doğum günü planı yalan oldu sanırım

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
nişanlımın doğum gününe bir aydan az kaldı planım vardı kayınvalideme de söylemiştim bi otele gidecektik bizim için özel bi şehir vardı ayarlamıştım oteli ödeme yapmamıştım daha az önce konuştuk kızım istersen evlenince gidin oraya şimdi nerden baksan bi maaşını harcarsın orda dedi bende ama uzun zamandır istıyoduk falan dedim tamam o zaman sen bilirsin dedi..
hatta istersen bende yardım edeyim biraz dedi ben yok anne gerek yok hallederim ben dedim.

şimdi bi yerde haklı ama bi yerde de sanki evlenince hiç bi yere başbaşa gidemeyecekmişiz gibi hissediyorum kaynanamla altılı üstlü oturcaz kadın yıllardır gezmemiş hep hasta bakmış çalışmış şimdi işi bırakıp sizin çocugunuza bakarım hemde gezeriz beraber diyor.
kendisini çok seviyorum çok anlayışlı bi insan ama evlendikten sonra gitme şansımız sanki yokmuş gibi geliyor.
her fırsatta gelinim beni gezdirir diyo herkese bende tabi gezdirirm senide kendi annemide alırım siz çocuga bakarsınız biz yüzeriz diye makara yapıyorum ama düşünüce kocamla başbaşa olmak daha güzel gibi geliyor.
nişanlımın haberi yok bu organizasyondan sizce ne yapayım gerçekten paraya ihtiyacımız var orası ayrı konu..

evlendikten sonra iş güç çoluk çocuk derken tatiller yalan olurmuş gibime geliyor.
şimdi hiç sırası değil bununda farkındayım ama istiyorum.

yada bunun yerine güzel bi doğum günü süprizi mi hazırlasam diyorum çok kararsızım kızlar.. ne dersiniz?

zaten şuan aynı şehirdeyiz daha önce söylemiştim burda iş buldu askere gidene kadar burda yani başbaşa kaldıgımız zamanlar oluyo büyük bi özlem yok şuanda sadece değişiklik olsun istemiştim bir de 4 senedir oraya gitmek istiyorum yıllardır her resimlerine bakıyorum tam fırsatını bulmuşken kv öyle deyince acaba haklı mı diye düşünmeye başladım ?

hekza sacını başını yolmak istiyorum. ama yoksun kahretsinki
pceye kafa atmakda gecmiyor degil aklımdan
ayranın yok içmeye atla gidiyosun sıcmaya...
resmen bu yani...
daha gecen nasıl yapıcaz birikim yok diye aglıyan sendin...
şimdide otel falan. 1 maaşın harcanması falan...
kayınvaliden cok haklı...

yani o şehre gideceksiniz o otele de gideceksiniz, sadece mum üfleyip pasta kesip mi geleceksiniz? bunlar bana yetmezdi daha fazlasını isterdim bence evlen balayına git oraya

yani o şehre gideceksiniz o otele de gideceksiniz, sadece mum üfleyip pasta kesip mi geleceksiniz? bunlar bana yetmezdi daha fazlasını isterdim bence evlen balayına git oraya
balayına gidip gidemeyeceğimiz belli değil askerlik durumumuz var..
orada gezmek istediğimiz yerler var 2 gün gezerdik romantik bi zaman olurdu diye düşünmüştüm ünideyende çok heveslendikde parayı denkleştirememiştik hiç

yaa haklısınız da güzel bişeyler yapmak istiyorum yaaa napayım şaşırsın istiyorum o bana yapmıyo da ben yinede onu mutlu etmek istiyoruuum :)

çok masum görünüyor ama paran yoksa zorlama

Merak etme canta gibi heryere tasimak zorunda degilsin.tabiki onuda gezdirirsiniz ama kendinize ait zamaninizin olmasi tamamen senin elinde senin tavrinla alakali.evlenince alir kocani gidersin yeni evlilerin pesine oraya gelecek degil kayinvaliden.gec balayi yaparsiniz::)

yaa haklısınız da güzel bişeyler yapmak istiyorum yaaa napayım şaşırsın istiyorum o bana yapmıyo da ben yinede onu mutlu etmek istiyoruuum :)
düşüncelerin güzel. mutlu etmek istemeni anlıyorum.
bendede arada oluyor. ve bi cok bayanımızda olur bu.
ama bu illaki 1 maaşı harcayıp düşüncesizce savurmakla olmamalı.
evlendikten 1-2 yıl sonra bakarsın cok iyi durumdasınız. git yap.
hatta 2 maaş harcayın.
evlilik arefesinde istekleriniz cıtasını düşürüceksiniz...

o zaman evde bişeyler hazırlamak daha doğru inşallah evlenince yaparım off yine olmadıı

Bence otel gereksiz.
Hem ben daha nisanliyken kayinvalideme ogluna dogumgunu suprizi olarak otel ayarladim demeye utanirdim ya
Bi evlenin bakalim. Evlendikten sonra is guc coluk cocuk derken tatil olmaz demissin, bal gibi de olur. Senin derdin kayinvalideni egale etmek. Hem diyorsun cok iyi bi insan hem de kocamla basbasa tatil diyorsun. Biz bu sene kayinvalidem ve kayinpederimle gitcez tatile. Hic de rahatsizlik duymuyorum. Kim ole kim kala, dunya gozuyle hep beraber bi tatil animiz olsun.
Dogum gunu suprizini cok abartma. Yemek organizasyonu ayarlayabilirsin disarda.

doğum günü bana 10 yaş altı çocukların eğlencesi gibi geliyor. yetişkin insanların doğum günü kutlamasını parti havasında anlayamıyorum. o yüzden bana gereksiz geldi bu organizasyon.
evlendikten sonra da nasıl başlarsan öyle gider. ilk başta peşine takarsan sonra gelmesin diye trip atman anlamsız olur. başından alıştırmayacaksın. aranı kötü yap demiyorum ama çizgilerin olsun.

o zaman evde bişeyler hazırlamak daha doğru inşallah evlenince yaparım off yine olmadıı
kücük notlar yaz odasına dök.
kücük bi pasta yap kendi ellerinle. kalpli falanlı.
güzel birde sevdigi yemekleri hazırla.
bundan daha iyisi şamda kayısı yani
evlendiginizde yapıcan süprizler kalsın biraz. oturur düşünürsün sonra ne yapsam ne etsem diye

kesinlikle öyle bi düşüncem yok sadece her zaman her tatilde beraber olmak istemiyorum yoksa allaha şükür hiç bi sıkıntımız yok

mesafe iyidir

evet pasta fikrini sevdim odaya öyle ufak şeylerde yapabilirim bir de hediye alayım madem otele gitmiyoruz güzel bi hediyeyele batmam heralde :)

ben 100 yaşındada olsam yine bana çocukça gelmez sanırım ben çok önemsiyorum seviyorum yani o yüzden benim içinde eşim içinde önemli buluyorum.

evet pasta fikrini sevdim odaya öyle ufak şeylerde yapabilirim bir de hediye alayım madem otele gitmiyoruz güzel bi hediyeyele batmam heralde :)
kücük elektrikli eşyan eksikse ondan al.
iyi günlerde beraber kullanmaya aşkım. diyede not bırak

bence git, gitmezsen içinde kalacak bi ayrıcalık yapın kendinize balayına da gidip gidemeyeceğiniz belli değilmiş zaten niye feragat edesin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…