nişanlımın doğum gününe bir aydan az kaldı planım vardı kayınvalideme de söylemiştim bi otele gidecektik bizim için özel bi şehir vardı ayarlamıştım oteli ödeme yapmamıştım daha az önce konuştuk kızım istersen evlenince gidin oraya şimdi nerden baksan bi maaşını harcarsın orda dedi bende ama uzun zamandır istıyoduk falan dedim tamam o zaman sen bilirsin dedi..
hatta istersen bende yardım edeyim biraz dedi ben yok anne gerek yok hallederim ben dedim.
şimdi bi yerde haklı ama bi yerde de sanki evlenince hiç bi yere başbaşa gidemeyecekmişiz gibi hissediyorum kaynanamla altılı üstlü oturcaz kadın yıllardır gezmemiş hep hasta bakmış çalışmış şimdi işi bırakıp sizin çocugunuza bakarım hemde gezeriz beraber diyor.
kendisini çok seviyorum çok anlayışlı bi insan ama evlendikten sonra gitme şansımız sanki yokmuş gibi geliyor.
her fırsatta gelinim beni gezdirir diyo herkese bende tabi gezdirirm senide kendi annemide alırım siz çocuga bakarsınız biz yüzeriz diye makara yapıyorum ama düşünüce kocamla başbaşa olmak daha güzel gibi geliyor.
nişanlımın haberi yok bu organizasyondan sizce ne yapayım gerçekten paraya ihtiyacımız var orası ayrı konu..
evlendikten sonra iş güç çoluk çocuk derken tatiller yalan olurmuş gibime geliyor.
şimdi hiç sırası değil bununda farkındayım ama istiyorum.
yada bunun yerine güzel bi doğum günü süprizi mi hazırlasam diyorum çok kararsızım kızlar.. ne dersiniz?
zaten şuan aynı şehirdeyiz daha önce söylemiştim burda iş buldu askere gidene kadar burda yani başbaşa kaldıgımız zamanlar oluyo büyük bi özlem yok şuanda sadece değişiklik olsun istemiştim bir de 4 senedir oraya gitmek istiyorum yıllardır her resimlerine bakıyorum tam fırsatını bulmuşken kv öyle deyince acaba haklı mı diye düşünmeye başladım ?