Doğru zaman ne zaman?

o memintolar çocuk olmadığı için dik ve özgürdü yaniiiii ahh canım çocuk gerçekten nasipli gelir falan deniyor ama kimse senin evin içinde ne masraflar ödediğini bilmez çevreni boşver sen planını yap herşeyi iyi düşün derim. yaşın daha 29 artık herkes 30dan sonra çocuk yapmaya başladı hayatımızı yaşayalım sonra bakarız diye. İNşallah hayırlı zamanda gelir minik kuşunuz

Tavsiyen için çok teşekkür ederim Temmuz’da Ağustos’ta almadığıma çok pişmanım

Valla bende gözü karartıp gidip alacağım yangınım forevermorrenk kıyumcudan mı dövizciden mi sence ?

Şimdi şu durum var bankadan alırsan %1 vergi alıyor ama saklama sıkıntısı yok, çalındı edildi derdi yok.
Kuyumcudan alırsan saklama sıkıntısı var.
Karar senin
bankadan alırsan gram altın,
kuyumcudan alırsan çeyrek yada cumhuriyet al YTD

Reactions: JES

Stajın ve yeterlilik sınavlarının zorluklarını yaşamış biri olarak sana tavsiyem yeterlilik sınavlarını atlatmadan çocuk işine girme. Ben 34 yaşındayım ve yeni hamileyim 2. evliliğim iyi ki diyorum hayatta herşeyden önce mesleğime öncelik verdim. Şu anda çocuğuma çok güzel imkanlar verecek durumdayım. İlk evliliğimde eğer ki sınavları düşünmeyip yapsaydım çocuğa yazık olurdu.

Önceliğinize göre hareket ediniz
Değerler normal olsada bebek olmayabiliyor
Sebebsiz kisirlik diye birsey var
Hersey normal yine olmayabiliyor.
Akisina birakabilirsiniz bu tercih
Ama olmama ihtimalini de gozonunde bulundurun her ihtimal var
Belki tupbebek icin para harcayacaksınız
Bebek olma ihtimalini nasib gorenler bakma ihtimalini nasib görmüyorlar.buda ayri ironi.
Turkiyede asgari ücretle geçinende var ayda 20milyarla yetinemyende var
Bu herksin ekonomisi farkli
Asgari ucretli hic doğurmasın ozaman bence buda sacma
Herks marka almak zorunda degil
Herbutceye gore ayarlanabilir seyler var.
Dagda cobanlik yapıp tip kazanan ogrenci var turkiyede
Aksama kadar baba parası yiyip sorumsuz gençlerde var
Hersey para degil gereklimi gerekli
Otursunda asgari ucretli 4tane yapsin demem
Ama cocuk sahibi olmak iicn aylık gelir herksin 20milyar degil olamaz da

Aşının bulunması en az 2 yıl
Ayrıca şuan savaş durumları var.
Altın yada döviz gördüğü yerden geri çekilse bile kırarak devam eder.

Aynen bende o kısma çok şaşırdım biraz birikim var eşimin şükür güzel de işi var. En iyi hastanede doğum yapacak sigortam da var ama ben gerçekten bu kadar vermem asla hemde.

Bende vermezdim hatta lüks bir mekana gidince fiyatlara bakmaktan yemeğe adapte olamıyorum bile
Boşa para savurmak hayatım da yok benim.

Reactions: JES

Kahkaha attım, çok tatlısın yaaa
Evet 30 dan sonra doğuranlar diye grup kuralım daha güzel olur
Hamile kalınca buraya özellikle yazacağım gözümüz aydın diye :)

Bunu duymak çok iyi geldi.
Ruhsatı aldın mı?
Ve stajı kısaltmak için yüksek lisans falan yaptın mı?

Borcun varken yapma diyorsun?

Aşının bulunması en az 2 yıl
Ayrıca şuan savaş durumları var.
Altın yada döviz gördüğü yerden geri çekilse bile kırarak devam eder.
Benim tüm yatırımım altında inş dediğiniz gibi olur ben çok düşükten almıştım 135 TL civarı. Ama şu seviyeden almazdım galiba. Aslına bakarsanız şuan döviz de altın da çok şişmiş durumda dolar bazlı borsa çok çok ucuz ama o da yemiyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…