüyorum.
"Bu kadar psikolojim bozulacağını" denmez. "Psikolojimin bozulacağını" denir.

beni niye sapıkmış gibi yorumlar yapip gülen emojilar bırakıyorsunuz
sizden küçük yaşta olarak tavsiye yorum teselli isterken gerçekten öyle yorumlarınız beni üzüyor
"Beni niye sapıkmış gibi yorumlar yapıp" kısmı yanlış. Birkaç alternatif kullanabilirsiniz. "Beni niye sapıkmışım gibi göstererek yorumlar yapıp" diyebilirsiniz, "bana niye sapıkmışım gibi yorumlar yapıp" diyebilirsiniz. Sizin yazdığınız haliyle olmaz.
"Sizden küçük yaşta olarak" doğru değil. "Sizden küçük olarak" veya "sizden küçük yaşta biri olarak" yazmalısınız.
Sen nedense eleştiri ile hiç sabahtan beri normal mesaj atmiyorsun
Burası tamamen eksik gedik. "Eleştiri ile" kısmını hiçbir yere bağlamamışsınız.

yaşınızın sayısı erkek arkadaşımdan da büyükmüşsünüz
Yaş sayısı diye bir şey yok. "Yaşınız" var. Onun da cümle içinde kullanımı yanlış.
"Yaşınız erkek arkadaşımdan da büyük" diyebilirsiniz.
"Erkek arkadaşımdan da büyükmüşsünüz" diyebilirsiniz.
"Yaşınız (...) büyükmüşsünüz" diye bir kullanım yok.

Bunların hiçbiri de, dediğim gibi, klavye kullanımı ile alakalı değil. Onlara girmedim bile. Bunlar tamamen kendinizi anadilinizde ifade edememeniz, anlatım yetersizliğiniz.

Ben Türk değilim ama Azerbaycanlıyım

Yazdıklarınıza bakar mısınız bir yok zaten o adam seni bırakıp iyi yapmış Sen layık değılmışsın zaten Adama falan psikolojimi bozdunuz gerçekten yemin ediyorum bunlar Türkçede laf yedırtmek değil de ne oluyor

Bu dediklerinin hiç birini ben yazmadım, sen de yazılanlara dikkatli bak. Neyse uzamasın ben yorum yapmayacağım artık.

Yavrucum kendine güveni olmayan erkek kendinden 20 yaş küçük kıza bakar. Kendi yaşıtı ya da yakın yaşlardaki kadınlari küçük kızları kandırdığı gibi 2 lafla kandiramadigindan olur bu da çoğu zaman. Valla normal 40 yaşında bi erkek 19-20 yaşındaki kızı evladı gibi görmüyorsa mide problemi var demektir. Onlara aşık olan kızların da yüzde 99 daddy issues sahibi olduğunu unutmayalım

Ne bileyim mesela kadın 35 olur adam 50 filan yine bi nebze okay. Ama 20 yaşında kız daha ergenlikten çıkmamış beyin gelişimini tamamlamamış. Ben bunu alır evimin kadını yaparım diye bariz gerizekalidir

Bu arada napican kızım 40 yaşında adamı. Benim eşim bir ay önce 40 oldu, beli filan ağrımaya başladı, şekeri filan çıktı Hiç romantik olmaya durumlar. 20 yaşındayken 30lu erkekler bile bana amca gibi gelirdi. Neden kendine kıymet vermiyorsun?

Öyle diyorsun evet ama Adami görürsen 41 yaş demezsin 30 yaş gibi gösteriyor kendine iyi bakan
41 yaşında dediğimde belki göz önünüzde böyle kel göbekli erkek görüntüsü gelmiş olabilir ama öyle değıl hıç yaşını göstermıyordu

Dayılardan uzak dur şekerim. Gençliğine yazık.
Ben doğduğumda Adam 20 yaş olmuş yanı ben yeni doğduğumda Adam hayatının yarısını yaşamış bunu şimdi düşündüm ve düşündükçe kendimden dahada utanıyorum nasıl ben bu adam ile birlikte oldum bunca zaman diye büyü mu yapmıştı acaba bana diye düşünüyorum

Kıyas becerinizi doğru kullanmak için böyle binde bir görülmüş örnekleri yaşamamak için burası gibi sosyal terapi niteliğinde olan forumlarda olan eski konularıda okuyunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…